Let`s do this!

Nu ska jag ner till tvättstugan och hänga upp tvätten, sen drar jag till gymmet! Slut på semesterslappandet! Nu kör vi! =D
 
 

Fixar

Jag är helt jävla slut, haha. Har fixat i lägenheten sen jag kom hem från IKEA vid halv 4. Jag är inte ens klar än! Men nu satte jag mig och chilla ett tag.
 
Börjar kännas mer och mer hemma nu, när gardiner och sånt är uppe. Skönt. Blev visst lite dyrt med alla grejer jag köpte idag så får nog bara köra Tapetsering i hallen denna månad och sen måla sovalkovet nästa månad. Hallen kommer bli jätte mysig :D Bilder kommer när allt är klart.
 
Imorgon börjar jag med min normala träning igen. Har haft "semester" nu när mamma och pappa varit lediga. Men har ändå kört PW nästan varje dag och sen gymmet nån gång i veckan. Men nu sätts det igång med gym 3 gånger i veckan och PW gärna varje dag men kan ju komma upp annat ibland. Inte slarva med maten som jag verkligen har gjort dom här veckorna. Utan nu kör vi igång tycker jag=D! Hoppas ni hänger på, fast ni kanske har varit mycket duktigare än mig och inte tagit semester från träningen=D Fitspo kommer komma upp mellan varven som det har gjort förut så ni blir lite extra taggade!
 

Dålig uppis

Idag har jag varit ute och solat och badat i slaka. Underbara väder=D
 
Nu har jag flyttat hem till lägenheten, känns riktigt skönt. Har lite mer grejer att investera innan jag är helt nöjd, men sen så! Måndag och tisdag blir det måning och tapetsering. Ska bli så skönt att få det gjort så jag slipper min jävla frihetsgudinna på väggen haha=D
 
Kom precis hem från bion. Jag, pappa och siss såg The Dark knight rises och den var GRYM! Älskar batman filmerna och den här var lika bra som dom andra! Så den rekomenderar jag starkt.
 
Nu ska jag glo på lite serier innan sängen:)
 
Outfitbild ifrån veckan:)
 
 

Lördag 21 Juli

Här kommer en liten smygtitt på lite av grejerna jag köpte i ullared. Kommer flytta tillbaka till lägenheten nästa vecka så då ska det tapetseras och fixas=D
 
 
 
 

Torsdag 19 juli

Hej allihopa! Var skapligt trött igår när vi kom hem från Ullared. Vet inte hur länge sen det var jag gick upp så tidigt=p men det var det värt. Hitta mycket grejer till lägenheten! Ska bli så kul att göra iordning=D Nästa vecka så blir det tapetsering så allt är klart tills jag flyttar hem dit igen:) känns riktigt bra. Bilder på grejer kommer senare eller imorn.

 

Idag var tanken att jag skulle gymma, men sov alldeles för länge och så börjar jag jobba vid 4 så det blir lite tajt. Eftersom vi inte har nån bil hemma just nu så kan inte åka in än. Helt sjukt att jag fortfarande är trött, funderar starkt på att sova en stund till haha!

 

Imorn pratas det om bra väder, Wiie håller tummarna för det=D

 

 

 

 


Semester

Här har det visst varit lite semester haha. Jag har haft det bra iaf. Hade en kanon helg med bio och utgång. Och idag tittar solen fram med, riktigt skönt. Men ser ju tyvärr ut som om veckan ska vara skit med bara massa regn.
 
Imorgon ska vi dra till ullared. Så då ska jag köpa in lite grejer till lägenheten, ska fixa iordning där nu så det blir fint tills jag flyttar hem igen. Brorsan har ju haft lägenheten ett tag. Men nu i augusti nångång flyttar jag tillbaka.
 
Ska försöka blogga imorn, annars blir det på torsdag=)
 
Byee
 
 

Tisdag 10 Juli

Skitväder IGEN.... Ja det verkar som om vi inte får någon sommar här i sverige. Jävligt less på det här.
 
I helgen blev det riktigt lyckat. Hade sjukt kul i lördas när brych och gänget kom. Vi grilla, spela kubb, bada och dansa =D Måste göras om!
 
Nu sitter jag hemma hos syrran. Blir myskväll för fulla muggar till det här tråkiga vädret. Hoppas på att vi hittar någon bra film att se med. Annars blir det nog serier som vanligt ;)
 
Lite bilder från helgen=)
 
 
 
 

Lördag 7 Juli

Idag på förmiddagen gick jag och mamma på ikano en sväng. Fick med mig lite nytt hem så det var nice=D

Nu har jag precis tränat och ska snart börja göra iordning mig för kvällen. Brych, Siri, Abbe och Carro kommer hit. Så ska vi dricka lite bärs och chilla.

Fick mamma att ta en outfitbild förut=p Så såhär såg jag ut idag=)


Fredag 6 Juli

Mycket jobb idag. Jobba nu från 16-19 och så börjar jag jobba vid 21 igen och jobbar till 02.

När jag vakna gick jag en PW, passa på innan regnet kom. Sen kom pappa hem glad som en sol för han går på semester nu=D Så då drog vi och handla lite.

Nu ska jag se lite på tv och chilla=)

Have a nice Friday

Torsdag 5 Juli

Jag vet att jag suger på att uppdatera haha. Men det är för jag har verkligen inget vettigt att skriva om just nu. Vill ju skriva om roliga saker tex om min träning osv. Men det har varit så svårt att ta sig in till gymmet nu när jag är ute i slaka. Så har ju fått göra träning här hemma. Kör Pw varje dag på ca 45 min. Sen styrka minst 3 dagar i veckan.
 
Dom senaste dagarna har jag bara njutit av vädret, måste ju passa på nu när vädret är bra. Men nu verkar det som regnet är på g=(
 
Nästa vecka går mamma och pappa på semester så då kommer det hända lite mer. Kommer förmodligen dra iväg till Falsterbo nästa helg. Inte riktigt bestämt än men kanske.
 
Lite sommarpics=)
 
 
 

Måndag 2 Juli

Idag körde jag igång med träningen igen. Äntligen är jag helt frisk=) Gick riktigt bra, kommer nog kännas imorn däremot. Men det är ju nice, då vet man att man tränat ordentligt;) Nu sitter jag i soffan och har precis börjat jobba.

Helgen har varit lugn. Jag och syrran gick på bio i fredags. Vi såg Snow white and the huntsman, riktigt bra film om ni frågar mig. Många bra filmer som kommer ut på bio i sommar! Så kommer väl hänga en del på sf=D

Hoppas eran helg var bra!


RSS 2.0