Fullt upp!

Hej på er! Nu har jag gått på utbildningen i 1,5 vecka. Vilket innebär att jag börjar min praktik nästa vecka! Så ring och boka tid så ska ni få fina naglar =D
 
Idag har jag lärt mig nagelförlängning. Imorgon ska jag ge mig på 10 fingrar ;) Gjorde bara fyra idag. Förra veckan lärde jag mig manikyr och pedikyr. Igår förstärkning och sen idag nagelförlängning med färg och fransk.
 
Igår och idag har jag verkligen haft fullt upp. Igår kom jag fram till linköping runt 17:30 då blev det gymmet. Sen hem för att börja jobba 21-02. Idag var det typ samma, fast jag var på salongen och fixa lite sen blev det träning. Funderar på att ta vilodag från gymmet imorn men får se lite vad jag känner för.
 
Bild från helgen=)
.
Nehe nu ska jag sätta på lite serier sen sova.

Utbildning!

Ja idag var det min första dag på utbildningen. Det var lite virrigt att hitta dit men det var ju också jag yrvädret själv som skulle hitta. För det visa sig att det inte alls var svårt att hitta=D men trots gps i mobilen så var jag tvungen att ringa och fråga om vägen;) haha!

När jag kom dit visa det sig att jag var själv för de andra som skulle vara med hade hoppat på intensiv kursen. Men det gör ju inget! Mer tid åt mig=D Det har verkligen varit en toppendag. Det här ska bli så sjukt roligt!!

Nu kom jag hem från gymmet precis. Blev sent idag:) Nu blir det lite serier innan sängen.

Grejer som jag fick idag=D

 

 


Snart dax!

Sitter hemma i slaka och ska snart käka. Det blir grillad kyckling och sallad! Mmmm=D Mamma är  i Norge så jag och siss är här med papi. Ikväll blir det jobb från 19-02. Inte astaggad direkt menmen det är ju pengar!
 
På Tisdag börjar jag min utbildning wiie! Ska bli så kul! =D Vill verkligen bara sätta igång nu. Hoppas att man hittar dit bara haha men det ska nog inte vara några problem.
 
Vet att jag är sämst på att uppdatera här. Men ska verkligen försöka skärpa mig. Nu när jag sätter igång med naglar och det så kommer jag nog bli mer motiverad! Lägger ju upp mycket på instagram så följ mig där om ni vill se vad jag gör om dagarna @sophiedanell.
 
Hoppas ni får en fin helg! =D
 
Bilder från förra sommaren=) Ge mig!
 

RSS 2.0