Christmas eve















Bilder från julafton=D Var hemma i slaka igår så då la jag in några bilder på min dator. Idag har jag inte gjort så mkt, var på stan en sväng med älsk men det var inte så länge! Men nu ska ja lägga mig och vila så min huvudvärk går över. Ikväll blir det Bigolotto med Emelie=D

KRAMAR

Gossip maraton!

Är ni förvånade? haha=D Sitter här och gosar med Millie och kollar på GG. Älskling är hos en kompis så det passa perfekt att bara sitta och titta på serier och mysa.

Imorse blev jag inringd av jobbet, så det var bara att pallra sig upp och ta bussen. Slutade runt tre-tiden. När jag kom hem börja jag städa och plocka ner lite av Julen. Så granen är nere nu tack och lov! Jag är så trött på allt skaller från den när Millie klättrar i granfan! Men lite tomtar och sånt får vara kvar=D Det tar jag efter nyår!

Nu blir det tvn!


Mystjej<3


OjOj

Nu är julhelgen över och jag vet att det har varit kasst uppdaterat. Men har haft lite annat att styra med=D Hoppas ni har haft en bra Jul! Min har varit jättebra. Jag var hemma hos mamma och pappa och så kom släkten dit. Det blev god mat, paketspel och mycket annat.

Efter julafton åkte jag och jobba en sväng. Och därefter åkte jag hem och tagga för kvällen för då var det ju fest som gällde=D Det blev en lyckad kväll där med.

Och igår slappa jag hela dagen älskling och jag bara låg i soffan hela dagen=) Idag har jag varit på stan och shoppat lite till nyår! Men nu är jag hemma så det blir lite käk nu sen Gossip Girl=D

Bilder från julafton kommer men har tappat bort minnet till min kamera så det är bara mamma och pappa som har bilder;)


So overwhelmed by the ocean's shapeless form

Sitter hemma i slaka! Mamma kom och hämta mig efter jobbet. Syrran kommer hit snart med så ska vi färga håret på varandra. Skönt att få det gjort innan jul. Sen ikväll blir det film med mamma och siss=D Ska bli himla mysigt, får se vad det blir för film bara. Har inte sett några bra på sistone men hoppas vi hittar någon vettig.

Imorgon ska vi åka iväg och handla julklappar så det blir en riktigt tjejkväll idag och tjejdag imorgon=D

Saknar min fina man men vi ses ju imorgon=D


I love you


Måndag!

Igår var det jobb som gällde. Slutade runt två tiden vilket var bra för då var det bara ner i omklädningsrummet och duscha och göra sig iordning för julfesten som började halv 4. Hade en trevlig kväll men hade faktiskt förväntat mig mer. Det blev tidiga bussen hem för min del. Det var rätt skönt att komma hem skapligt. Väl hemma kröp jag ner hos älsk och somna som en stock.

Idag har jag varit ledig! Skönt som tusan att få sova ut=D Verkar som om jag kommer vara ledig ända till fredag. Japp jag jobbar julafton inte så jättekul! Men hoppas att det går snabbt så man kan sluta runt 12 halv ett iaf.

Nu blir det film!


There's a message in the wires and I'm sending you a signal tonight





Mina nya shorts som jag köpte idag! Var lite osäker på vad jag skulle matcha dom med men jag ska ha en svart tubtopp till. Det blev jättesnyggt! Så det kommer vara min julafton outfit=D Kul att ha nåt annorlunda då dom flesta har klänningar.

Idag har jag varit på stan med mamma, har hjälpt henne att hitta lite julklappar. Jag kom hem runt halv fyra då gick jag och la mig hos älsk i soffan och det sluta med att vi båda somna! Det var skönt att ta en liten powernap. Sen har vi lagat mat och lite=) Nu kollar vi på Robinson det är ju final så det måste man ju se=P

Imorgon är det jobb som gäller sen julfest. Hoppas vi slutar skapligt så man hinner göra sig iordning, annars får jag se om jag skiter i det för man vill ju gärna vara iordning. Men det får tiden utvisa! Nu ska jag mysa med min karl och Millie!

Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Kramar

Stavfel=S

Såg nu när jag kolla igenom bloggen mitt fina stavfel på Millie bilden! Merry Christmas ska det ju självklart stå! =D

Hemma i slaka!

Hallå! Nu är jag och Älskling hemma i slaka=D Vi har båda jobbat och efter det åkte vi hem hit. Vi ska bara ta det lugnt och se på tv med mamma och pappa. Imorgon ska jag åka iväg med mamma och köpa julklappar. Annars kommer helgen bli lugn. Eftersom på söndagkvällen är det julfest som gäller!

Hade fiint!

Kramar

Mysbild=D


I have a bad feeling about this

Men vad dålig jag är på att uppdatera! Tiden bara springer förbi så jag tänker inte på att skriva här! Men det ska minsann bättras=D

Igår hade jag och Emelie myskväll. Vi käka taco och såg på film, vi såg en film som hette Killers. Riktigt bra tycker jag att den var, helt klart sevärd. Emelie gick och la sig efter den men jag låg nog uppe till halv två och läste=S

Idag gick vi upp skapligt, eller alltså de var väl inte riktigt meningen igentligen. Jag hade ställt klockan på halv 11 men jag gick upp vid 08.30? På en ledig dag! Hallåå! Emelie var ju pigg som en mört och hade redan ätit frukost. Hon skulle iväg vid halv 10 trodde hon men hon hade ju hört fel hon skulle varit där halv 9 haha så det blev en lustig morgon inte alls som jag hade tänkt mig jag hade ju tänkt sova=D Haha! Så vi gjorde oss klara och gick ner till stan och kolla lite. Där käka vi lunch och sen börja Emelie jobba så jag gick och strosa lite själv. Men nu är jag hemma med Millie som skener som en idiot och jag är trött så jag vill sova, men det lär jag ju inte få för henne.

Imorgon har Stefan tagit ledigt från jobbet han tog ut så lite semester i somras så han kunde unna sig en dag tyckte han! Så vi ska ha en heldag han och jag.  Gå och kolla på julklappar och så! Det ska bli så himla mys. Saknar min man vill att han ska komma hem och mysa här med mig=( Men han kommer ju efter 5. Nehe nu ska jag försöka sova!

Hoppas du är pigg och alert på jobbet Emelie;) Haha


Yrskallar?

Helgen?

Sorry för helgens dåliga uppdatering! Men har verkligen inte hunnit/orkat! I Lördags var jag på Ikano med mamma och syrran vi kolla lite julklappar. Vi åkte hem runt tre och då var det bara att duscha och börja göra iordning sig för fest. Så det kom ett gäng hem till oss och vi hade jätte trevligt!

I söndags så jobba jag och sen slappa jag väl bara hade sån jäkla huvudvärk så det behövdes. Idag har jag jobbat och jag kom precis hem nu tänkte jag lägga mig och vila med Millie=D

Här kommer lite bilder från helgen!








JAY!

FAN nu är jag glad=D Tycker Minnah var skitbra ikväll! Men Jay har varit suverän hela programmet så han är verkligen en värdig vinnare! Jag hoppas han kommer stå med fötterna på jorden efter det här! För många av idol vinnarna sätter sig på höga hästar och dom stör man sig bara på! Men fy fan GO JAY säger jag!


Lovely Thursday

Jag det är torsdag vilket innebär Helenius hörna ikväll=D Det är ju så himla bra! Jag är lite hemligt kär i David Helenius jag tycker han är så härlig! Renee Nyberg är lyckligt lottad haha=D

Idag har jag jobbat, det var inte så mkt att göra så jag fick sluta skapligt, riktigt skönt! Gick då och köpte lite presentsnören och grejer så jag kan slå in mina paket. Älskar att slå in paket! Tycker det är så himla roligt. Så ett paket har jag slagit in än sålänge. Ikväll blir det lite myskväll med mig själv, se någon bra film. Älskling ska iväg och träna så blir själv ikväll eller jag har ju Millie såklart.


Åh fina Davve hahaha=S

Oh, I don't know, what can I do...

What else can I say, it's up to you
I know we're one, just me and you
I can't go on



Har precis ätit, jag och älsk har haft lite myskväll med tända ljus och god mat=D Vi ska snart se en film DEVIL heter den, hoppas den är bra! Kjella tittar nog in också och ser den.

Idag har jag verkligen haft en slappar dag men jag har ändå uträttat lite och det känns skönt! Jag har nämligen blivit klar med julklappar till Stefan, Sebbe och Pappa! Så det är inte så mkt kvar! Det var speciellt dom tre jag tyckte var svårt att hitta något till men nu var det klart=D Vet nästan vad jag ska köpa till resten så de är kanon!

Imorgon är det jobb som gäller blir kanske att träffa Emelie en stund efter. Får se lite hur pigg man är.

KRAMAR


Liam åker pulka!







Har varit ute och dragit Liam i pulkan! Vad roligt han tyckte det var=D Han vill väl gärna att man springer men konditionen är ju inte den bästa så det blev ju inte direkt några långa sträckor haha.

Nu sitter jag och siss och försöker komma på vad vi ska köpa till alla i julklapp. Inte så lätt att hitta till pappa, Stefan och Sebbe som inte säger vad dom önskar sig! Men det är bara att försöka komma på nåt.

Igår blev det iaf filmkväll med siss och mamma. Det var mys! Vi såg en film som hette The tattooist. Den var inget vidare, rätt seg hände inte så mkt. Efter den blev det sängen.

Millie har varit med mig här också! Det har gått ganska bra så ja hoppas verkligen att hundarna och Millie vänjer sig vid varann snart!

Nu blir det lite julmust och leta julkalppar!


Last christmas I gave you my heart



Är hemma hos mamma och pappa! Siss är här så det blir filmkväll för våran del. Idag inhandla jag min första julklapp! Åkte ner till stan en sväng förut så då hitta jag lite grejer. Får ju vänta med alla julklappar tills jag får lön, kan inte köpa så mkt nu! Skönt att man får den 15e så man hinner kolla lite!

Jaha annars har jag inte gjort så mkt! Verkar som man är ledig rätt mkt i veckan men man får väl se. Skönt att man har några dagar iaf eftersom jag har så ont i ryggen, hoppas på att det går över snart!


Sunday bloody sunday

Igår kom som sagt My på besök och vi hade jätte trevligt! Så kul att sen henne igen! Vi var taggade på en liten utgång men det sluta med att vi strunta i det för det blev så sent. Så My kilade hem runt 00.30 så då gick jag och la mig.

Idag har jag jobbat, det var inte lika segt som igår så det var skönt. När jag slutade så kom älsk och hämta upp mig så åkte vi och köpte thaimat. Och nu sitter vi här och inväntar gossip girl. Det blir en lugn och skön söndag! Ledig imorn! De ska bli himla nice!


My och jag igår!

Vilken dag...

Fy alltså vilken jobbig dag det har varit på jobbet. Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Sorry för den dåliga uppdateringen.

Igår kom Emelie till mig och vi hade myskväll och fixa mina julkulor som vi skulle hänga i granen. Det var ju meningen att Emelie skulle vara med och klä den men det tog visst lite lång tid med kulorna så jag fick klä den själv sen. Emlan skulle till ullared idag så hon var tvungen att åka hem skapligt.

Jaha nu ska jag käka nåt sen invänta My för en massa snack och mys. Får se vad som händer ikväll planen är att vi ska vara här hemma och umgås och dricka lite vin men man får väl se om vi väljer en sväng på stan sen!

Får se om det dyker upp lite bilder från kvällen senare.

KRAMAR

Christmas feeling

Idag har jag varit hemma i slaka en stund. Sen kom mamma hem från jobbet och körde hem mig. Då satte jag igång och julpynta, fick med mig lite tomtar och sånt från mamma. Det var verkligen sån stämning förut, hörde på julmusik och gick omkring och fixa. När jag tittar ut så har det börjat snöa och det är ju helt kritvit ute. Så ska det vara i december=D Wiiee så mysigt det har varit!

Nu sitter jag och kollar på byggfällan vilka idioter det finns alltså! Nu ska jag vänta in Helenius hörna, sen blir det sängen. Imorgon är det jobb som gäller och det fortsätter så hela helgen. Så det blir en lugn helg vilket kan behövas! Men imorn kommer Emelie så vi ska ha myskväll! Hoppas Stefan kan hämta granen så vi kan pynta den! Jag är tidigt ute för jag vill att den ska stå framme så länge som möjligt! =D

Nu blire duschen!

BYE








1 December

Sitter hemma hos mamma och pappa. Har precis varit uppe hos syrran och lekt lite med Liam=D Så himla söt han är älskar den där lilla filuren! Nu ska jag snart lägga mig i ett varmt bad och bara koppla av, har så himla ont i axlarna! Jag vet inte vad jag har gjort, måste ha legat illa inatt eller nåt.

Åh så mysigt det var att komma hem hit, mamma har julpyntat hela huset med hennes fina tomtar<3 Älskar verkligen julen det är det enda som lyser upp vintern. Jag är igentligen en sommar människa men när julen är på gång så älskar jag vintern.

Nu blir det bad!


RSS 2.0