Hemma!

Hej allihopa! Nu är vi hemma. Vi kom hem igårkväll, resan gick bra planet var väl cirka en halvtimme försenat men annars gick de bra. Det känns skönt att vara hemma och träffa alla nära och kära igen och min underbara Millie! Ska lägga upp bilder här men det får vänta lite för har inte lagt in dom på datorn än. Blir kanske senare ikväll! Nu ska jag ringa padre och se om han kan hämta mig och köra hem mig till slaka=D Hade fint sålänge!

Kramar!

Turkiet!

Halla dar hemma! Vi har det jattebra har borta! Nu mulna det pa lıte sa jag passa pa att skrıva har. Hotellet ar helt underbart! Det ser ut som ett palats=D

Igar var vı och och shoppade lıte. Och vı hade skıtbra vader sa vı lag och solade hela dagen men lyckades branna oss lıte sa det ar kass men nu börjar det kannas battre.

Nu ska vı fıxa oss och ga och ta nagra bars=D Hade kalas dar hemma!

Kramar

Nu drar vi!

Nu ska vi snart hoppa in i bilen och bege oss mot stockholm. Vi ska bara åka förbi Stefans föräldrar och lämna Millie.

Får se om det kommer bli nåt bloggande i veckan beror på hur det ser ut med internet och datorer på hotellet. Men annars får ni en stor bildbomb när jag kommer hem;) Men hoppas på att jag kan blogga nåt. =D

KRAMAR


Grattis till dig min fina mamma!

Idag fyller mamma år. Så det blir lite kalas här hemma i slaka med god mat och dryck.

Älskling och jag har varit hemma i lägenheten nu på dagen och packat det sista så nu ligger resväskorna i bilen. Vi åker till Stockholm imorn redan, sover på hotell och sen åker vi halv nio med flyget till Turkiet. Hoppas verkligen på en kanonvecka med bra väder det behövs nu kan jag lova.

Nu ska jag väcka hjärtat som lgger här och slaggar i soffan.

Bye


Talang!

Sitter hemma i slaka och kollar på talang. Har varit här sen igår. Fick hoppa in och jobba igår så jag åkte hit direkt efter. Känns så himla tomt utan Sluggo... Han ligger inte där under trappan som han brukar, framsidan är helt tom=( Det går upp och ner hela tiden och det lär det väl göra ett tag.

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Hoppas ni får en bra fredag=)


Yellow nails

Mår sådär idag=/ Det går upp och ner hela tiden... Har iaf träffat min underbara vän Emelie och pratat så det känns lite bättre.

Men för att skingra tankarna så tänkte jag fixa till mina naglar. Har köpt ett gult naglack som jag tror kan bli jätte fint. Hoppas på det iaf=)




If I'd see you the storminess will turn to light...

Do not stand at my grave and weep
I am not there, I do not sleep
I am a thousand winds that blow
I am the diamond glints on snow
I am the sunlight on ripened grain
I am the gentle autumn rain
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight
I am the soft star that shines at night
Do not stand by my grave and cry
I am not there, I did not die


















Vi kommer sakna dig. Tack för tolv fina år<3

Sluggo 990518-110517

Ny header...

Nu har jag äntligen fixat ny header. Var så trött på den gamla. Bloggen blev lite somrigare=D

Har varit och hämtat ut mitt pass idag. Men vad är det med passkorten igentligen? Jag ser alltid ut som en kriminell eller nåt på kortet haha. Blir det så för er med? Eller är det bara jag som inte kan bli vettig på passkortet.

Nu är jag iaf hemma i slaka, brych körde hit mig förut. Sluggo vår stora hund mår inte så bra=( Så var tvungen att åka hem hit och kolla till honom. Han är ju tolv år så man vet inte riktigt vad som kan hända. Hoppas han blir bra snart...


Fina Sluggo<3

Just stop for a minute and Smile...

Okej vilken jävla rolig kväll det var igår! Helt sinnes! Det var så länge sen jag hade så här kul. Först var vi som sagt hos Emelie och förfesta sen runt 23 tog vi harrys taxi in. Sen blev det dans HELA kvällen tror ni att jag har ont i fötterna? haha! Men en riktigt värd kväll blev det!

Idag hoppas jag att jag ska få med Älsk till ikano sen ska vi till syrran och Mats och fira Liam. Annars blire bara lugnt!

Bilder från kvällen












12 dagar kvar...

Nu är det bara tolv dagar kvar tills vi åker till Turkiet=D Shit vad fort tiden går, kändes som om det var 50 dagar kvar nyss=S



På tal om annat så sitter jag och kollar på Greys Anatomy. Och fy fan så spännande det är nu! Jag får panik det är det värsta med serier man blir ju helt besatt sitter och kollar avsnitt efter avsnitt och man glömmer helt bort klockan! Nu ska jag precis börja på säsong 6 och gissa om säsong 5 sluta jävligt spännande! Hur kommer det gå för Izzie och kommer George klara sig! hahaha ni hör ju hur jag är!

Hoppas ni får en bra kväll!

New in!



Nya shorts inahndlade=D


Ikväll blir jag själv här hemma så jag ska bara sitta här och unna mig lite gott och se på film. Älskling ska iväg och åka cross så han kommer inte hem förens senare! Uppdaterar kanske mer sen!

Bye!

Have a nice day!

Har ni det skönt i det fina vädret? Eller jobbar ni? Jag är ledig idag och har njutit av det fina vädret men nu orkar jag inte vara ute längre så jag ska se lite serier tänkte jag.

Idag åker jag hem till lägenheten, ska bli riktigt skönt faktiskt. Får se vad älsk och jag hittar på ikväll laga lite god mat iaf=D Imorgon vankas det jobb sen får vi se vad veckan bjuder på har inget direkt planerat. Men vill gärna hitta på nåt kul i helgen eftersom det blev lugnt helgen som var.

Nehe nu ska jag kila!

Bye


Sköna Söndag!

PS: Det här skulle publicerats igår men det har varit fel på blogg.se!

Nu är den här jobbhelgen slut! Så skönt!Nu är jag hemma i slaka igen, är ledig imorn så då vill jag passa att åka ut hit och njuta av vädret.

Igår hade jag och Emelie en jättebra kväll! Känns bra att ha en helg när man bara tar det lugnt, det kan behövas ibland=D Ikväll blir det nog sängen tidigt känner mig redan trött och klockan är bara halv nio.

Ne nu ska jag kolla på lite Greys;)

Nya bikinin




En lite närmare titt på överdelen

Älskar den=D

Myskväll!

Sitter hemma i lägenheten med Emelie! Vi har grillat i det fina vädret och nu har vi precis sett en film. Vi ska snart sätta på en till vi ska bara kolla klart på Kvällen är din.

Annars har jag jobbat idag och det blir samma imorn! Var på stan förut med så nu har jag inhandlat en ny bikini. Ni får se den imorn för nu har jag inte tid=D

Men hopas ni har en fin Lördag! Min är kanon!

Kramar

I miss Lilleman

Saknar little Liam nåt enormt=( Känns inte som jag träffat honom på jättelänge. Vill vara med han hela tiden, eller kanske inte HELA tiden för jag blir ju trött efter en stund haha=D Men vill bara pussa och kramas med han och höra när han säger titta och peka på alla saker han ser.

Idag har jag jobbat, det känns att man har varit ifrån det ett par dagar nu. Var helt slut när jag kom hem så det var bara att ta på sig träningskläder och gå ut på powerwalk direkt för hade jag satt mig så hade jag somnat! Vilket jag gjorde direkt när jag kom in=S

Älskling ska jobba över sent ikväll=( blää så får sitta här själv och glo. Men ska ju se på Greys;) Så det blir nog bra iaf. Imorgon vankas det ännu mera jobb men när jag slutar ska jag hem till slaka! Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa har inte varit där på ett tag nu.

Nehe ni nu ska jag se på GA!

See ya!

Min fina systerson<3







Greys Anatomy

Sitter och kollar på Greys Anatomy non stop. Gjorde det igår med! Har verkligen inte gjort ett skit varken igår eller idag. Men det är ju så träligt väder så man vill ju bara sitta inne.

Imorn är det jobb som gäller iaf så man kommer bort lite. Skönt det! Hoppas på att vädret blir bra snart igen.  Men det blir nog inte mycket mer gjort idag förutom min powerwalk senare e klart;) Ne nu ska jag fortsätta nörda=D

Bye


RSS 2.0