Snart Solsidan

Guud så seg dag det här har varit! Men det kanske ska vara så en söndag? Ajja jag har iaf nästan sovit bort hela dagen. Och nej jag har inte varit bakis! Harrys hade inte så mycket att erbjuda igår så jag drog hem redan vid 12 halv ett.

Men trött har jag varit, nu när man har sovit på dagen är jag ju pigg som fan nu! Så jag har fixat hem lite filmer som jag kommer sitta uppe och kolla på! Det blir chips och dipp på det med. I veckan får det bli skärpning har verkligen bara ätit massor med onyttigt den här helgen.

Ne ni nu blir det Solsidan!


Myskläder hela dagen har det varit kan jag lova!

Igår?

Ja igår kom min fina Emelie till mig och det var menat att vi bara skulle chilla framför lets dance. Men så säger Emelie helt plötsligt "Vi ska inte dra till Harrys och ta en drink eller nåt?" Ehh börjar jag.... Jaa varför inte=D Så in i duschen fixa ordning sig lite sen gick vi. Det blev en skitrolig kväll som det nästa alltid blir när det är spontant.

Men jag åkte hem tidigt för jag ska festa ikväll med! Jag och Älsk ska hem till syrran och Mats och käka middag och sen gå ut! Hoppas på ännu en kanonkväll!

Nu funderar jag på att gå ner till stan och sola men får se om jag orkar!

See ya

Marinblått

Byxorna jag köpte igår, inga rättvisa bilder tyvärr men dom är kanonsnygga=D

 

Har precis varit och solat! Nu ska jag hoppa i dushen för snart kommer siss och hämtar upp mig. Vi ska ha lite movienight ikväll=D

Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom rensat mina garderoper så nu är dom iordning! Ska försöka hålla dom så också;)

 

Nee nu måste jag rappa på! Hoppas ni får en bra torsdag!


Nystädat

Nu har jag städat,tvättat och möbelerat så nu är jag skapligt trött. Imorgon tänkte jag ge mig på mina garderober och få lite ordning. Men idag orkar jag inte göra mer.

Emelie fick ställa in, stackaren har fått migrän så det blir mys här hemma med älsk istället. Shoppade ett par byxor och ett linne på stan förut riktigt nice! Bild får ni se imorgon orkar inte nu.

Ikväll ska jag se Pandorum tänkte jag. Någon som sett den? Den verkar spännande men lite udda så får väl se om det är nåt för mig. Men innan det blir det Efterlyst!


Jag har roligare i bassängen än Liam verkar det som=S


La stada

Nu sticker jag till stan! Ska göra lite ärenden. Igår blev det bio för mig och Älsklingen vi såg Sanctum. Helt ok var den. Vi kom hem runt nio tiden så då gick jag och la mig. Jag var så himla trött. Ikväll kommer Emelie, vi ska se lite film och så. Men uppdaterar nog senare! Hej så länge!

Millie

Alltså innan jag skaffade Millie var jag lite skeptiskt till katter. Vi har alltid haft katter hemma men bara vanliga bonkatter. Dom har också alltid varit utekatter som är ganska självklart när man bor på landet. Så jag har alltid uppfattat dom som lite egna och tråkiga inte alls som hundar.

Att skaffa hund har alltid varit något jag har velat. Men det funkar inte just nu pga att både jag och Stefan jobbar och kan inte åka hem på typ lunchen eller ta med den till jobbet. Men jag som är van vid att alltid ha djur omkring mig kände genast hur ensamt det blev när jag och Stefan flyttade. Då började jag fundera på katt men var ändå lite osäker. Jag tänkte blir den som våra katter hemma? Blir den egen och inte alls personlig? Utan bara går där och är fin men inget annat?

Jag kan bara säga att jag kunde inte haft mer fel. Att skaffa Millie är bland det bästa jag har gjort. Hon är allt som jag beskrev. När jag går iväg och hon inte ser mig så mjauar hon svarar jag så kommer hon i full fart upp i mitt knä. Så hon är lite som en hund ändå=D Ville bara säga hur glad jag är att jag skaffade henne och hon betyder oerhört mycket, jag trodde aldrig jag skulle känna så som jag gör för en katt<3


Varför kan det inte va tisdag imorgon?

Alltså jag vet att det låter förskräckligt men jag är SÅ trött för att jag har jobbat 4 dagar i rad och femte dagen blir imorgon. Sen på tisdag är jag äntligen ledig! Haha och jag är verkligen helt slutkörd bara för att jag har jobbat fem dagar i rad som alla andra gör VARJE vecka! Det är normalt att jobba fem dagar i rad! Man ska jobba fem dagar i rad och sen ha helg i två dagar! Jag är van vid att det blir lite varannan dag eller kanske två-tre dagar i rad sen har jag en dag ledigt. Jag är så jäkla trött och vill bara sova ut! Man märker då hur bortskämd man är! Alla andra jobbar sina fem dagar som upprepas varje vecka medans jag får lite ledigt då och då. Man har det rätt bra ändå=)

Nu blir det film! Jag ska se The nines med Ryan Reynolds hoppas på att den är något att ha!


My hat



Här är hatten jag köpte här om dagen! Älskar den! Kommer bli riktigt nice till sommaren!

Idag var det jobb som gällde! Fick sluta tidigt redan vid 13.00 så det var skönt. Då tog jag en sväng till hemmakväll och handla massa onyttigt. Ajaj inte bra! Men kunde inte hjälpa det var så sugen på nåt.

När jag kom hem la jag mig i soffan och slockna som ett ljus. Så vakna jag när Stefan kom hem. Nu har vi käkat mat och älsk drog över till Kjella en sväng. Själv sitter jag framför tvn, men verkar inte vara nåt vidare på tv så får ta och sätta på en film.

Idag är det sista dagen för min fina My på sin utbildning så nu flyttar hon hem till Linköping igen=D Åhh det ska bli så underbart! Äntligen kan vi ses mera! Hon har bott uppe Stockholm under utbildningen som har varit på ett år så vi har inte kunnat ses så mycket. Men nu äntligen!

Äntligen hemma!

Idag har det varit mycket på schemat! Först åkte jag siss och Liam till simhallen. Liam tyckte det var riktigt roligt! Han plaska och fick åka små rutchebanor i barnbadet=D Sen körde syrran hem mig. Då blev det träning och sitta lite här.

När Stefan kom hem drog vi till IKEA och shoppa lite för mina presentkort jag fått. Hitta lite saker till lägenheten så det var bra. Sen blev det att storhandla på Maxi så vi kom precis hem. Nu ska vi se Efterlyst! Hoppas eran dag varit bra!

Imorgon är det jobb som gäller så det blir sängen tidigt för mig=)












Fika tajm=D

Back home

Blev inte simhallen igår=( Det strula till sig så det gick inte så vi åker imorgon istället=D

Idag har jag varit på stan med Emelie en sväng! Hitta en hatt som det blir att använda mycket i sommar ni får bild på den imorn. Köpte två pyjamaser till Liam också. Emelie börja jobba vid halv 2 så då fyllde jag på mitt busskort och drog hem.

Då blev det träning sen kom pappa och hämta mig så åkte jag hem till slaka. Så nu är jag och siss här som vanligt=D Kommer förhoppningsvis bilder från simhallen imorn!

Nu blir det tvn!


Happy valentine`s day

Hej mina fina! Vill önska er alla en glad alla hjärtans dag! Hoppas den kommer bli mysig och ge er massor av glädje. Vad ska ni hitta på för nåt idag? Själv ska jag snart åka till simhallen med Siss och Liam! Det ska bli jättekul och se vad Liam tycker om det=D Ikväll kommer bara jag och min fina älskling ha mys och laga god mat tända ljus och så=D

På tal om annat så såg jag en sån jäkla läskig film igår när jag skulle lägga mig! Shiit asså det var länge sen jag blev så rädd. Låg i sängen med laptoppen på magen och kollade, tur att inte Stefan är lättväckt för då hade han nog vaknat tio gånger om när jag hoppar till så hela sängen rycker haha! Filmen hette Quarantine så den jag verkligen rekomendera för er som gillar skräckisar! Tack Malin för tipset!

Ne nu ska jag packa bikinin så drar jag till simhallen! Hade super allihopa!


Nu tar jag helg!

Sitter i soffan och är helt slut! Kom hem vid halv 5 idag så nu är jag skapligt trött. Fast jag och Malin har jobbat tillsammans idag så det var mycket roligare! Sen jag kom hem har jag käkat pizza suttit här och nu ska jag snart hoppa i duschen. Det ska bli såå skönt kan jag lova! Har världens frossa just nu så det ska bli nice att ställa sig i en varm dusch.

Nu har jag iaf några dagar ledigt men börjar jobba på torsdag igen och så jobbar jag till måndag. Så det blir hela nästa helg med! Ikväll ska jag bara ta det lugnt se på film och mysa!

Hade en riktigt trevlig kväll igår det var kul som fan att träffa Jocke igen! Men han snackar redan om att flytta utomlands och grejer men det går inte för sig! Jag vill ha mina kusiner hemma så jag måste få han att tänka på annat!

Ne ni nu ska jag dra mig!

Bye



Trött..

Har precis duschat och fixat iordning mig. Har varit en jävla dag på jobbet idag, kändes som tiden gick så himla sakta! Men kom hem runt 16 iaf.

Nu ska jag snart iväg till brychan min och ta några öl och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra Lördag!


Haha Julafton=D


Sagan om ringen är GRYM

Har varit hemma hos mamma och pappa hela dagen med siss! Vi satt och kolla på Sagan om ringen, det är helt sjukt så bra dom filmerna är. Helt klart en av dom bästa filmerna som finns enligt mig, har sett dom hur många gånger som helst men dom är lika bra varje gång!

Har varit iväg och jobbat en sväng med sen kom älsk och hämta mig så åkte vi hem till slaka igen så vi ska tillbringa kvällen här och se Lets dance.

Imorgon är det jobb som gäller sen på kvällen ska jag nog hem till brych! Jocke kommer dit med så ska vi dricka lite öl och bara chilla! Ska bli kul att träffa Jocke och få höra hur hans Mexico resa har varit! Ne nu är det postkodmiljonären!

Älsk och Liam=D



Liam är iaf glad!


Kamera fodral är rätt kul!


Finaste systersonen<3

Jag glömde datorn...

Ja jag glömde datorn hos mamma och dom. Så nu sitter jag med älsklings dator. Men jag åker ju ändå hem igen imorn så får ta med den då!

Fick hoppa in och jobba idag och imorn så det blev ingen ledig vecka! Bra det så man får in lite stash=D

Sitter och kollar på top model 11 det är en del bra på tv idag för en gångs skull! Efterlyst är ju ikväll det måste man ju se! Annars händer de inte så mkt mer, blir sängen tidigt för mig eftersom det är jobb imorgon.

Ne nu ska jag poppa popcorn!

Här har ni en gammal hedlig på mig och min fina Emelie! Vi är på topp ser det ut som;)




I slaka

Hallå! Sitter hemma i slaka med Siss, Mats och Liam. Vi kollar på draktränaren den är väl lite smårolig=D Drog hem igår så hade vi myskväll här! Vi kolla på den där nya filmen med Christina Aguilera den var rätt bra faktiskt! Helt klart sevärd.

Ikväll ska jag hem till Emelie en sväng så blire lite tjejkväll ska bli nice! Annars händer det nog inte allt för mycket. Är ledig i veckan om man inte blir inringd förstås, jobbar bara helgen.

Ne nu ska jag passa på och bada när jag ändå är här=)

Vår förlovning

Som ni såg i förra inlägget så har jag och min fina älskling förlovat oss<3 Vi hade en underbar kväll bara Stefan och jag. Vi var på Starby hotell där vi unna oss en spadag och sen fem rätters middag på kvällen. Det blev en jätte lyckad kväll!

Nu är vi hemma igen och Stefans föräldrar har varit här och gratulerat mig i efterskott och våran förlovning. Nu ikväll kommer vi bara ta det lugnt vi tänkte se The Tourist sen! Siss sa att den var bra=D

Här kommer bilder från våran fina kväll på Starby=)






















I'll be the greatest fan of your life

Nu är jag din och nu kan jag andas. 

Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.

Se på oss nu, livet är vårt.

Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är








Tack så mycket alla fina!

Tack så hemskt mycket för alla gratulationer igår! Jag hade en toppendag! Men idag ska jag firas ordentligt med paket och så.

Ska snart färga syrrans hår, hon är uppe och lägger Liam! Han har varit med mig och dammsugit idag=D Haha det tyckte han var roligt! En gång satt han precis där det blåser så håret stog rätt upp på honom haha synd jag inte fick med det på kort!

Det är inte dåligt vad det blåser! Världens storm ju! Både igår och idag, kan ju knappt gå ut då blåser man väll bort=S

Nehe nu ska jag hjälpa siss med håret! Uppdaterar nog senare!

Ciaoo



Happy B-day to me;)

Idag är det min dag=D Har fått jätte fina gratulationer både på telefonen och facebook! TACK så jätte mkt! Kommer ha en jätte mysig födelsedag tror jag. Ska hem till mamma och pappa senare och ha myskväll med thaimat och film. Sen imorgon kommer Stefan, Mats och Sebbe också till slaka så då ska vi fira mig=D Snart kommer älsk hem så då ska jag krama ihjäl honom innan jag åker!

Hade super! Får se om det blir nåt mer uppdaterat!


Äntligen heeelg=D

Haha det låter som om jag jobbat i ett år utan en ledig dag=S Men den här ledigheten har jag längtar efter för det är så mkt roligt som händer=D

Kom hem alldeles nyss så nu ska jag träna sen kommer Emelie hit! Ska bli nicee att träffa min donna så vi kan kolla på film och chilla trint haha.

Ne nu ska jag köra igång! Får se om Millie hänger på på ett hörn;D


MC mässa















Hallå! Här är lite bilder från mässan som vi var på i lördags! Idag har jag jobbat och sen efter worket drog jag hem till siss och fika. Hon har ju bakat och stått i så jag var ju tvungen att komma och provsmaka=D Ikväll blir det inte mkt gjort ska duscha snart sen blir det att slappa i soffan.

Imorgon är det jobb igen sen på kvällen kommer Emelie så ska vi ha myskväll med våra kissar och se på film! Sen blir det långledigt!

Torsdag fyller jag 23 hela år fy vad gammal man börjar bli=S haha nedå man är väl i sina bästa år har jag hört=D Så på torsdag åker jag hem till mamma och pappa. Syrran kommer då med så ska vi käka thaimat och bara ha det mysigt. Sen på fredag ska vi fira mig "på riktigt" Så då kommer brych, Mats och älskling hem till slaka med=)

Och på lördag åker jag och älsk på spaweekend det ska bli helt underbart<3

Så nu har jag mkt att se fram emot=D

Nu blir det duschen!

RSS 2.0