Fitspo








Onsdag 30 maj

Åh vilket dåligt väder det ska vara ett par dagar framöver=( Kallt och jävligt. Ajja det borde ju bli bättre ganska fort får vi hoppas.

Idag har det inte hänt allt för mycket. Var ute en sväng förut och tog lite kort, sen blev det en PW och nu är det jobb. Jobbar fram till 21 sen blir det nog serier som vanligt =D

Igår blev det gymmet, kötta mage och rygg=D gick riktigt bra. På fredag blir det axlar, triceps och ben:) Är sjukt taggad på träning nu, känns underbart!

Två bilder på Molly:)




Måndag 28 maj

Sitter i köket och chillar. Ska snart iväg och jobba en sväng. Sen blir det myskväll med syrran. Kolla på lite serier och käka godis. Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Förmodligen blir det en PW sen om vädret tillåter. Har inte så mycket mer på hjärtat för tillfället, bjuder på lite bilder från helgen.








Torsdag 24 maj

Ännu en underbar dag med sol=D Har varit ute och solat vid himmelsta lund idag, riktigt nice. Synd att dom inte öppnar badet fören i juni. Hade lätt tagit mig ett dopp annars, så sjukt varmt.

Blev gymmet runt 7 hugget. Körde ben och triceps idag. Här kommer två övningar som jag brukar köra.





Efter gymmet blev det kycklingsallad, riktigt gott. Nu blir det film, vi ska se Machine gun preacher har hört att den ska vara bra:) Hoppas ni får en fin kväll!


I Norrköping

Är hemma hos hjärtat i Norrköping, kom hit igår. Kommer stanna här i några dagar nu. Vi prata om att åka till Linköping på lördag igen.

Nu sitter jag vid datorn och har precis börjat jobba. Imorse när vi vakna drog vi till gymmet och körde mage och rygg. Var väl inte sådär övertaggad på träning igentligen, ville bara ut i solen och sola=D Men jag gick ändå och det ångrar jag inte;) Vilket jag hade gjort om jag inte gått.

Väl hemma från träningen gick vi ut och stekte i solen ett tag=D Riktigt nice!

Ikväll ska vi laga thaimat och ha myskväll=)

Går tyvärr inte ladda upp bilder i vanlig ordning... Får bli imorgon:)

FITSPO








Måndag 21 Maj

Tänker börja med att gratulera min underbara mamma som fyller år idag<3 Och ett stort grattis till mammas tvillingsyrra och min moster Caroline som också fyller =D

Idag drog jag in till stan runt hav 1 och träffa Challe. Vi gick ner till ån och la oss i solen, underbart! Vädret är på g nu=D Blev prat om allt mellan himmel och jord med min fina vän. Sen kom mamma och hämta mig så åkte jag hem till slaka igen. Jag och syrran tog en promenix med hästgrabbarna Amourex och Poirot. Riktigt mys.

Nu blir det chill framför tvn resten av kvällen. Imorgon bär det av till hjärtat i Norrköping. Då blir det träning igen, så då blir det lite mer träningsinlägg:)


Härliga lördag!

Idag har det varit en riktigt bra dag. På förmiddagen drog jag och hjärtat en sväng på stan. Han shoppa lite men blev inget för min del är lite tomt i kassan för tillfället. Sen åkte vi hem och chilla i solen.

Nu har Oscar åkt hem, så nu blir det sissnight med lite vampire diaries och massa gott=D Hoppas eran lördag har varit bra.

Kraam

Två bilder jag tog på Liam förut=)




Mage

Här har ni två magövningar som jag tycker är skitbra=D




Torsdag 17 maj

Kul med kommentarer=D Så himla glad jag blir, riktigt roligt att höra du blir inspirerad. Det är det jag vill att ni ska bli=)  Jag kan absolut berätta mer om hur jag tränar. Tänkte också lägga in lite övningar här till olika muskelgrupper som jag tycker är bra.

Jag gick inte ner så mycket i början, utan jag fick hålla på ett tag. Men jag började med att gå powerwalk varje dag minst 40 min. Sen sakta men säkert började jag springa. Jag har gått ner 8 kilo sedan jag började träna. Men jag ändrade inga matvanor eller någonting så de kan vara därför det tog längre tid att gå ner. Jag är absolut inget proffs på det här utan jag berättar bara hur det gick till för mig.

Nu har intresset ökat för styrketräning, så nu kör jag mestadels det men försöker få in powerwalk också nästan varje dag. Men vill du gå ner i vikt skulle jag satsa på mycket promenader till att börja med. Ni får jättegärna slänga in lite kommentarer om det är nåt ni vill jag ska skriva mer om på bloggen osv.

Jag jobbar som moderator:)

Hoppas ni får en bra kväll =D



Onsdag 16 Maj

Sitter och jobbar för tillfället. Hjärtat ligger här bredvid och sover<3 Kom hem från gymmet för ett par timmar sen. Körde rygg och mage idag, så det lär nog kännas imorn=D Man kommer inte undan när Oscar är med och puschar! Är så sjukt mycket roligare att träna ihop. Imorgon blir det ben och triceps, då får vi nog med syrran också. Hon ska med skaffa kort på ACTIC =D

Här får ni lite fitspo;)








15 maj

Hallå! Sitter och kolla på vampire diaries med siss. Har precis jobbat klart, så då drog vi och köpte lite godis och nu sitter vi här=D Imorgon blir det lite fitspo och träningsinlägg=) Imorn kommer hjärtat hit med, ska bli mys!

Hörs imorn

Bye




Kort uppdatering

Hallå! Har haft en sjukt rolig helg=D Men idag är jag riktigt seg.. Så bilder och sånt får ni imorn! Nu ska jag se dokumentären 102 minuter som förändrade America som handlar om den 11 september.

Hoppas ni får en fin Söndag =)

Fitspo

Halloj! Hockeyn står på, alla är samlade i soffan. Mamma, pappa, Sandra och Oscar. Jag tänkte passa på och skriva lite här=) Imorse drog jag och babe och träna, körde triceps. rygg och mage. Gick grymt bra! Kunde öka på en del vikter idag så det går framåt =D

På tal om annat vill jag gratulera min fina systerson Liam som fyller 2 år idag! Åhh så fort tiden går. Vi kommer fira honom på söndag eftersom siss jobba så sent idag.

Lite fitspo såhär på fredagkvällen;)








Torsdag 10 Maj

Har varit problem att ladda upp bilder här på bloggen. Men nu funkar det igen! Så ni kommer få lite bilder från gårdagen. Nu sitter jag och väntar på att siss ska lämna Liam på dagis. Sen ska vi dra till stan en sväng. Senare sen kommer Oscar hit så då ska vi dra till gymmet =D Uppdaterar senare.






Min dag

Tjoho! Idag har det varit fullt upp för en gångs skull=P Gick upp runt nio och gjorde mig iordning. Sen åkte jag, siss och Liam till busfabriken. Sjukt kul att se Liam springa och leka där nu, sist vi var där var han ju så liten. Då kunde han inte göra så mycket och blev trött ganska fort.

Efter det så drog jag till gymmet, gick riktigt bra. Körde mage och rygg idag. Imorgon kommer babe hit så då är tanken att vi ska träna ihop men får se, kan bli så att det kör ihop sig med jobb.

Sen drog jag till lägenheten en sväng. För er som inte vet så har min brych lägenheten nu när det är dåligt med jobb för mig. Så kan jag spara lite pengar så man kan göra nåt kul i sommar! Så jag var där och hälsa på min fina Millie och kolla posten. Saknar min fina tjej nu när man inte ser henne så ofta.

Runt fyra tiden kom mamma och hämta mig så åkte vi hem till slaka. Då drog jag ut en sväng med Liam så han fick hälsa på hästarna och så=)

Det funkar inte att ladda upp bilder just nu så ska försöka senare =)


Hey guys!

Mycket har hänt sen senast! Men nu har jag bestämt mig för att fortsätta. Bloggen kommer dock handla mest om träning. Har varit lite slarvig med träningen dom senaste två veckorna. Men nu är det dags att köra igång igen. =D

Så nu kör vi! Hänger ni med?


RSS 2.0