Bilder från igår!

Hade en bra kväll igår! Mycket prat och glada miner=D Drog till Harrys sen. Det blev en lyckad kväll men hade hoppats på lite mer dans! Men det får bli nästa gång=)

Har bara slappat idag. Riktigt skönt! Imorn är det jobb som gäller så det blir sängen tidigt. Nu ska jag dra på en film!














Sommar!






Nu snöar det! YES! Eller inte, fan vad trött jag är på vintern........ Vill ha sommar nu gud så himla skönt det ska bli! Sitter hemma själv och kollar på tv. Älsk är iväg hos en kompis sen ska ha spela korp. Så det blir att se lets dance och sen lägga sig.

Imorgon ska jag, älsk och hans familj på Mc mässa i Stockholm det ska bli spännande. Kan nog vara ganska kul faktiskt! Sen när vi kommer hem så är det bara tagga till för då är det party som gäller=D Wihuu! Ska bli så kul det var så länge sen man var ute.

Hoppas ni får en fin Fredag!

Halv åtta hos mig...

Sitter hemma i slaka och kollar på halv åtta hos mig med mamma, pappa, syrran och Liam. Liam kollar väl inte så mkt iof haha=D Det blir lite film ikväll som vanligt när vi är här, syrran hade laddat hem nån bra så det ska bli spännande!

Idag har jag städat, det blev storrengöring i badrummet det behövdes! Annars har jag inte gjort så mycket annat än att tränat. Nu blir det tvn!

Byee


For a smile they can share the night

Hallå! Sorry blev inget bloggande igår! Höll på att fixa med bloggen sen blev klockan så mkt så orka inte skriva. Nu har jag precis tränat, känner mig så himla duktig som håller i det här. Mår så himla mycket bättre=D

Var på apoteket nyss och hämta ut mer p-piller och så köpte jag såna här en om dagen tabletter. Jag sa till tanten att jag kände mig så trött hela tiden och hon trodde det var järnbrist så hon rekomendera en burk som jag köpte. Jag tog en för en stund sen och känner mig illmående haha jag tror min kropp blir chockad av alla vitaminer som den absolut inte är van att få! Jag är inte den bästa på att äta rätt mat om man säger så.

Nu ska jag ta och dammsuga lite tänkte jag!

Take care


Millie och jag, synd att hon glor på mig bara och inte in i kameran=D

Why so tired?



Fattar inte att jag är så trött hela tiden! Idag vakna jag vid 11 idag. Käka frulle sen satte jag mig här en liten stund sen träna. När jag dushat och så kände jag mig trött igen kolla på klockan som var två ungefär. Då la jag mig i soffan och somna och vaknar vid 5.

Jag har alltid varit trött men såhär trött har jag aldrig känt mig! Att jag knappt kan hålla ögonen öppna när jag vaknar vid 11 och bara vill vända mig och somna om och lika dant känns det när jag vakna vid fem att jag skulle kunna sova ännu längre, Jag mår till och med illa när jag vaknat för jag har sovit så mkt. Måste nog ringa vårdcentralen och kolla om jag har brist på nåt för såhär går det ju inte ha det.

Filmen igår var iaf mycket bra! Den kan jag rekomendera!

Bio ikväll!

Igår blev det en jätte mysig kväll hemma hos Emelie! Vi såg på film och busa med katterna. Det gick jättebra=D Innan jag åkte hem så busa dom som tusan med varandra!

Idag har jag jobbat, inte lika mycket att göra idag som det var igår så det var skönt. Nu har jag tränat och satte mig precis här.

Ikväll blir det bio med siss! Vi ska se Love and other drugs. Hoppas den är bra men det verkar som det på trailern iaf=D Nu ska jag chilla lite innan! Ta nåt att käka. Hade super!


Katt träff?


Simba=D


Millie


Millie och Simba


Bäst att sitta på andra sidan så vi bara kan titta lite på varandra innan vi startar vår vänskap!


Busartagna!

Sitter hemma hos Emelie och kollar på fortet! Har med mig Millie hit så Simba och hon kunde få träffas! Det går jättebra blev lite fräs i början men nu så verkar dom komma överens=D

Idag har jag jobbat. Det har varit en riktig seg dag på jobbet allt gick så himla långsamt. Men hoppas det blir lättare imorn! Nu ska jag umgås=D

Tomorrow when the war began

Hej! Blev inget bloggande igår, orkade verkligen inte! Åkte hem till mamma och pappa. Både syrran och brorsan var med så det blev en mysig familjekväll. Vi beställde pizza och såg på film. Filmen vi såg hette Tomorrow when the war began som var grymt bra tycker jag. Jag har läst boken för jättelänge sen! Men ville se filmen direkt när jag såg att den kommit ut! Det finns två böcker till så nu väntar man ju på nästa film som är så jävla jobbigt! Har redan lidit igenom alla dessa år med Sagan om ringen och Twilight! Hatar att det ska vara ett år mellan varje film! Men men får se hur lång tid det tar innan nästa film kommer.

På tal om twilight så har jag läst ut sista boken nu och fyyy f......n vad jag längtar till Breaking dawn kommer!!! Men hörde att den skulle komma i november eller nåt så det är ju ett bra tag kvar!

Ikväll blir det lets dance och sen ska jag nog sova, jobbar hela helgen så det blir en lugn helg! Imorn ska jag hem till Emelie och ha tjejkväll och titta på hennes lilla kisse hon har fått hem! De ska bli spännande=D

Time to go!

BYE


Tvättkväll väntar!

Idag har jag varit ledig. Syrran kom förbi med Liam och hundarna förut så satt vi och snacka lite skit. Hade tänkt dra hem till mamma och pappa ikväll men kom ju på att jag bokat tvättid nu vid 5, kände att jag inte vill lämna älskling med all tvätt så åker hem imorn istället!

Har precis tränat blev inte lika hårt som igår, har världens träningsvärk i magmusklerna! Men det är ju bra för då vet man att man gjort någon nytta. Men imorn kör vi på igen=D

Ska gå och ta upp kyckling ur frysen tänkte jag skulle göra kycklingsallad ikväll=D Ska bli gött!

Tänkte jag ska försöka ladda upp en film här sen! Får se hur det går=S




Nytränad!

Nu har jag precis tränat! Så nu sitter jag här med ett glas cola. Var det nåt som lät fel i den meningen? Haha. Jajaa cola är gott och jag kommer nog aldrig kunna sluta med det. Det är ju åtminstone Zerocola=D

Idag har jag jobbat! Det var en riktigt skön dag, ingen stress alls utan man kunde gå där och fixa i sin egen takt. Det gillar vi! Ni som känner mig är medvetna om min bristande stresskapacitet=D haha=D

Väntar nu på att älsk ska komma hem så ska vi börja med maten. Sen funderar jag på att bada Millie men hon leker här så glatt och jag känner inte för att förstöra hennes dag. Hon fryser så himla mycket när man badat henne hon bara skakar! Men då tänkte jag att jag skulle köpa en morgonrock till henne haha det finns faktiskt att köpa men vem har kläder på en katt liksom? Det är väl bara jag då=S


Nöjd över min träning=D


I love us

'Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me and all other people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

One of the things that I want to say just aren't coming out right

I'm tripping on words
You've got my head spinning
I don't know where to go from here



My big playground

Millie leker i sitt nya kattgym=D





 

Idag blev det storstädning när vi kom hem. Gick igenom alla lådor och slängde massa grejer. Så har vi plockat ordning, diskat och dammsugit! Nu är det kliniskt här hemma.

När vi var klara med städningen kom Emelie och hämta upp mig så åkte vi iväg för att handla grejer till hennes nya familjemedlem Simba! Hennes lilla kisse som hon ska hämta på Fredag=D Wiiie så Millie ska få en kompis! Ska bli himla kul=D Så vi handla lite nödvändiga saker men så hittade jag det här fina kattgymmet på Öb för ynka 69 kronor! Millie älskar det, hon började leka med det så fort jag packa upp det.

Nu blir det tvn! Hoppas ni har haft en skön Söndag!

CIAOO

Planterad katt?



Asså vadå trodde ni inte jag fick plats eller?

Jag och älsk är hemma i slaka hos mamma och pappa! Haha jag letade efter Millie och hitta henne här! Hon tyckte hon passa in där rätt bra!

Nu blire fångarna på fortet!

Kramar

Summer of 2010













Ohhhh jag vill ha sommar! Nu kan vintern dra åt ........!!!

Ikväll blir det mys med älsk! Ska se lets dance och sen nån film! Hoppas eran fredag är kanon! Min har varit great!

BYEE



Filmkväll med siss och mami!

Nu är jag hemma i slakaboet och vi har precis ätit. Vi ska ha filmkväll här hemma! Får se vad det blir för filmer, en rysare iaf=D

Har badat Millie idag så nu luktar hon gott! Sen kom mamma och hämta mig så hämta vi upp siss och Liam. Så nu har jag badat och lekt med Liam=D Men nu ska jag kila!

Här kommer en bild på lilla Millie innan jul=D


Mer snö....

Fy vad trött jag är på den här jävla snön! Känns som vi har haft vinter i ett år! Vill ha sol och värme nu! Blir ju bara sjukare av att kolla ut genom fönstret. Needå men deprimerande är det allt.

Mår typ som igår, mådde hyfsat när jag vakna vid halv 11 men nu känner jag att febern smyger sig på igen=( Har legat och kollat på film under våra mysiga filtar. Känns så ensamt här hemma=( Så tråkigt när man inte kan göra nåt utan verkligen bara sitta instängd i lägenheten. Tur jag har Millie som springer omkring och busar. Tänkte lägga mig och vila en stund sen blir det väl bara mer film.

Hoppas ni har en bra onsdag! På tal om det så är det ju lillördag+ att jag är sjuk då måste man ju få handla lite godis tycker jag! Ska be min fina man att handla lite innan han kommer hem.

KRAMAR


Min fina lilla hårbboll<3

Sjuk

Jaha då har man lyckats bli sjuk nu med. Halsont, huvudvärk och feber känns ju inte helt hundra alltså. Tänkte imorse när jag gick till jobbet att halsen skulle gå över framåt dagen kan ju vara så ibland på morgonen. Men icke, det blev bara värre och när jag sluta kände jag mig riktigt hängig. Så när jag kom hem la jag mig i soffan och somna som en stock. Sen när jag vakna kände jag mig ännu sämre så nu har jag tagit panodil och hoppas på att det släpper lite.

Nu blir det att sätta på en film och krypa ner under en filt.


Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Helgen har sprungit iväg som vanligt=) Igår fira vi syrran hemma hos mamma och pappa. Det blev god mat, spel och mycket skratt. Det var riktigt mysigt när vi alla var samlade. Inte så ofta man är det nu för tiden.

Idag har jag varit iväg och jobbat en sväng men efter det har jag inte gjort ett dugg! När jag kom hem gick jag och la mig och sov, det var ritkigt skönt att krypa ner i min säng<3 Nu är hjärtat iväg och kollar på innebandy och jag sitter här och nördar. Runt sju någongång kommer Stefans föräldrar så ska vi fika. Sen blir det väl att se nån film när dom har åkt hem.

Nee nu blir det duschen!


Fredag!

Hallå allihopa! Kom precis hem från ikano med Stefan och vivel. Nu försöker grabbarna få upp en lampa i sovrummet. Hoppas dom lyckas för jag är så jäkla trött på att det ska vara så mörkt överallt.

Lite kort uppdatering: I Onsdags åka jag ooch älsk hem till My och hennes grabb, käka god mat och snacka om alltt och inget. Åkte väl hem runt halv ett nångång. Hade iaf en jätte trevlig kväll=D

Igår blev det att slappa hela dagen, vi sov väl i princip bort dagen kan man väl säga=S Sen framåt kvällen blev det film. Ikväll ska jag nog åka hem till mamma och pappa och så blir det nog att stanna där hela helgen. Vi ska ju fira syrran hon fyllde ju i onsdags men vi firar henne imorn istället=D

Nehe nu måste jag packa lite grejer men uppdaterar senare!

Byee

Cause somebody's reaching out for you tonight.

Nu sitter jag hemma i slaka och myser med alla vovar! Skönt att komma hem en sväng. Så ikväll blir det nån film med mamma, siss och Mats, pappa hinner nog lägga sig innan vi sätter på den=D

Idag har jag plockat bort all jul så nu är det bara att ställa ner det i förrådet. Ganska skönt faktiskt, nu vill jag bara ha hit sommaren! Det är ju ett par månader kvar tyvärr men bara att bita ihop. Tvättat har jag med gjort idag, så jag har inte bara legat och slöat iaf=D

Imorgon är jag och älsk bortbjudna till My och hennes karl! Det ska bli himla trevligt=D

Take my hand, and just don't let go, 
for as long as I've got you, I'll be allright.



Om du lämnade mig nu



Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu
Den här låten ligger mig varmt om hjärtat. Den är så himla bra och den har spelats miljontals gånger i mina öron.

Ps: allt är bra mellan mig och min älskling! haha så låten har inget med oss att göra;) Tycker bara att den är grym!

Scary movie?

Ska sätta på en skräckis nu, är själv hemma gissa om jag kommer ligga under filtarna=O Har två att välja mellan så får se vilken det blir! Hoppas ni sover gott sen det lär ju inte jag göra haha! Hörs imorn=D

KRAMAR


Hey slow me down

Sitter i soffan och käkar godis=D Har bara suttit hemma och slappat idag! Så himla skönt! Ska iväg och handla lite när Stefan kommer hem det är ganska slut med allt hemma hos oss haha=S

Idag har jag bokat en spa weekend på Starby Hotell till mig och Stefan! Jag fyller ju den 3e februari så det blir min present kan man säga. Så Lördagen den 5e februari åker vi. Det är bara en natt men det ska bli så himla skönt att komma iväg och göra nåt. Längtar som tusan!

Idag flyttar syrran och Mats till T1 hoppas allt går bra för dom! Här sitter jag och glor som borde vara där och hjälpa till haha! Men jag tror dom klarar sig, både pappa, Sebbe och mamma hjälper ju till=D

Time to go!

See ya;)


Saknar lille Liam vill pussas och prata med honom!

Work

Hallå! Är just hemkommen från jobbet. Har jobbat hela helgen, det var inte allt för kul i Lördags kan jag lova. Men men vad gör man! Så har verkligen inte haft ork att skriva här. Men hoppas ni har haft ett bra nyår iaf! Det har jag haft. Jag firade med min fina älskling och min underbara vän Emelie vad mer kan man begära=) Vi var först och åt mat hos Tim (Stefans kompis) Sen drog vi vidare på fest i ljungsbro. Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp och jobba. Men det blev riktigt lyckat ändå!

Imorgon är jag ledig och det ska bli fruktansvärt skönt! Känner mig lite halvkrasslig i halsen men hoppas det bara är något tillfälligt så jag slipper bli sjuk. Väntar på att älsk ska komma hem som är iväg på korp. Han skulle köpa med sig thai mat hem och så ska vi bara ha myskväll och se på film! 

Här kommer lite bilder från mitt nyår=)


















RSS 2.0