Torsdag

Igår fick jag mitt gelkit från depend och jag är väldigt nöjd faktiskt. Det man kan klaga på är att det är inte alls så lätt att ta bort utan det tar lång tid om man inte vill slita av naglarna! Fick prova på det igår eftersom jag inte blev nöjd med naglarna och ville göra om haha. Typiskt mig =D Men nästa månad ska jag beställa hem riktig gele med massor fina glitterfärger och sånt=D Så det ska bli riktigt kul!
 
Annars händer det ju inte så mycket, ska till gymmet nu efter jobbet. Imorn blir det jobb och sen städa och fixa. På lördag kommer lite tjejkompisar för fest och utgång. Fyller ju 25 år på söndag, så det ska firas =D
 
Bilder på naglarna kommer=)
 

Simhallen

Idag åkte jag och syrran med Liam till simhallen. Har inte gjort så mycket mer så slänger upp några bilder därifrån!
 

Fitspo

 
Idag blev det gym med siss igen. Sen hem direkt för att jobba.Nu sitter jag och glor på OTH och är så sjukt sugen på godis! Gahh så jobbigt!
 
Imorgon ska jag och syrran till simhallen med lilleman<3 Ska bli himla kul!

Sunday

Min helg har varit riktigt bra. I fredags kom My till mig, det var så kul att träffa henne igen. Behövde verkligen bara prata av mig med henne. Det blir ju lite annorlunda att prata med henne eftersom vi är barndomsvänner, vi kan varandra utantill:)
 
Igår drog jag och siss till gymmet och körde ett pass. Sen åkte vi hem till slaka, mamma och pappa skulle på ridsportsgalan så vi var hemma och var hund och hästvakt. Så det blev lite filmer och godis på kvällen=D
 
Nu har jag precis beställt hem Depends nya gelkit. Kommer få hem det i veckan och kommer självklart skriva om vad jag tycker om det här i bloggen. Är ju så trött på nagellacket som bara håller i typ två dagar. Men känner inte heller för att lägga 600 i månaden på att gå och göra naglarna. Så nu ska jag prova det här och hoppas på att det kommer vara bra.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Nya

Jag saknar Millie...

Jag kan inte beskriva hur tomt det känns utan henne. Hon har varit med mig i 3 år, jag trodde hon skulle finnas här i många år till. Jag tror att ni som inte har några djur kanske har svårt att förstå den saknaden och sorgen man känner när ens djur tas bort. För mig var det här bland det värsta som kunde hända, min lilla tjej=(.
 
Många som träffade henne tyckte inte hon var särskilt kelig och mysig. Och jag kan förstå det för hon var inte så glad i att ligga och kela hos andra. Men med mig var hon världens keligaste, vilket betydde så mycket för mig eftersom hon valde mig framför alla andra och det är ju ganska självklart eftersom det var jag som bodde med henne. Men den känslan betyder mycket.
 
Jag tyckte hon ibland var lite som en hund. Hon kom direkt när jag ropa på henne. När jag var hemma i slaka med henne och vi skulle gå och lägga oss så sa jag bara "Kom nu Millie så lägger vi oss" och hon kom genast och följde med mig upp till rummet. Låter kanske lite löjligt men som sagt ni som har katter förstår säkert.
 
Usch kan inte förstå att allt som hände faktiskt hände. Jag borde ha förstått tidigare, men man kan inte förstå hur någon kan göra ett djur illa? Det finns tyvärr människor till allt... Jag kommer inte gå in på vad som hände mer, mina närmsta vet och det räcker.
 
Hon är borta nu och jag kommer aldrig få henne tillbaka och jag saknar henne så det gör ont. Nätterna är alldeles för tysta och tomma utan henne=( Usch
 
 
 
 
 
 

Nails- Black vs sparkle


Onsdag 23 januari

Hej allihopa! Igår drog jag och syrran och träna, sen åkte vi hem till henne. Vi hade en riktigt mysig kväll med mycket prat. Vi såg också en film, The impossible heter den. Så sjukt hemsk film som handlar om tsunamin i thailand. Men helt klart en film man ska se tycker jag.
 
Idag har jag haft vilodag från gymmet. Nu sitter jag och fixar mina naglar=D Ovanligt? Det är det som är det träliga med nagellack, att det inte håller alls länge. Kommer bilder senare eller imorn!
 
 

Träning

Idag kom syrran och hämta mig vid 12, så drog vi till gymmet. Tränade rygg, mage och triceps. Det blev ett hårt pass, vi var helt slut när vi var klara. Underbart! Imorn kör vi igen, sen ska vi hem till siss och ha myskväll=)
 
Efter gymmet kom min fina Anna på besök, det blev prat om allt mellan himmel och jord=D Hon åkte för en liten stund sen. Så nu har jag precis käkat, resten av kvällen blir väl tvn=)
 
Fitspo
 

Söndag 20 januari

Hallå! Har haft en riktigt bra helg. I fredags blev det träning sen hem och ta det lugnt. Igår åkte jag, mamma, pappa, Sandra och Liam till ikano en sväng. Sen kom min kusin Frida hit, så det blev serier och prat hela kvällen. Fixade hennes naglar med.
 
Idag har det varit lugnt. Imorn är det dags för träning igen, syrran kommer och hämtar mig vid tolv. Hon har skaffat kort på actic nu med! Så kul! =D Sen ska jag träffa Anna panna efter gymmet! Ska bli himla nice=D
 
Såhär blev Fridas naglar=)

Nails

Fixade nya naglar idag igen;)
 
Hade en riktigt mysig kväll hos min fina siss igår. Det blev massa prat och film=) Idag hängde syrran med till gymmet! Jättekul att hon hängde med, brukar ju oftast träna själv så det var roligt att träna ihop.
 
Sen när jag kom hem tog jag en powernap sen fixa käk. Nu ser jag på The OC och har fixat mina naglar. Så nu blir det väl bara att sitta och nörda serier tills jag ska sova.
 
Hoppas ni haft en fin dag!

Onsdag 16 januari

Sitter och jobbar och lyssnar på musik, väntar på att syrran ska komma, när jag slutar ska vi dra hem till henne för filmkväll=) Ska bli himla mys<3
 
Kunde inte somna igårkväll, somna väl runt 4 nångång. Så jävla jobbigt är det! Det har varit så ett bra tag nu att jag inte kan sova på kvällarna. Kan ju bero på att Millie inte finns här, tomt och ensamt blir det... Usch.
 
Ajja idag blir det inget gym, utan imorn kör jag på igen. Syrran kanske hänger med imorn med! Hoppas på det.
 
Nu kom syrran! Vi hörs imorn=D
 
Ge hit sommaren<3
 

Tisdag 15 januari

Nej jag har inte glömt bort bloggen ;) Har haft fullt upp när jag kom hem från slaka. Har tvättat och storstädat lägenheten. När jag var klar med städningen och det igår packa jag lite och drog mig till kusin Anton=D Vi hade en riktigt trevlig kväll med tacos och skräckfilmer! Vi satt väl uppe till 3 eller nåt=S
 
Sen idag så träffa jag Emelie en sväng. Det var nästan ett år sedan vi sågs, så det fanns mycket att ta igen! Jättekul att träffa henne igen=D Sen börja hon jobba vid 15 så då drog jag till gymmet. Blev ett riktigt bra pass idag så imorn får vi se om jag tar mig ur sängen;)
 
Känner mig riktigt taggad på träningen nu! Helt underbart. Här kommer lite fitspo!
 

Få bort ditt glitternagellack

Att få bort det där glittriga nagellacket är inte det lättaste, man kan gnugga och gnugga men det tar en himla tid innan man fått bort allt. Så här kommer ett tips till er som jag tycker funkar superbra!
 
 
Såhär blev mina naglar=)

Friday

Idag har jag inte mått nått vidare. Har haft ont i magen från och till nu i flera veckor, speciellt efter jag ätit=( Sjukt jobbigt. Ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att har det inte gått över efter helgen så ska jag ringa vårdcentralen.
 
Drog iaf en sväng till gymmet förut, blev ganska lugnt men skönt att man ansträngt sig lite iaf. Ikväll blir det lugnt framför tvn med pappa och siss.
 
Hoppas ni har en fin fredag!
 
 

Make me up

Min make up från nyår.
 

Onsdag 9 januari

Hej på er! Filmen igår var skitbra=D Så den kan jag verkligen rekommendera.
 
Sitter hemma i slaka nu, mamma åker till norge imorgon och jobbar över helgen. Så jag ska ta hand om hästarna. Idag hann jag inte med gymmet pga att jag mådde dåligt imorse har väl åkt på nån typ av magsjuka. Men mår bättre nu så ska nog köra lite hemma träning. Skitbra här hemma hos mamma och pappa, dom har ju lite blandat med vikter, fitnessboll och springband.
 
Fitspo!

Hallå igen=D

Hej allihopa! Jag tog ett rejält uppehåll härifrån. Kände väl att jag inte hade så mycket att skriva om och hade ingen fantasi om vad jag skulle skriva om.
 
Men nu är det dax att komma tillbaka hit igen kände jag och jag hoppas ni fortfarande vill följa mig. Jag kommer blogga om min träning, vardag, smink, outfits och lite annat. Det kommer väl vara lite som förut men det kommer nog komma upp lite mer om smink och sånt eftersom det är nåt som jag har börjat bli mer och mer intresserad av.
 
Ikväll ska jag på bio med siss, vi ska se Jack Reacher, nån som sett den? Hoppas på att den är bra. Men tompa brukar ju leverera;)
 

RSS 2.0