Härliga Fredag!

Idag har jag varit på stan och umgåtts med min fina Challe. Så kul att träffa henne igen! Vi tog en fika sen gick en sväng på stan. Jag shoppa lite saker så det var roligt, köpte en skinnjacka bla. Ni får se det jag köpte en annan dag.
 
Nu blire chill!
 
Mys på EH



Träning

Hallå allihopa! Blev ett jäkla pass på gymmet idag! Damn, det kommer kännas imorn =D Underbart. Blev sent idag, var på gymmet halv nio. Men ganska skönt att vara där när det inte är allt för mycket folk.
 
Har städat och fixat i lägenheten idag med, det kommer några och ska göra rent ventilationerna imorgon. Så var tvungen att städa bort lite så dom får plats med sina grejer.
 
Ska träffa min fina vän Challe imorgon med! Känns som om det var evigheter sen. Så det ska bli skönt att prata av sig lite med henne<3
 
 

Dagens





Vilodag från gymmet idag. Så det blev att dra in till stan och träffa min vän Emil, vi käka lunch och prata om allt och inget. Trevlans!
 
Nu sluta jag jobba precis så ska väl dra på lite Dexter tänkte jag=) Har väl inte hänt så mycket mer idag. Hoppas ni haft en bra onsdag!
 
Bye

Fitspo



 

Krusell

Min nya datorväska ;)
 
Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Nu vankas det jobb till 02 inatt, inte så värst taggad känner jag. Kallare och kallare blir det ute iaf. När jag skulle cykla in till stan var det ju svinkallt och jag hade ingen jacka med mig =S Känns ju lite mysigt att hösten är på g men vart har sommaren varit? Den behöver man ju för att man ska orka med det mörka vinter halvåret. Så jag vet inte om jag är riktigt redo för hösten än... Menmen bara att gilla läget.
 
På tal om annat så är Millie en pain in the ass just nu!! Hon går och gapar som en idiot, fan vad jobbig hon är. Blir galen snart! =D haha
 
Nehe nu blir det jobb!

Söndag 26 augusti

Sitter fasklistrad i soffan framför Dexter. Har blivit helt fast, så jävla bra serie! Den kan jag rekomendera=D
 
Hade det jättebra igår. Skönt att komma hem lite. Idag har jag jobbat på förmiddagen, sen drog jag hem till lägenheten och har bara tagit det lugnt. Har ätit mycket onyttigt denna helg men imorn börjar ny träningsvecka så då är det bara köra stenhårt =D
 
Hörs imorn =)
 

Lördag 25 augusti

Dagens
 
Pappa kom och hämta mig runt 1 tiden idag, så drog vi till netonnet och lite andra ställen. Hitta en ny datorväska, kändes ganska välbehövligt eftersom jag nästan har med mig min dator överallt. Annars har det inte hänt så mycket. Är hemma hos mamma och pappa, dricker öl och bara umgås. Underbart!
 
Ha en fin lördag. Kommer bild på min fina väska jag köpte imorn ;)
 
Byee

Fredag 24 augusti

 
 
Dagens=)
 

Idag har det varit en skön dag. Vaknade vid 11:00 gick upp och gjorde mig iordning för att dra en sväng till stan. Var tvungen att gå till kicks och köpa torrshampoo som jag är så beroende av haha. Efter jag gått på stan en stund drog jag till gymmet. Körde, mage, rygg och triceps, känns så skönt att vara helt igång igen. Har tagit lite tid att komma igång så här efter sommaren. Men nu så=)
 
Imorgon ska jag förmodligen gå på stan med min fina mamma och sen vidare hem till mamma och pappa där jag ska spendera lördagen. Idag fick jag sån hemlängtan till dom! Behöver komma dit känner jag och bara vara. Saknar mina underbara föräldrar <3
 
Hoppas ni får en fin Fredagskväll
 
 

Trött!

Sitter i soffan och satte precis på Dexter. Riktigt bra serie faktiskt. Har varit mycket strul med jobbet idag och är helt slut i skallen! Så nu blir det bara lungt hela kvällen, ska inte röra en fena.
 
Siss och Liam kom förbi en stund förut. Millie hann bara se en skymt av Liam så sprang hon och gömde sig under sängen haha=D Liam tyckte det var jätte kul och försökte ta sig under sängen han med. Han vill så gärna leka med henne stackaren. Men Millie tycker väl hans lekar är sådär haha =D
 
Nehe nu måste jag hänga med i serien här.
 
Ha en fin kväll=)

Fitspo

 
 
Lite fitspo såhär på kvällen:) Har kört två riktigt grymma pass igår och idag. Så HEJ träningsvärk haha, kommer väl gå som en gammal tant imorn.
 
 

Måndag 20 augusti

Hej på er! Sorry för dålig uppis igen.. Men det blir ju så ibland. Har haft fullt upp i helgen så har inte hunnit blogga. I fredags var min fina My här och kom med en så underbar nyhet. Hon ska nämligen gifta sig! Åhh blev så himla glad! Tänk min underbara barndomsvän<3 Är så himla glad för eran skull! Är ju en stund kvar men hon kommer bli en så vacker brud.
 
I lördags åkte jag hem till slaka och träffade familjen. Vi grilla och umgicks, inte så ofta vi alla är samlade så det var himla mysigt=)
 
Igår jobba jag, sen på kvällen åkte jag till siss så köpte vi pizza och bara tog det lugnt. Vi kollade på Hungergames och den var riktigt grym faktiskt så den kan jag verkligen rekomendera.
 
Nu kom jag nyss hem från gymmet och har precis fixat lite thaimat. Så nu blir det TV resten av kvällen!
 
Hoppas ni haft en fin måndag=)
 
 
 

Fredag 17 augusti

Hallå där! Här städas det för fullt! Sjukt vad varmt det är i lägenheten. En dag som denna skulle man va ute i slaka och sola och bada. Men det får bli imorn=D
 
Ikväll kommer min fina vän My hit, det blev inställt sist så vi tog det idag istället. Ska bli så kul att träffa henne igen, det var så himla länge sen! Men nu måste jag städa och tvätta vidare!
 
Bild på mig och My, snygga som aldrig förr haha! Men älskar bilden, så mycket glädje<3
 

My lovely summer

 
Ett kollage av min sommar=)
 
 

Tisdag 14 augusti

Jag vaknade klockan 14 idag! INTE OKEJ!!! Nu blir det att börja ställa klockan, förut har jag ändå automatiskt vaknat vid 11 typ. Och det tycker jag är okej med tanke på att man jobbar natt osv. Men klockan två är inte okej någonstans. Skulle ju gymmat nu på förmiddagen men börjar ju jobba vid 16 så det hinner jag inte nu, utan får ta det efter jobbet istället.
 
Slänger in en outfit jag inte visat er.

Måndag 13 augusti

Hej allihopa! Min helg har varit super måste jag säga. I fredags kom min fina kuss Frida på besök. Vi hade lite filmkväll med skräckisar och sen lite vampire diaries. På lördagen blev det gym och sen på kvällen kom Challe och Anna. Och hade en riktigt nice kväll med tjejerna<3
 
Igår var man ju ganska seg efter kvällen haha men det var det värt=D Idag har jag mest tagit det lugnt. Imorgon ska jag nog träffa syrran på dagen sen på kvällen kommer min fina My. Ska bli så kul att träffa henne igen, det var alldeles för länge sen.
 
Nehe nu ska jag se nån film tänkte jag!
 
 

One day, I want to honestly say, I made it

From the beginning...
 
Ca 1,5 år sedan...
 
Ca 1 år sedan...
 
Maj 2012...
 
Nu...
 

Torsdag 9 augusti

Hej på er! Sitter i soffan och har precis ätit frukost. Vakna inte fören 11:30 idag, vänder ju lite på dygnet när man jobbar natt.
 
Snart ska jag packa träningsväskan och bege mig till gymmet. Sen ska jag dra hem till siss så ska vi ha lite film/myskväll. Ska bli riktigt nice, känns som det var jättelänge sen bara hon och jag hade lite egen tid.
 
Igår kom Fia på besök. Vi satt och kolla på fotbollen, haha jag är ju sådär lagom intresserad. Tycker bara det är kul när Sverige spelar =D Hon drog hem runt 22:30 så drog jag på en film och bara chilla.
 
Nehe tagga träning nu då! Lite fitspo kommer här=D

My home

Sneak peak på lägenheten:)
 
 
 

Tisdag 7 augusti

Oj nu har det visst gått en stund igen =D Kom hem från gymmet för ett tag sen. Körde rygg och mage. Så blev det en pw på det också.
 
Igår var pappa här och tapetsera i hallen och det blev så FINT! Jättenöjd blev jag. Så nu känns det verkligen som hemma i min lilla lägenhet <3 Nu är det bara frihetsgudinnan i sovalkovet som ska bort sen är det klart! Ska visa er bilder men det blir imorn.
 
Byebye

Bildbomb gränna/visingsö

 
 
 

Lördag

Hej på er! Sitter i soffan med mamma och syrran och kollar skräckis. Idag har vi haft en heldag med familjen i gränna och visingsö. Riktigt mysig dag med jättefint väder. Kul att brych och Siri hängde med också=D
 
Gårdagen vill jag bara glömma... Räcker med att säga att jag var ute i torsdags och det blev för mycket av det goda. Så min fredag var ganska sabbad. Känner mig fortfarande seg för det blev en lång jobbdag igår och har typ inte hunnit sova så mycket. Så lär slockna ganska fort inatt när jag slutat jobbet. Bilder från dagen kommer imorn:)
 
Körde på en skön chill outfit idag ;)
 

FITSPO

 
 
 

Dagens

Idag har jag gått på stan en sväng. Köpte nytt dusch handtag haha, det jag hade var så jävla fult=P Sen blev det gymmet, körde triceps och axlar. Gick riktigt bra. Sen blev det en pw på det också=)
 
När jag kom hem så fixa jag ännu mer i lägenheten haha. Gick igenom skafferiet och fixa ordning i garderoben. Sen börja jag jobba vid 16, slutar nu vid 21 och då måste jag ner med grejer till förrådet.
 
Sen ska jag bara slappa och kolla på serier.
 
Ha en bra kväll alla!

RSS 2.0