1 advent

Sitter i Fias lägenhet och lyssnar på den förbannade stormen. Jag går inte ut i den vill jag lova! Sen kan man ju undra vafan det är med värmen? Borde det inte vara typ 10- istället för 10 +?  Får hoppas det vänder snart för man vill ju inte ha en grön jul=S

Min helg har varit lugn. Jag och Fia var ute i torsdags men sen har hon jobbat hela helgen och jag har inte direkt haft nån större lust att gå ut och partaja så jag tog en vit helg=) Imorgon så ska jag hem till slaka och umgås lite med familjen. Har inte varit hemma på hela veckan haha jag bara tog mitt pick och pack och drog:P Men imorn ska jag iaf hem en sväng ska bli kul att träffa lilleman också! Men det tkr jag väl i ungefär två timmar sen orkar jag inte mer haha=D

Nehe nu blir det käk!

Bye!


Moster tycker det är lika kul på busfabriken som Liam=P

Days like this I think of you, hope you are well wherever you are...







Gått och blivit sambo...

Jajamensan nu har jag blivit sambo=D haha! Har flyttat in hos Fia och kommer bo här tills jag flyttar in till min lägenhet! Riktigt nice! Slippa bo ute på vischan! Millie kommer hit i veckan med, får se hur Fia klarar av det med tanke på att hon inte är så glad i katter haha=D Men kommer nog gå fint.

Vi ska iväg till gymmet lite senare sen blir det nog att chilla framför en film!

Här har ni min fina garderob på hjul haha=D


Dåligt på bloggfronten

Bloggtorka har jag fått! Vet inte men har gjort så mkt sista tiden så har helt glömt bort bloggen. Har varit hos Fia och chillat i helgen! Riktigt nice! Såg på så mycket bättre och Da vinci koden igår. Käka pizza och godis:P Fy fan men imorn är det träning igen!

Nu ska jag ta mig ett bad!

Take care!

Bild från twiday, vi fick värsta passen för vi skulle kunna komma in på visningarna=D Snacka om seriöst:p

Breaking dawn

Ojdå det var visst ett tag sen man skrev här=S Har inte riktigt haft lust! Helgen som var blev kanon! Utgång i lördas och hade riktigt kul! I måndags träffa jag My! Så himla kul att träffa henne igen.. Inser hur mycket man har saknat henne när man väl träffas! Min fina vän<3

Sen drog jag hem till Fia för filmkväll det var riktigt nice! Vi såg My sisters keeper, fy fan vilken hemsk film men väldigt bra! Sen igår var det twiday så syrran och jag var på SF vid halv fyra på eftermiddagen så var vi hemma vid halv 3 på natten haha. Breaking Dawn var grymt bra men man får ju panik nu när det är ett helt år kvar tills nästa film!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt imorn vankas det jobb igen=)




I`m in love





Titta vad som kom till mig idag=D Jag älskar dom!! Tycker dom är grymt snygga och bekväma att gå i eftersom det är så hög platå. Beställde två par skor men dom andra får ni se en annan dag;) Nu blir det serier med siss!

Bye bye

Onsdag...

Va trött jag är! Kom hem från gymmet för en timme sen ungefär, då satte jag mig i soffan och jag har inte rört mig ur fläcken:P Träffa Challe en sväng på stan efter jobbet, blev mc donalds och massa prat! Det var mys=)

Ska snart ta mig ett bad och sen kolla på lite serier. Imorn vankas det jobb igen så det blir nog sängen tidigt=) Tänkte lägga upp lite jag shoppat imorn! Har verkligen ingen ork nu!

Nu blir det badet!

Bye

Ledig idag=)

Idag har jag varit ledig, har inte gjort så mkt förutom att jag, syrran och Liam åkte till simhallen en stund. Det var mys.. Nu sitter jag här i soffan och bara tar det lugnt.

Blev lite shopping för mig igår. Mötte upp Fia på stan så gick vi en sväng. Hitta en jacka och lite annat. Har också beställt två par skor från Nelly.com=D Så nu får det bli lugnt på shopping fronten och lägga pengar på grejer till lägenheten istället=)

Lite pics från simhallen=)





Lördag...

Jaha kan ju börja med att säga att min sthlm resa gick åt helvete... Har gått och blivit sjuk så fick åka till vårdcentralen igår när jag och Emelie skulle tagit tåget vid 12.15! Men så blev det ju inte för min del utan fick som sagt åka till vårdcentralen. Som tur var kunde Emelies syrra hänga med så Emelie slapp åka själv. Men är så sjukt beviken eftersom jag hade sett fram emot den här resan så länge. Men jag fick pencillin så får hoppas att det här skiten går över så fort som möjligt.

Men var så sur och besviken igår så jag tänkte att jag börjar med kuren idag. Så drog jag ut och festa igår. Tänker ju inte sitta hemma och glo hela helgen när man har sett fram emot den som fan... Hade i varje fall sjukt roligt igår så det var verkligen värt! Kom i säng runt halv 6 haha. Så idag har jag bara tagit det lugnt och sovit. Ikväll blir det mys med siss framför lite serier=)

Till Cecilia!
Jag försökte maila dig men adressen fungerade inte! Om du vill så kan du maila mig på [email protected]

Hoppas ni alla får en fin Lördag!

2 november



Idag mår jag bättre. Har bara tagit det lugnt idag. Läste klingans tidning och drack varm choklad från våran Tassimo förut. Riktigt gott=)

Nu har jag precis ätit så sitter jag och fixar en killer lista på spotify som vi kan ha uppe i sthlm;) Annars har det inte hänt mkt mer. Ska upp och ta mig ett bad nu tänkte jag! Hoppas eran dag har varit bra!

Take care

Sweet November

1 november idag, måste säga att det är väldigt varmt ute för att vara november. Men kylan kommer väl så småningom. Har gått och blivit sjuk IGEN! Fy fan vad trött jag blir på det här! Tur man är ledig resten av veckan så man inte behöver ringa och sjukanmäla sig, börjar bli pinsamt. Liam är nog smittobäraren jag tål tydligen inte barn och alla hans baciller han drar med sig från dagis! För så här mkt sjuk som jag har varit den senaste tiden har jag aldrig varit.

Ajja håller tummarna för att jag mår bättre på fredag! Då drar jag och Emelie till Stocholm över helgen och jag vill gärna känna mig hyffsad då! Det ska bli så sjukt kul! Shoppa, festa och bara umgås med min fina vän<3

Ne nu ska jag vila en stund!

Bye

Jag och Liam i somras=)


RSS 2.0