Torsdag 28 Juni

Sitter i soffan och kollar på tv. Äntligen har vi haft bra väder! Har varit ute och solat och bara njutit hela dagen. Blev en PW i det fina vädret också. Hoppas på bra väder imorn med! Vore ju riktigt nice.
 
Igår blev det myskväll med siss, vi kolla på två filmer som jag inte kommer ihåg vad dom heter haha. Men dom var bra iaf=)
 
Imorgon blir det nog bio, vet inte vilken film än. Så vi får se vad det blir, har några som jag vill se iallafall. Ne nu blir det serier med mami!
 
Bye
 

Onsdag 27 Juni

Hallå! Sitter hemma hos syrran och jobbar. Vi ska ha våran traditionella sissnight som vi har varje vecka typ haha=D Så det ska bli mys.
 
Innan jag kom hit har jag varit hemma i slaka och tagit hand om lilla Sacke som precis blivit opererad. Hans korsband hade gått av. Men nu hoppas vi att han kommer bli bra=)
 
Igår gick jag på en PW innan jobbet, hade tur med vädret. Det börja regna precis när jag kom hem. Idag har jag inte gjort något som har med träning att göra, vilket suger. Men vakna med världens huvudvärk så jag gick upp och fixa lite men kände att jag var tvungen att lägga mig igen så skiten kunde gå över. Mår mycket bättre nu så det är skönt.
 
Hoppas ni får en bra onsdag allihopa:)
 
Sacke<3

Måndag 25 Juni

Sitter i soffan och kollar på Greys anatomy med mamma. Vilket jävla skitväder det har varit idag, verkligen pissat ner hela dagen.. Fy fan=( Men men inte mycket att göra åt.
 
Idag vid halv ett träffa jag min fina Challe, vi tog en fika på stan och gick och kika lite på rean. Skönt att träffa henne igen, vi hade nog inte setts på 1,5 vecka. Så vi behövde prata av oss lite. Sen drog jag till gymmet, körde rygg och mage. Men det blev ganska lugnt eftersom jag varit sjuk och förkyld i över en vecka och är väl inte helt hundra än. Men det gick bra tyckte jag.
 
Sen har det blivit chill framför serier, finns inte så mycket annat att göra i det här vädret...
 
 

Sorry...

Har varit sjukt seg på att uppdatera över helgen. Men har varit sjuk och sen har det varit fullt upp med midsommar firande. Jag hade en riktigt bra midsommar, och vi hade ju faktiskt helt okej väder vilket är värt mycket.
 
Nu mår jag också bättre, så imorgon är det träning=D Äntligen! Ska bli skönt att komma igång ordentligt igen.
 
Men annars så är jag väl jävligt trött på att det Juli månad och vädret har i princip sugit hela månaden. Några ynka soldagar, fy fan säger jag bara... Hoppas att Juli bjuder på bättre väder.
 
Får se om kan ta en PW sen. Det ser väldigt mörkt ut så det lär väl bli regn.
 
Lite pics
 
 
 

Onsdag 20 Juni

Hallå! Mycket bättre dag idag=D Känner mig piggare och så har det ju varit så underbart väder! Legat och solat nästan hela dagen.

Runt 5 hugget kom Fia hit, det blev chill i solen och sen pw på det. Riktigt bra dag med andra ord. Nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på lite Alcatras sen sova.

Imorgon ska jag in till stan och träffa Emelie på en fika, ska bli nice.

Bye

Bild från i Lördas :)

Tisdag...

Har gått och blivit förkyld med halsont. Inte kul... så har inte kunnat träna varken igår eller idag. Känner mig allmänt nere. Blir typ alltid det när jag inte kan träna. Så det suger.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska börja jobba. Slutar vid 7 idag så tänkte ta en PW sen iaf, så man kommer ut lite.


Söndag 17 Juni

Sitter i soffan och kollar på Helens små underverk.

Blev en bra kväll igår, lagom sent haha. Fy fan vad jag har kommit ifrån krogen. Tycker inte alls det är lika kul längre. Det var annat när man var yngre och gick ut torsdag, fredag och lördag. Det skulle jag aldrig palla idag kan jag lova.

Här får ni lite pics från gårdagen:)

Fina siss









Utgång!

Sitter hos syrran och snackar gamla minnen och förfestar. Underbart! Vi Ska ut och dansa idag, det var alldeles för länge sen. Men idag är jag ledig så då är det bäst att passa på=D

Ses i dimman;)


Sen uppis!

Halloj! Satte mig precis i soffan. Har jobbat, varit ute och powewalkat och sen varit nere i stallet och myst med hästarna.

Stannade hos syrran igår också så det blev myskväll framför VD. På dagen var jag och tränade. Efter gymmet åkte jag hem till syrran igen och hämta upp Liam på dagis. Så kolla vi på lite film tills Sandra kom hem.

Nu blir det tvn!

Bye

En bild jag tog på PWn förut:)


Fitspo










Tisdag 12 Juni

Hej på er! Sitter hemma hos syrran och jobbar. Slutar nu vid 19 så då blir det myskväll med siss. Har verkligen inte gjort ett skit idag. Det har varit en såndär dag, man vaknar tittar ut på det pissiga vädret och tänker Fan heller, sen bara vänder sig om och somnar om. Så har i princip sovit bort hela dagen.

Men imorn är det nya tag som gäller. Hoppas att vädret snart vänder för det här skiten orkar jag inte med.

Här får ni en fin bild jag tog när jag var ute och powerwalka söndags.

Måndag 11 juni

Blir en snabb uppis här. Fotbollen börjar ju snart;) Idag har jag varit hos frissan, blev jättenöjd. Men inte så mycket skillnad igentligen. Har en kallare blond ton nu:) Innan frissan var jag och träna, mage och rygg idag.

Väl hemma igen så tog jag en PW och nu är det jobb som gäller. Skönt med mitt jobb att man kolla på tv samtidigt=D Ne nu ska jag kila!

Bye!

Regniga söndag

Här ute i slaka öser det ner för tillfället, men ser lite ljusare ut längre bort så jag hoppas det blir bättre. Tänkte ta mig en PW efter jobbet nämligen. Kom hem från mitt andra jobb för en stund sen men nu är det bara tagga för nästa.

Helgen har varit riktigt skön och lugn. Har hamnat i period just nu där jag inte vill gå ut och partja utan bara chilla och ta det lugnt. En öl på en uteservering absolut, krogen nej tack. Bara vädret kan ge med sig snart så man VILL gå ut och ta en öl haha, som det är nu vill man ju bara sitta inne.

Nehe dax för jobb!

Här får ni två bilder på fina Amourex som jag tog i veckan:)




Fredag 8 Juni

Ska börja med att gratulera alla studenter. Hoppas ni får en grym dag medans en annan bara blir påmind om hur gammal man blivit;) haha!

Imorse gick jag upp redan vid 08, sjukt länge sedan jag gick upp så tidigt. Men pappa skulle in till stan och handla så jag passa på att åka med in till gymmet.

Efter gymmet gick jag till Budo Fitness och köpte protein. Prata lite med han som jobba där om vad jag vill åstadkomma med min träning. Vi gick igenom lite kost och så.  Nu ska jag banne mig skärpa mig med mat osv, så jag får bättre resultat!

Kom precis in från en PW och snart vankas det jobb.

Hoppas ni har en fin fredag:)

image description



Onsdag 6 juni

Tanken var att det skulle bli gym idag, men det var ju så fint väder. Så mamma kom och hämta mig så åkte jag hem till slaka. Då blev det PW i det fina vädret=D Så det blir gym på fredag istället.

Har sjuk träningsvärk från igår. Har så ont i mina små armar att jag knappt kan använda dom haha =D Men det är det värt. Nu kom siss hem och jag har snart jobbat klart. Så då ska vi sätta oss och chilla framför tvn resten av kvällen:)

Pw i slaka <3

Tisdag 5 juni

Nyss hemkommen från gymmet. Är helt slut! Så nu satte jag mig i soffan och tänker inte röra mig en millimeter =D Är hemma i lägenheten, skönt att komma hem hit ibland och bara njuta av tystnaden. Och mysa med min fina Millie såklart<3 Nu blir det Vampire Diaries för min del. Har inte så mycket mer på hjärtat så vi hörs imorn!

FITSPO

Nu kör vi en ordentlig fitspo här. Idag känner jag mig sjukt inspirerad och taggad efter ett bra träningspass på gymmet!












Söndag

Fy fan vilket skitväder det är... Vill inte gå utanför dörren. Det är Juni och det är 7 grader och storm ute, inte okej någonstans. Har jobbat idag på mitt andra jobb, gick finfint. Sen har jag varit nere i stallet och myst med Amourex och borstat lite på honom.

Nu har jag precis käkat, det blev tacopaj, så himla gott! Min pappa är dessutom KUNG på att laga mat så den smaka extra bra ;) Ikväll blir det chill framför tvn. Får se om det blir lite VD, det är mycket möjligt.







Lördag 2 juni

Blev visst utgång igår. Jag och Challe satt framför Lets Dance och drack vin, så kände vi att vi blev sugna på att dra ut en sväng. Jag hade jättekul, var hemma runt 4 hugget. Så sent var väl inte tanken att det skulle bli=S

Så idag har jag inte gjort så mycket. Nu är det jobb för min del, slutar klockan 02. Tur man sovit på dagen!

Formbilder mage



Blev inget gym idag:( Det vart strul att komma in till stan i tid. Börjar ju jobba nu vid fyra. Det känns kass. Dags att ta tag i det där körkortet känner jag, så jag kan leva efter min egen klocka.

Här är iaf lite formbilder, blir jättepeppad när man ser skillnad. Så ett tips till er som vill ha förändring, ta före och efter bilder. När ni ser skillnaden så kommer ni vilja kämpa ännu mer=D Så känner iaf jag!

Ikväll ska jag hem till Challe och ha myskväll framför Let`s dance. Vem tror ni vinner? Jag håller på Anton=D

Ha en fin fredag allihopa:)

RSS 2.0