Winter nails





Så blev mina naglar! Har jobbat idag därför den dåliga uppdateringen. När jag kom hem gjorde jag inte mkt, fick världens migrän så jag lade mig en stund. Nu ska jag nog lägga mig i sovrummet och sätta på en film med älskling. Imorn är jag ledig! Ska bli skönt att få sova!

KRAMAR

Bilder stockholm


Snygga strumpor ändå, det matchar outfiten kanon=S haha
















NK



Hotellet




Där är lite pics från helgen! Naglarna får ni se imorn för nu ska jag duscha och sen sova! Imorn vankas det jobb!

Sov gott!

KRAMAR




Home sweet home!

Kom hem vid 22 igår! Tåget blev två och en halv timme sent. Det var riktigt segt för man ville ju bara hem! Men nu är man hemma och har sovit i sin egen säng vilket var underbart. Håller verkligen med ordspråket "Borta bra men hemma bäst" Har verkligen haft en kanon helg i Stockholm, en riktigt lyckad resa förutom tåget hem då;) Nu ska jag ner till stan och fixa naglarna men jag uppdaterar senare med mer bilder från stockholm och på naglarna såklart!

Bye!

Sthlm shopping!

Nu är vi äntligen tillbaka på hotellet efter fem timmars shopping! Och ändå har man inte hittat så mkt! Är helt slut i benen men det är bara att sluta klaga och börja tagga! För ikväll blir det party! =D Emelie är innne och badar nu sen är det min tur efter det ska vi ner och basta och bara chilla. Sen ska vi fixa oss partyfina;)

Ja men vad ska jag säga? Ölen är på kylning musiken på nu kör vi!=D


Lite av shoppingen!






Min fina klänning som jag ska ha ikväll!

Mer bilder blir det senare när vi är snygga och fräsha;)

KRAMAR

Framme i Stockholm!

Nu sitter jag och Emelie i hotellrummet och hämtar oss efter våran tågresa=D Lite strul blev det men det funka riktigt bra ändå! Jättemysigt hotellrum har vi fått med stort badkar=D Och ni som känner mig vet att det kommer användas flitigt den här helgen.

Vi ska snart ner och äta på restaurangen och ta oss en drink sen blir det att sitta på rummet och ta det lugnt. Ladda inför morgondagen. Mycket bilder kommer tas och dom lägger jag självklart in här;) Så håll er uppdaterade=D






Anywhere is paradise


Some people got to live on a big city street
So crowded and noisy, can’t hear their heartbeat
Someway they stay in their own hometown
Others kind of’ like it keep moving around

But baby I could live near or far
Anywhere between here and some shooting star
As long as I’m always where you are

Cause anywhere is paradise when you're with the one you love,
Anywhere is a place that's nice when you're with the one you dream of,
Anywhere is paradise when you're with a love that's true
There's nowhere I'd rather be baby than anywhere with you

Some people want to be where the big money is
Some want to be in Hollywood showbiz
Some got to be where they know what things mean
Others just want to be where I can be seen

But baby anywhere for me will do
Anywhere between here and that far off moon
As long as I’m always there with you

Cause anywhere is paradise when you're with the one you love,
Anywhere is a place that's nice when you're with the one you dream of,
Anywhere is paradise when you're with a love that's true
There's nowhere I'd rather be baby than anywhere with you

Your heart and mine joined together like hand and glove
We already found our forever on earth as in heaven above
So baby, anywhere will do for me
Cause’ wherever in the world we'll ever be
Will always be the land of love

Cause anywhere is paradise when you're with the one you love,
Anywhere is twice as nice when you're with the one you dream of,
Anywhere is paradise nothing could be more true
There's nowhere I'd rather be baby than anywhere with you
Anywhere with you
Anywhere with you

2010-11-24

Idag är det ett och ett halvt år sen jag och Stefan träffades. Det känns verkligen inte som vi varit tillsammans så länge! Jag är fortfarande lika kär i honom som jag var då om inte mer. Vi har bott tillsammans sen i maj och det känns så himla bra! Nu har vi ju fått en liten familjemedlem också, vår lilla Millie!

Älskar dig min underbara man!



Dom här fina fick jag av Älskling när ha kom hem från jobbet<3

And who am I ? That's one secret I'll never tell

Idag var det jobb som gällde. Var väldigt lite att göra så vi fick sluta tidigare! Gick en sväng på stan och köpte torrschampoo, puderborste och kam! Min förra puderborste och kam försvann helt plötsligt? Ingen aning om var dom kan tagit vägen menmen.

Har precis ätit jag överraska älskling med middag och tända ljus=D Mys var det och nu ska vi se på Gossip Girl haha vilka nördar vi är! Imorn blir det jobb igen!

Längtar så mkt till helgen då är det Stockholm som gäller=D Wiiie!

BYE


GossipGossipGossip

Gossip Girl maraton har det varit idag/ikväll! När Älskling kom hem så satte vi Gossip Girl Säsong 3, så nu har vi kollat på det i ett antal timmar haha! Annars har det varit en lugn dag har jobbat lite, skulle träffat My med men det blev inte så tyvärr det blev lite sent. Men vi sa att vi måste ses efter nästa helg när jag och Emelie kommit hem från Stockholm.

Imorgon är det jobb som gäller mer vet jag inte! Hoppas ni har haft en skön Söndag!

Vem kommentera där nere? Att Millie var så söt? Vore kul att veta vem det var=D

Kramar


Update!

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Igår var syrran hos mig hela kvällen! Vi kolla på Idol och film! På tal om Idol, ja vad ska jag säga??? JAY är bara så GRYM! Helt sjukt jag blev helt tagen igår! Tycker dock att det är lite jobbigt för nu är det bara bra idoler kvar! Men jag hoppas iaf att Jay kommer till final!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Mamma och pappa kom och hämta mig och Millie vid 13 tiden. Så nu är jag hemma i slaka med mina underbara föräldrar och pojkvän. Vi ska bara prata och se på tv så himla mys! Saknar dom så himla mkt nu för tiden jobbigt när man inte ses så ofta. Men ska försöka komma hem hit en gång i veckan, bra om Millie och hundarna får vänja sig lite vid varann. Det går ganska bra men sacke tittar på henne som om hon vore en matbit så det gäller att vara på sin vakt.

Imorgon är det lite jobb som gäller sen ska jag träffa My en sväng!

Hoppas ni har en bra Lördag! Här kommer lite bilder på Millie som är på upptäcksfärd i slaka=D






Och vad fan är det här för leksak lite väl stor? Mormor och morfar försöker visst fjäska in sig


hmm vad finns här borta då


Jag undrar var alla stora hundar tog vägen? Ajaa skönt att dom är borta!


Och varför är vi inlåsta? Det är ju hon som är främlingen!


Jaha där var ni!


Åh härifrån ser jag ju allt!

Halv åtta hos mig!

Har precis varit och handlat lite godis och kollar på halv åtta hos mig. Skönt med Torsdag! Imorn är det jobb igen sen är det helg. Ohh jag ser fram emot den här helgen, det blir en lugn och skön helg för mig. Imorn kommer syrran så ska vi ha lite sissnight, kolla på lite film och Idol. Sen på Lördag ska jag och älsk åka hem till mina föräldrar och bara ta det lugnt och äta gott. Skönt med en lugn helg eftersom det blir Stockholm nästa helg! Ska bli så kul att komma iväg lite och shoppa loss!

Älskling åkte precis iväg på träning så nu ska jag mysa med Millie och se på Gossip Girl! Gud vad jag älskar den serien kan sitta och kolla igenom säsong efter säsong om och om igen=D Wiie!

Take a look at yourself in a mirror who do you see looking back?

Is it the person you want to be?

Or is there someone else you were meant to be the person you were meant to be but fell short of?

Is someone telling you you can't or won't? Because you can.

Believe that dreams come true every day. Because they do.

Sometimes happiness doesn't come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and the quiet nobility of leading a good life.

So take a look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be. Believe that.

And believe that dreams come true every day. Because they do.

Ledig idag!

Idag har jag städat ordning här hemma sen har jag bara slappat! Tog en powernap förut! Riktigt skönt, jag sover alltid bäst på dagen varför är det så? Det är ju skit att jag gör det för jag är skitpigg på kvällen sen och det uppskattas inte idag eftersom det är jobb imorn.

När jag vakna till gick jag och kolla posten och se där! Ett nytt bankort har kommit! På en dag! Ett stort plus för Handelsbanken säger jag! Så nu är det aktiverat och klart. Nu är det viktigaste att fixa nytt legg! Men jag trodde jag hade bilder som jag använde till mitt förra men icke! Dom hade jag tydligen slängt, jag i ett nötskal. Så det är ju bara gå och ta nya.

Ikväll ska jag till min fina Emelie och sova över! Ska bli kul! Tänker minsann låna hennes badkar, man får ju passa på=D På tal om bad så badade jag Millie igår för första gången sen hon kom hit. Det var inget vidare tyckte hon men efter ett tag lugna hon sig och nu luktar hon jättegott och hennes fina päls är fluffig igen.

Where there was weakness, I found my strength



Idag har jag jobbat. Gick riktigt bra idag, blev en skön dag utan stress. Nu har man beställt nytt kontokort iaf det skulle komma redan i veckan så det var skönt. Inte så mycket som har hänt förövrigt. Ska fixa lite käk snart! Ugnspannkaka blir det=D

Har tvättstugan med så jag skener ut och in svinkallt är det=S Det är kass när man inte har tvättstugan i samma hus. Nehe nu ska jag väl börja med maten!

Fy fan vad trött jag blir!

Jag är så arg just nu. Jag var ju som sagt ute i helgen och klantig som man är tappa jag bort lappjäveln till jackan så jag fick inte hämta ut min jacka och självklart ligger plånboken där i eftersom stefan hade mina pengar jag skulle ha till utgången. Då tänkte jag lite duktigt att jag lämnar plånboken i jackan så kan jag inte tappa bort den. Men så är det ju nån idiot som har hittat min lapp och gått och hämtat ut min jacka tagit plånboken och slängt jackan på golvet. Fy fan så sur jag blir!!! Nu måste jag fixa nytt kort, legg, ica kort allt!! GAHH! Jävla folk det finns alltså......

Har iaf varit på brandövning med jobbet idag och det var svinkallt att stå ute och glo. Men det var ju bara att gilla läget. Nu är jag hemma och väntar på Stefan för vi måste åka och handla. Så det är ju bara föra över pengar på hans kort för jag har ju inget. KASS!


Bilder från igår!















Skit rolig kväll igår!  Blev lite mkt av det goda för min del så idag mår man ju som man förtjänar. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa. Gratulera pappa på fars dag och äta gott=D Det behöver jag idag kan jag lova!

Men ska åka iväg och städa innan önskar verkligen jag hade gjort det tidigare i veckan känner verkligen inte för att jobba när man är så bakis menmen det är bara att göra=D Skriver kanske senare när jag kommit hem till mamma och pappa!

Kramar

Snygg mush Stefan har btw! haha

Fest!

Ikväll blir det fest! Stefan fyller 22 år idag! Grattis Älskling<3 Så nu väntar vi på att folket ska ramla in! Det blir förfest här sen bowling. Ska bli riktigt kul=D Har jobbat idag så man var lite seg när man kom hem men nu så! Nu börjar man komma igång! Bilder kommer förhoppningsvis imorn!

Hoppas ni får en bra kväll!

KRAMAR

So overwhelmed by the ocean's shapeless form

Nu kom Challe precis hit! Vi ska fika lite och chilla! Senare ikväll ska jag in till stan och hänga med Fia som ska gadda sig, så jag blir moraliskt stöd. Annars händer det inte så mkt idag! Imorgon är det jobb som gäller! Senare på kvällen blir det sissnight framför idol! Men kanske skriver sen!

KRAMAR

Those were the best days of my life

 

Idag är det ingen vidare bra dag=/ Känner mig ledsen och tom. Tänker mycket på förr i tiden, så himla kul man hade! Nu är det aldrig samma sak man märker hur mycket man har förändrats. Vilket både är positivt och negativt, men idag känns det bara negativt. Saknar verkligen gamla tider. Mysigt att ha lilla Millie här iaf<3

 

Kerstin ringde nyss och fråga om jag kan jobba Fredag och Lördag! Det känns bra så man får in lite cash!

 

Nehe nu ska jag se nån film eller nåt. Hoppas jag mår bättre sen.


Älskar min underbar man iaf han är den bästa<3


White day

Nu blev det visst vinter=O

FÖRLÅT för att jag inte uppdatera igår med bilder som jag lova! Men har haft fullt upp att busa och mysa med våran lille tjej. Hon har varit jätte duktig! Hon går på toa och allting själv! Behövde bara visa var den var sen gick hon dit och gjorde sitt! Och sen vill hon gärna inte vara själv så när hon märker att jag gått iväg någonstans så mjauar hon och då så ropar jag på henne och hon kommer i full fart=D haha lite som en hund! Nu ligger hon här bredvid och sover.

Emelie har varit här och myst lite med henne också så idag har hon fått mkt uppmärksamhet=D Inatt sov hon på min huvudkudde åhh så himla mysigt det var<3

Älskling jobbar över idag=/ Så lite tråkigt att vara själv men hoppas det går nått bra på tv.

Här kommer bilder!












Kul att leka med plast!






Hon är så söt! Bilderna är inte ens rättvisa! Hon är så mycket sötare live;)

Ikväll kommer Millie!

Kom precis hem från jobbet så nu har jag fixat lite med kattlådan och andra grejer till vår lilla söting. Ska föra över lite pengar och ringa på en lägenhet som vi ska kolla på innan vi hämtar Millie. Hoppas verkligen på den här! Tror verkligen det kan vara nåt så hoppas den är fin för vill vi ha den så får vi den! Alla dumma kösystem kan slänga sig i väggen! Wiee!

En bra dag är det idag även fast det hat varit sjukt mkt att göra på jobbet så jag är helt slut! Men ja piggnar till snart tror jag=D Ne nu måste jag fixa vidare! Bilder kommer ikväll!

Kramar

Helt slut!

Ja det kan man lugnt säga att jag är! Har varit en sjukt seg dag! Men nu är jag äntligen hemma. Tänkte krypa ner hos älskling snart och sova en stund är så himla trött! Ska iväg och klippa mig och färga håret senare! Ska bli skönt. Kommer nog inte uppdatera mer idag för jag är sååå himla trött! Men hoppas ni har haft en skönare söndag än jag!

KRAMAR

Home!

Nu är jag hemma! Har haft en jättebra kväll! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn för jobb! Sov gott!

Kraam


På måndag kommer våran söting<3

I start changing with everything around me I brush it off

Emelie åkte precis hon fick migrän stackaren=( Vi har iaf haft jättemysigt! Lagat mat och kollat på idol pratat om allt mellan himmel och jord som vanligt<3 Nu väntar jag på att Idol ska börja igen så man får se vem som åker ut. Jag tycker jag att Gier ska åka ut. han är jättebra men dom andra som är kvar slår honom. Men får se vad som händer.

Alltså Olle är min hemliga kärlek haha (förlåt älsk=O) Men så bra han är! Sjunger som en gud och utseendet ja va ska man säga? Så j..vla snygg han är=D

Imorn är det jobb som gäller för min del! Så blir sängen skapligt! Hoppas ni har en bra fredagkväll! Min har varit toppen!

Kramar


Bakar bullar!

Hallå! Håller på att baka bullar, degen ska jäsa nu i en halvtimme så passar på att uppdatera lite här. Skönt med fredag! Trots att man jobbar hela helgen så känns de bra med fredag det är helt klart den bästa dagen! Ikväll blir det helkväll med Emelie! Idol och god mat står på schemat. Ska bli himla kul=D Får se vad som händer i helgen tror det blir lugnt. Kanske ska på inflyttningsfest på Lördag men får se lite.

Här har ni två bilder på våran söta Millie




Hemma!

Nu är vi hemma men Stefan hann inte mer än hem och äta så skulle han iväg och träna! Hade en jätte trevlig dag med Challe! Så kul det var att se henne igen. Vi har sagt nu att vi måste skärpa oss och ses mer. Runt tre tiden gick jag och Challe in till stan. Challe gick sen hem och jag gick och strosa i lite affärer medans jag vänta på att älsk skulle sluta.

När han slutat åkte vi iväg till mjölby för att kolla på katter och va ska man säga? När vi kom in där till dom små chinchilla/perser ungarna så var det en som vi föll pladask för! Hon är så söt! Så vi hade väl igentligen redan bestämt oss när vi åkte och titta på den andra katten. Så en liten Millie kommer flytta hit=D Ja Millie kommer hon heta det namnet har jag velat ha så länge, det var väl lite därifrån jag fick Milo för Millie passar ju inte en pojke=) Men nu så blev de ju en liten flicka=D Hoppas allt går vägen den här gången! Men det tror jag. Bilder kommer! Nu ska jag verkligen bara slappa framför tvn är helt slut i skallen!

Kramar

Gammal bild från sommaren 07 tror jag!




What else can I say, it's up to you

Hallå! Skulle baka bullar idag men det får bli imorn istället! Känner att jag inte hinner. Challe kommer på besök nu vid 12 sen ska jag ner till stan när stefan slutat jobba så ska vi åka och kolla på några kissar. Hoppas vi hittar nån vi faller för=D

Ska bli kul att träffa Challe! Det var alldeles för länge sen! Så det blir nog mycket skratt och prat! Uppdaterar senare!

Kramar

Blir ingen kisse=(

Har suttit och kollat på bilder på Milo och han har förändrats så mkt. Han är inte alls lik sina syskon och har blivit mer korthårig. Och jag ville ha en långhårig kisse så jag bestämde mig för att inte köpa honom=( Känns tråkigt men jag vill verkligen ha en långhårig liten hårboll=) Så jag får leta vidare helt enkelt.

There's a big black sky over my town

Hej! Åkte hem vid halv 11 imorse. Fick skjuts av syrran och mats som skulle skriva på en lägenhet. Väl hemma så käka jag lite frulle och duscha. Men sen har jag verkligen inte gjort något! Har suttit i soffan hela dagen i princip! Fy alltså! Men snart kommer älsk hem och då ska vi åka och handla. Skönt att komma ut lite=D

Imorn är tanken att jag ska baka bullar och fixa det sista till våran kisse kommer. För på fredag kommer han<3 Sorry för dom tråkiga inläggen! Men har lite bloggtorka den kommer nog igång igen när Milo kommer!

En gammal bild på mig!


Foto: Petter Mild

Myskväll i slaka

Nu ligger jag i sängen med laptoppen på magen. Har haft en mysig kväll med familjen. Åt god mat lövbiff och pommes! (Emelie skratta inte =D) Vi såg en film med men den var kass. Halloween 2 nya versionen riktigt dålig faktiskt.

Min dag har väl inte varit toppen, har känt mig deppig och trött. Vakna ju vid tio i elva i morse så då åt jag frukost men sen efter en timme blev jag skittrött igen? Så gick och la mig men sen när jag vakna kände jag mig skitdepp. Kan ju bero på att man sov bort hela dagen men jag brukar ha mina dagar. Jag borde vara glad för vår kisse kommer ju på fredag<3 Så jag får försöka tänka på det. Hoppas på en bättre dag imorgon.

Nu blir det en film sen sova! Sov gott allihopa!

Kramar


Fina Milo

Even the wrong words seem to rhyme

Gick upp lite väl sent idag, men det var skönt att sova ut. Har inte sovit ända till nu asså=P Jobbar inget i veckan! Känns lite segt måste jag säga. Eftersom min Milo kommer på freda så lär ju veckan gå skitsegt bara för man inte har nåt att göra! Men idag ska jag hem till mamma och pappa iaf! Blir att träffa siss för lite sissnight också=D

Later!

Myskväll!

Älskar dig<3

Nu har jag och hjärtat ätit och druckit lite vin=D Vi har haft jättemysigt! Nu väntar jag på att Top Model ska börja. Dom ska fotas som vampyrer idag de ska bli spännande att se. Imorgon åker jag hem till slaka de ska bli nice! Tänker ta mig ett varmt bad det första jag gör haha! Fan vad jag saknar badkar alltså.

Nehe nu blir det tvn med morötter och dipp! Hoppas ni får en fin måndagkväll!

Kramar


I just feel complete when you're by my side

Nu håller jag på och fixar här hemma. Ska överraska Älsk när han kommer hem! Hoppas han inte läser det här=S Haha men han brukar inte läsa min blogg så hoppas han inte får för sig att göra det nu! Kommer lägga in bilder sen! Så får ni se vad fint jag har gjort;)

Hej så länge!

RSS 2.0