Poolhäng i slaka

Idag kom brych och några av hans kompisar hit. Så vi har solat och badat. Blev lite spel när solen försvann där vid två eller vad hon va. Så det har varit en riktigt skön dag måste jag säga.

Har precis varit ute och sprungit så nu blir det inte mer gjort ikväll. Imorn vankas det jobb så det blir sängen tidigt. Nu blir det lite serier för min del;)

Byee

Igår när jag var ute på powerwalk=) Då är det rätt nice att vara här ute i slaka. Men det är ju lite jobbigt nu när man är van att bo i stan. Men svårt att få tag i en vettig lägenhet som inte är för dyr.

Thank you for the morning walks on the sweet sunset






Underbar dag!

Åh vilken härlig dag jag har haft! Dagen har spenderats med min underbara vän My. Hon kom ut hit till slaka så vi har solat och badat i poolen! Pratat om allt mellan himmel och jord. Så skönt att prata av sig med henne<3 Och så ÄNTLIGEN är jag nöjd med mitt hår som My också hjälpte mig med! Tack och lov! Nu blir det en lång kur med hårinpackningar för att få håret friskt igen.

Imorgon står det jobb på schemat, hoppas på en tidig dag. Sen när jag slutat ska jag träffa Challe på en fika!

Saknar Siss och Liam som tusan<3



Äntligen!

Är vädret här igen! Imorn ska det bli ännu bättre! Härligt=D Imorn kommer My hit så ska vi sola och bada=) Hoppas vi kan åka en snabbis till maxi bara så jag kan köpa ny hårfärg...

Alltså jag blir så arg på mig själv! Det var fint förut men ville ha det ljusare och nu är det liksom vitt HAHA får panik så måste lägga i ny nu. Hoppas verkligen att det blir bra nu för jag kan inte hålla på med det här längre... i värsta fall är det ju bara att lägga i en ljusbrun färg men det vill jag ju inte! Ajja får se hur det blir imorn=)

Ska bli jättekul att träffa My iaf behöver prata av mig med henne känner jag.

Hoppas eran dag har varit bra.

Jag, My och Lindsey=)

Söndag...

Idag har det varit jobb för min del. Sluta runt 3 tiden så då kom papi och hämta mig så åkte vi och handla på maxi=) Köpte lite mer hårfärg för att få håret lite jämnare men icke sa nicke jag kommer behöva ännu mer=) Men det blev iaf jämnare men inte tillräckligt.

Jaha nu är siss,Liam och Mats på Malta, är inte ett dugg avundsjuk. Hade gärna velat hänga på. Skulle behöva komma bort ett tag känner jag, tänka på annat.

Annars har det inte hänt mer idag, nu blir det serier för min del.

Bye!

Millie när hon va liten bebis<3

Midsommarafton

Blev visst ingen uppdatering igår! Jag hann inte eftersom jag jobba och sen när jag kom hem var det full rulle. Blev en väldigt lugn midsommar för mig det var skönt det efter allt som har hänt=) Idag ska jag träffa Emelie! Var sugen på att gå ut men allt är ju stängt=S Så det blir nog ännu en lugn kväll. Jobbar ju imorn så det är väl bra det.

Såhär såg jag ut igår iaf=)


Siss och jag<3

Even the best fall down somtimes

Imorn är det jobb på schemat. Sen firande för midsommar. Det känns bra men jag hoppas verkligen att min fina vän Emelie kommer fira med oss! Saknar henne nåt fruktansvärt och behöver verkligen prata med henne! Men kanske att hon måste vara hemma! Men hoppas inte!

Hoppas eran torsdag blir bra! Outfit kommer imorn för midsommarklädseln;) Hade kanon!

Kramar


Onsdag

Som några av er vet så har Stefan och jag valt att gå skilda vägar. Vill inte gå in på det mer och jag hoppas ni förstår och respekterar det.

Jag och siss har iaf varit och köpt en fet godispåse och ska sätta på en skräckis snart! Hoppas den är bra.

Jag kan inte påstå att jag har gjort så mycket idag utan bara varit hemma i slaka med syrran, lekt lite med Liam och så=) Vädret suger ju förövrigt och jag hoppas verkligen att det blir bättre på fredag! Man vill ju inte sitta inomhus en midsommar. Jag kommer fira min midsommar här hemma med släkt och vänner så det ska bli jättekul. Skriver inte så mycket mer idag!

Hoppas ni får en bra kväll!

Kramar



Kolmården

Imorse blev det att gå upp skapligt för jag skulle med till kolmården. Vädret har väl inte varit super så det var lite segt men det funka ändå. Roligt att åka dit när man inte varit där på ett tag. Tänkte i varje fall bjuda på lite bilder men mer orkar jag inte skriva. För trots kolmården och bra umgänge har min dag inte varit alls så bra...




























Blondie!

För er som inte sett mig på ett tag så har jag gått och blivit blond=) Idag körde jag i sista färgen för nu måste mitt hår vila! Det är fortfarande lite mörkare i längderna men det får jag fixa efter ett tag när mitt hår mår bättre=S

Innan



Nu





--


Gina tricot- 149 kr

Kom just hem från stan, har köpt min drömklänning idag=D Den ska jag ha på midsommar. Ni får inte se den fören just midsommar heller;) Tänkte jag skulle hålla på den lite. Den ovan köpte jag förra veckan och jag älskar den! Perfekt att ha över när det är lite kyligt på kvällarna.

Idag ska jag hem till slaka. Ska bli skönt=) Blir kanske att åka till kolmården imorn med siss,Liam, Anna och Milia. Tror faktiskt att jag hänger på. Var ju jättelänge sen man var där.

Ne nu ska jag fixa lite=)

See yaa

And I know an angel was sent just for me

And I know I'm meant to be where I am

Det har varit jobb för mig hela helgen. Idag ska vi inte tala om hur mycket det har varitt att göra! Så det är riktigt skönt att vara hemma och veta att jag är ledig imorn.

Sen kan man ju undra vafan som hänt med vädret? Skulle det inte vara sommar nu eller? Usch! Jävla skitregn! Jag hoppas verkligen på att Midsommar blir fint iaf=) Det lutar åt att vi kommer vara hemma i slaka så de vore ju nice om vädret ville vara bra så man kan bada lite.

Nu blir det serier för min del! Lisa tipsa om The walking dead så ska se om det är nåt att ha!

Hoppas ni får en fin söndag!

Kramar

Bjuder på en sjukt bra låt Chris Medina- What are words Fin historia bakom texten=)


My computer is back!

Åh nu har jag äntligen fått min dator igen=D Och min fina brych är hemma från sjukan! Sköönt! Så nu ska det bli ordning på bloggningen igen.

Jobb som gäller hela veckan för min del. Har jobbat igår och idag och så jobbar jag ända till söndag. Så kommer väl inte hitta på så värst mycket men kommer visa lite inköp osv.

Har precis sätt det sista avsnittet på säsong två Vampire diaries så nu är jag typ ledsen för att säsong 3 inte går att få hem ännu=( Så sjukt bra serie! Tur att syrran sa åt mig att börja kolla på den=D Kanske ska se om alla avsnitt igen haha=D

Men nu blire iaf sängen! Älsk tjatar på mig.

Byee!


I find myself alone when each day is through

Yes, I'll admit I'm a fool for you

Just hemkommen från en powerwalk. Jag är minsann lite bitter idag men jag har mina skäl. Dåligt med bloggandet jag vet! Men får förhoppningsvis min dator imorn.

Den här veckan blire mkt jobb! Det är bra så man får in lite dollars det kan behövas nu vill jag lova. Det börjar klirra i kassan. Annars har det inte hänt så mycket. Får hoppas man är på bättre humör imorn.

Ha en fin kväll=)

Kramar


Bio

Igår gick jag och hjärtat på bio. Vi såg den nya pirates den var jättebra tyckte jag=D Depp är ju jävligt het alltsåå! Så det var inga problem att kolla på den filmen i 2 timmar.

Idag opererades min bror, vet att jag inte skrivit nåt om det i bloggen och det inget jag kommer gå in på heller. Men operationen gick jättebra och brych mår bra så det är fruktansvärt skönt. Men jag har ju lånat ut min dator till honom så vi får se hur bloggandet blir här i några dagar.

Nu är jag iaf hemma i slaka så siss och jag ska se på serier igen haha=D

Byee


New in!

Här kommer lite shopping från den senaste veckan=)






I’m trying to pick up the souls intention to soak in music relaxation

Idag har man varit och jobbat. Sluta redan vid halv två så det var skönt! Drog hem och tog en powernap sen kom pappa och hämta mig så åkte vi hem till slaka.

Nu har vi köpt massa godis och syrran och jag laddar för en helkväll framför Vampire diaries. Det åskar och blixtrar som tusan här ute så då äre ju mys att bänka sig framför tvn;)

Här kommer iaf lite pics från helgen!











Bloggtorka

Hallå! Jag har haft lite bloggtorka i helgen... Har inte heller orkat uppdatera. Det har ju varit så bra väder=) Men helgen har varit helt underbar med sol,bad,jobb och fest. Den roligaste helg jag haft på länge. I fredags träffade jag min fina vän Emelie och hade lite filmkväll.

I lördas var det jobb på dagen sen blev det fest på kvällen. Jag och Emelie rullade ut vid stängning och undra va fan det var så ljust för haha! Vi har nog inte vart kvar till stängning på hur länge som helst! Men shit vilken värd kväll det blev! Sen i söndags åkte jag hem till slaka igen för sol och bad med grillning på kvällen och så stanna vi kvar till 17 idag.

Man kommer vara mycket hemma i slaka nu över sommarn. Det är GULD värt att vara där nu i det här underbara vädret. Tänkte lagt upp lite bilder men jag glömde ju kameran i slaka så jag får lägga in imorn=D För nu är tanken att jag ska blogga på som vanligt.


Fredag

Hallå! Sorry för dålig uppdatering men jag har varit hemma i slaka och bara tagit det lugnt med the family=D

Ikväll har jag varit med Emelie men hon åkte precis hem! Så underbart att träffa henne igen<3 Så det har varit prat och film på kvällens schema. Vi såg på Sanctum, en riktigt bra film om ni frågar mig. Helt klart sevärd.

Imorgon är det work som gäller sen på kvällen blir det nog lite partaj=) Ska bli himla nice! Ne nu blir det sängen!

Sov gott

Kramar


Bildbomb Turkiet!

Här kommer lite bilder från Turkiet=D










































RSS 2.0