Onsdag 26 september

Dåligt på bloggfronten för tillfället. Har fått lite bloggtorka.. Idag har vi iaf varit iväg på öb och jysk och handlat lite. Imorn hoppas jag på att hinna med maxi med. Men ska till frissan vid 12 sen börjar jag jobba vid 4 så får se lite. Ikväll blir det att glo på VD som jag gjort dom senaste kvällarna ;)
 
Hoppas på att jag ska komma igång med skrivandet här snart, så ni får lite roligare inlägg=D
 
Ha en fin kväll allihopa!
 

Lördag 22 september

Sitter i soffan och dragit på VD, ska ha lite vampire diaries maraton ikväll tänkte jag=D Måste ju se om alla säsonger igen innan säsong 4 börjar i Oktober! Börjar jobba vid 21 och jobbar till 02 inatt så jag lär hinna gå igenom några avsnitt.
 
Idag har jag gymmat, gick inte så bra dock. Kändes som om man inte orka någonting=S Men så blir det när man slarvar, skärpning!
 
Hoppas ni får en fin lördag=)
 
 
 

Fredag 21 september

Sitter hemma hos syrran. Väntar på att hon och Liam ska dyka upp. Ikväll blir det som sagt myskväll med siss, käka massa onyttigt som jag redan gjort den här veckan... Och väldigt dåligt med träning har det också varit. Men imorn ska jag till gymmet iaf.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, riktigt pissigt väder så vill ju inte gå utanför dörren. Nehe nu ska jag ringa siss och se vart hon håller hus=D
 
Ha en fin Fredag!
 
Dagens make
 
 
 
 


Torsdag 20 september

Just hemkommen till lägenheten. Har varit ute i slaka en stund. Idag har jag träffat challe på en fika, så skönt att prata av sig lite med henne<3 Alltid lika kul=D
 
Igår blev det bullbak, vet inte hur länge sen det var jag åt nybakta bullar. Så sjukt gott=D Men åt lite för mycket igår kan jag känna. Mådde illa som fan på kvällen haha=S
 
Imorgon ska jag till syrran för lite sissnight. Ska bli mys att träffa siss och Liam<3 Nehe nu blir det film här!
 
Dagens outfit=)
 
 
 
 
 

Tisdag 18 september

Tjoho! Sitter hemma i lgh och glor. Har inte gjort allt för mycket idag, har varit så sjukt trött så har typ sovit bort halva dagen. känns väl inte askul. Men ska iväg till gymmet runt 19 så det ska bli nice.
 
Igår hände det inte heller allt för mycket. Börjar sina lite i kassan så då finns det inte så mycket att göra. Men åkte in till stan och luncha sen hem igen för jobb.
 
Gårdagens make



Nu är det jobb till 19 som gäller. Ha en fin Tisdag=)
 

Söndag 16 september

Igår blev det en riktigt trevlig kväll hemma hos mamma och pappa. Vi åt god mat och spela spel, kom väl i säng runt halv 1 nångång.
 
Idag har jag jobbat sen blev det en sväng till Ikano. Nu blir det chill resten av kvällen, ska dra på en film snart.
 
Hoppas ni haft en fin helg.
 
Har börjat hålla på lite mer med smink nu, roligt när hösten är på gång. Sminka sig med olika färger osv=) Detta var gårdagens make.



 

Fredagsmys

Tjoho! Sitter i soffan och kollar dexter. Kom hem från ikano för en stund sen. Men blev ingen shopping utan det blev lite lunch med trevligt sällskap=) Har städat lägenheten och tvättat idag också, så nu är det rent och fint=D
 
Ikväll blir det myskväll med god mat och film, det ska blir riktigt nice. Igår hade jag och siss lite sissnight. Blev ingen film den här gången utan vi satt mest och tjattra om allt och inget. 
 
Imorgon blir att åka hem till slaka och umgås=) Ska försöka hinna gymma innan med.
 
Ne nu blir det chill! Hoppas ni får en fin fredagkväll!
 
Bild från midsommar=)

Tisdag 11 September

Sitter och kollar ut på regnet som öser ner. Jag som hade tänkt ta cykeln till gymmet sen. Men det lär jag ju inte göra i det här vädret...
 
Var ute en sväng i slaka förut för ta hand om hundarna så mamma och pappa slapp åka hem från jobbet. Blev att vara där en kortis sen hem igen för att börja jobba. Igår var det gymmet som gällde, gick riktigt bra. Eller, det kändes ju att det var en vecka sedan man var där. Men träningsvärken känns idag iaf så det är nice!
 
Lär väl inte hända så mycket mer idag, får se om man hittar på nåt ikväll annars blir det chill med serier;)
 
 

Söndag 9 September

Dåligt bloggat dom senaste dagarna. Den här veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt. Har varit dåligt med träning, tränade bara i måndags. Fy, så den här veckan blir det skärpning! I fredags var det hejdåfest till Fia som åker till London i 3 månader. Igår blev det lugnt, träffa syrran en sväng på förmiddagen. Sen var det jobb på kvällen.
 
Nu sitter jag ute hos mamma och pappa i slaka. Dom har tapetserat om hela vardagsrummet skitbra blev det! Snart blir det käk sen blir det väl Tvn resten av kvällen.
 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag=)
 
 
 

Tisdag 4 september

Sitter hemma hos syrran och har precis jobbat klart. Siss är inne och söver Liam för tillfället. Åkte hem till brych och Siri förut och kika på deras lägenhet. Den var kanonfin och dom lär få det riktigt nice därinne! Deras klädkammare hade jag gärna tagit om man säger så!!! Fick värsta ideerna när jag kolla in där, vilken drömgarderob jag hade kunnat göra, menmen jag får vara nöjd med min;)
 
Igår var det gymmet som gällde sedan jobb hela kvällen. Så hann inte göra så mycket mer än det.
 
Usch idag känner jag mig illamående och yrslig som tusan=( Vet inte vad det är, det blir så för mig väldigt ofta. Iaf yrseln, kanske måste fixa brillor? Kan det ha nåt med det att göra tro? Ajja jag får väl kolla upp synen och se om det är nåt fel på den.
 
Nu blir det iaf seriekväll med siss. Imorgon blir det gym igen, hoppas jag hinner handla med för det skulle verkligen behövas.
 
En bild från i lördags, jag och min underbara systerson <3

Söndag 2 September

Sitter i soffan och väntar på mat. Har beställt kycklingsallad från onlinepizza. Det ska bli riktigt nice! Är så sjukt hungrig.
 
Igår åkte vi allihopa hem till slaka för att fira pappa lite. Han fyllde ju år i tisdags. Hade en riktigt trevlig kväll men det blev väl lite för mycket av det goda så idag mår man som man förtjänar. Så ikväll kommer jag inte röra en fena. Har laddat upp med massa onyttigheter till kvällen haha =D
 
Slänger in gårdagens outfit:) Älskar verkligen mitt nya läppstift är lite kär i det haha;)





RSS 2.0