Let`s go for a run!

Nu ska jag ge mig ut och springa! Har bara legat och slappat hela dagen så nu måste jag ta tag i mig själv=D

Har blivit erbjuden en lägenhet=D Wiee men vill gärna kolla på den men han som har den är i göteborg och kommer inte hem förens på söndag. Och stångåstaden vill ha svar på fredag så ja måste ringa och prata med dom.

Ne nu ska ja dra mig=D


Tisdag...

Idag var det jobb igen! Blev ännu en tidig dag riktigt skönt. Så efter jobbet gick jag upp till stan i spöregnet för att möta upp Challe. Shit vad det har regnat idag alltså! Det var typ floder utanför frimis=S Då är det helt okej att jobba faktiskt;) Det blev iaf en fika på EH sen kika vi lite på stan. Men så jävla segt nu när man inte har pengar! Så jag drog hem skapligt.

Nu sitter jag här i min onepeice och lyssnar på bra musik=) Ska snart sätta på True blood avsnitt 10 tänkte jag. Sen kanske krypa ner i ett varmt bad? Ja så blir det=D Imorn är jag ledig ska bli skönt att sova ut! har sovit så dåligt om nätterna på sista tiden=/ Vet inte vad det är...

Jaja nu ska jag kila!

Här sitter jag i min teletubbie dräkt som pappa säger;) haha

Work!

Idag har det varit jobb på schemat. Det gick rätt bra så jag och Malin passa på att jobba tillsammans. Och jag blev ju ganska övertrött framåt eftermiddagen och likaså Malin. Så vi gick runt och yra som två höns haha och sen helt plötsligt så säger Malin "Alltså om det finns varulvar och vampyrer så tror jag vi har haft en på jobbet" Hahahah jag bara va? "Ja för att en kille som jobbat här har sjukt läskiga ögon så om det finns det så är han en av dom" hahaha fy fan vad vi skratta jag dör=D Sitter till och med och skrattar nu har bilden framför mig när hon säger det=D haha

Ajja när jag kom hem så blev det en powernap sen blev det att springa en sväng=) Nu är siss här så vi ska kolla på film och bara chilla. Imorn är det jobb som gäller igen.

Ne time to go!

Bye

Ett stort GRATTIS till min fina pappa som fyller 50 idag

Halloj! Blev en kanonkväll igår! Riktigt lyckad! Vädret var ju super också så det kunde inte blivit bättre=D Folket kom runt 3 tiden så blev det käk och sen bad för vissa. Sen blev det bara massa tjatter haha.

Senare drog jag, Anton, Sebbe, Sökka och Abbe in till stan på förfest hos en kompis till Anton. Mötte upp Emelie innan också! Sen blev det Harrys! Hade riktigt kul men det kändes idag med kan jag lova haha=S Så idag har det inte blivit mycket gjort. Nu tänkte jag se nån film och poppa popcorn=D

Här kommer lite pics från gårdagen















Mask of magnaminty

Ett litet tips till er som använder ansiktsmask! Själv så var jag inne på Tyras blogg och såg att hon tipsa om den här. En lermask från Lush som heter Mask of magnaminty. Så den gick jag och köpte. Har nu använt den två gånger och jag tycker den är super! Jag köpte min för 79 kr om jag inte minns fel=)



Jaha om min dag då. Jag har städat och fixat här hemma eftersom vi får hit lite folk imorn pappa fyller nämligen 50 år på söndag! Men han ville inte ha nåt större kalas så det är bara släkten på hans sida som kommer=) Ska bli himla trevligt! För oss "yngre" blir det nog utgång senare!

Var hos frissan idag med och fyllde i min utväxt, men det blev lite väl vitt kan jag tycka=S Men det blir bättre efter en vecka eller så=D Nu kom jag precis in efter att ha varit ute och sprungit. Så mer lär jag inte göra idag utan ska bara slappa!

Hoppas ni får en fin fredag!

Byee;)

Back to reality

Första jobbdagen avklarad efter 4 veckors ledighet. Kändes helt okej att komma igång igen=) Blev en ganska kort dag slutade redan vid kvart i två. Efter jobbet mötte jag upp Challe på stan så tog vi en fika på EH där vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Sen kom mamma och hämta mig så åkte vi hemåt.

Nu är siss och Liam här, hmla mys<3 Jag och Sandra ska väl dra en sväng till konsum snart och handla massa onyttigheter;) Sen blir det film hela kvällen haha vilka nördar vi är.

För er som undrar vad jag gjorde igår så gjorde ja inte så mycket på dagen men på kvällen åkte vi till farmor och farfar för att fira farfar som fyllde år i Lördags. Åkte därifrån vid 9 hugget så orkade inte blogga när jag kom hem. Jag tänkte jag ska ge ett försök till med bloggen så jag hoppas att det håller i sig!


Tisdag

Sitter och kollar på True Talent som pappa har spelat in. Ganska bra faktiskt! Även om alla dessa sångprogram funkar typ lika dant=)

Jag sov ju som sagt hos Emelie igår så imorse gick vi ner till ån och sola lite, måste ju passa på nu när vädret är fint. Sommaren är ju snart slut=( Usch va fort det har gått. Om jag får välja vill jag ha sommar året runt.

Senare blev det en sväng på stan sen begav jag mig hemåt. Nu tänkte ja krypa ner i sängen och kolla på True blood=)


Mys nere vid ån=D

Busfabriken

Här kommer lite bilder från busfabriken=) Bilderna är tagna med  mobilen så vissa är suddiga!














Vem har roligast? haha


I shut the world outside until the lights come on



Sitter hemma hos Emelie och lyssnar på musik. Vi ska ha sätta på en film snart tänkte vi. Så det blir en lugn måndag för mig vilket ska bli skönt=) Hoppas på att vi hittar några bra filmer bara!

Tidigare idag var jag med syrran och Liam på busfabriken! Bilder kommer imorn!

Ne nu blir det film!

Take care;)

Helgen

Hallå! Det var ett tag sen jag skrev här nu. Men har inte haft lust och ork... Funderar på att lägga ner bloggen faktiskt. Inget kul när det går så lång tid mellan uppdateringen=) Men får se lite.

Helgen har varit bra i fredags blev det en lugn kväll pappa och jag såg på den nya pirates. Igår blev det party, jag och Challe drog en utgång. Hade skitkul! Roligt att festa med Challe med för det var så länge sen! Så tack gumman för en riktigt lyckad kväll=D

Nu kom siss och jag precis hem från en pw så nu ska vi se på film och käka godis;) Hoppas ni har haft en bra söndag!

Några bilder från igår=)

Fina Challe!






New in



Nu har jag äntligen köpt nya springskor! Mina andra är ganska utslitna om man säger så. Men nu är det bara köra på;)

Ikväll var det tänkt att man skulle dragit till måndagsklubben men kände att jag tar en lugn kväll istället och satsar på att gå ut i helgen=) Så ikväll ska jag och siss gå på bio, vi ska se The Green Lantern med Ryan Reynolds! Hoppas på att den är bra! Blir nog att käka nåt på stan med=D Ska bli himla trevligt=D

Hoppas ni får en bra måndagskväll=D

Bye

Thursday

Sitter och kollar på True Blood. Har börjat se om serien från början=D Ingen värme ute idag heller=/ Usch jag hoppas verkligen inte att sommarn är över än=( Den har gått alldeles för fort..

Senare ska jag hem till Emelie! Vi ska ut och springa sen blir det väl att se några bra filmer! Ska bli mys=) Igår kom siss hit så vi hade en ordentlig myskväll med godis och hela köret! Det behövdes kände jag=) Ne nu ska jag fortsätta kolla på TB!

Byee


Myskväll

Igår blev det en hemma kväll hos Emelie. Fan vad sura vi var att vi inte kunde dra på mk. Men båda är fattiga så det gick inte. Utan vi fick nöja oss med några filmer istället.

Nu har jag precis varit ute och sprungit, gick riktigt bra idag=D Skönt som tusan. Lär väl inte hända så mkt mer ikväll. Jag hoppas vädret blir bättre imorn så man kan sola och bada men det är väl ingen risk. Siss kommer hit imorn i varje fall så det ska bli trevlans!

Dipp och gurka is the shit;)


I don't care if the whole club is dead 'Cuz the party's in my head











Är så sjukt dålig på att uppdatera! har verkligen ingen lust nu så vi får väl se om det blir bättre. Helgen har iaf varit jättebra! I fredags kom Emelie hit så grilla vi och kolla på tv. Sen i lördags kom Jocke hit så festa vi till det med förfest hos björna och sen utgång på harrys/sliver.

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit! Bara sett på film och tagit det lugnt! Nu blire mera film!

Take care!

Onsdag..

Idag kom Emelie ut hit till slaka och sola och bada=) Har varit så jävla nice. Så underbart vädret är! Äntligen kommer sommarvädret! Men det lär ju ta slut lika fort igen=/

Nu kom jag precis hem med brych vi har varit iväg och badat med några av hans polare. Ikväll tror jag det blir att grilla och ta några öl, men får se lite.

Hoppas ni haft en bra dag=)


Sommar i slaka!

Har haft en underbar dag ute i slaka idag. Har bara solat och badat! Lämna in Millie på tassarnas trim idag med så nu är hon friserad=) Ikväll har vi grillat och druckit öl och nu sitter jag, siss och mamma och kollar på film=) Här kommer lite bilder från dagen!









Hitta två bilder från i lördags med!



En bra kväll med min fina Emelie<3

Nu ska jag fortsätta se på film! Take care!

Bye

RSS 2.0