I will never let you fall

Halloj! Sov lite väl länge idag=S vakna vid kvart i nio men de tyckte jag var lite tidigt så jag somna om och vaknar vid halv 12. Så det var bara börja fixa med tvätten direkt för jag hade tid vid 12. Men nu är jag i full gång=D

Kanske ska iväg med mamma sen till ikano! Hoppas det, skönt att komma iväg lite och sen få träffa min fina Mami<3 Tänkte att jag skulle hinna med och städa sen för det ser ut som ett bombnedslag här hemma.

Igår var ju siss här, vi såg på film och käka godis=D Såg nån lite halvdålig film som hette stag night inte sådär jättebra kan jag väl inte påstå. Men det var roligt att träffa syrran och Liam!





Jag får ursäkta för dom dåliga bilderna men har inte den bra kameran här utan fick ta Stefans gamla och den är kass=/

Se en film ikväll?



Sandras Tips!

Deadline



Se TRAILER

100 FEET



Se TRAILER

Mina Tips!

The Strangers



Se TRAILER

The Amityville Horror



Se TRAILER

Det blev ett skräck tema=D Så ni som gillar skräck välj en och ha täcket i beredskap;)

KRAM

Blev stan istället

Hallå! Det fanns ingen tvättid idag så jag fick ta en tid imorgon. Istället åkte jag ner till stan och träffa Emelie! Vi gick och kika lite på kläder. Jag hitta en jättefin skjorta/blus som jag köpte! Skitfin den ska jag ha på Lördag när jag, Emelie och siss ska ut! Wiiee Ska bli så kul=D Man blir ju dubbelt så taggad när man har nått nytt och snyggt att ha på sig.

Håller på att fixa lite käk nu innan ja ska åka iväg och jobba. Sen kommer syrran och hämtar mig när jag är klar så åker vi och handlar lite gott till kvällen. Men kommer som sagt slänga in lite filmtips sen Sophie VS Sandra tänkte jag;) Hon får säga två favvisar och jag två! Det låter väl bra? =D




Seasons are changing and waves are crashing

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag iaf, så himla skönt att sova ut lite! Ska snart ta och äta frukost, sen ska jag ner och kolla tvättid. Ikväll kommer siss hit! Ska bli hilmla kul=D Känns som om det var jättelänge sen vi sågs! Idag kommer jag ha tid att uppdatera lite. Tänkte komma med lite film tips senare! Nu blir det frukost för min del!

KRAM PÅ ER

Mina naglar

Hej igen! Jag har några stycken som undrar var jag gjort mina naglar. Jag har gjort dom hos Madde och hennes hemsida hittar ni HÄR

Welcome to my life



Heej allihopa! Idag har jag jobbat och så fort jag kom hem slockna jag i sängen. Sov till halv sju sen laga jag lite käk och nu ser jag på Idol. Nu är jag ledig i två dagar! Så himla skönt!

Imorgon blir det tvättdag sen senare på kvällen kommer siss så ska vi se på lite film. Nu blir det lite serier för min del;) Ovanligt va? haha hoppas ni får en skön kväll!

BTV Älskar mitt nya röda läppstift som jag har på bilden!

Kramar

I love the way you lie

Tyvärr så funkar det inte att ladda upp bilder av nån konstig anledning så jag får visa er nån annan dag! Nu ska jag se Idol på tv4 play sen blir det sänger. Imorn är det jobb som gäller så kommer inte uppdatera under dagen! Sov gott!

Kram

My Nails



Så blev mina naglar! Blev riktigt nöjd, lite partyinspirerat.


Efter jag fixat naglarna så träffade jag Emelie. Vi satte oss och åt på Steves sen gick vi och kika lite på stan. Jag köpte ett nytt läppstift, ni får se det senare! Emelie hitta en massa fint, jeans, skjorta och en tröja!

Nu är jag hemma med älsk och Pierre det är ju hockey ikväll så det ska grabbarna se på! Ja ska fixa lite här på datorn så jag har och göra! Uppdaterar senare!

Kramar

I feel great!

Hej allihopa! Nu är jag hemma efter en lång jobbdag. Men det känns riktigt bra! Skönt att äntligen ha nåt och syssla med och dra in lite cash. Nu sitter jag här med älskling som precis har skaffat facebook haha lite sen är han allt=D Ikväll ska vi mysa och se på catwoman!

Imorgon ska jag fixa mina naglar JIPPI! Ska bli himla skönt att få nåt nytt, så bilder på dom kommer imorn;) Gud idag mår jag så bra även att jag är sjukt trött! Kommer somna gott ikväll. Nu ska jag hjälpa älsk lite;) Han är inte så inne i facebookvärlden haha!

Hade bäst!

KRAMAR


I will always be there



If you're alone, I'll be your shadow.  If you want to cry, I'll be your shoulder.  If you want a hug, I'll be your pillow.  If you need to be happy, I'll be your smile.  But anytime you need a friend, I'll just be me.

A friend knows the song in my heart and sings it to me when my memory fails.

Blev lite ändrade planer, min fina Emelie kom hit. Stefan skulle visst festa hemma hos vivel. Så jag och Emlan hade myskväll! Prata och kolla lite på spaweekends, för vi ska åka iväg på nåt sånt snart! Ska bli himla kul. Jag vet att du läser det här vännen och jag älskar dig glöm aldrig det, kommer alltid finnas där det lovar jag<3

Tired!

Fy fan så trött ja är! Kom hem från jobbet precis och jag är helt slut som människa. Hade tänkt ha lite filmkväll med mig själv ikväll men icke. När jag kommer hem har stefan dragit hit kompisar till honom och ska förfesta här verkar det som, det är ju mindre kul när man är så trött och ska upp och jobba imorn igen. Men men.

Hoppas ni får en bra lördagkväll, för mig blir det sängen tidigt.

Kram

It`s a cold and It`s a broken hallelujah

Hallå alla glada! Eller ja vet ju inte om ni är det men jag hoppas det=D Det är ju Fredag! Sitter och spanar lite på internet, har precis duschat. Ska snart göra mig iordning och gå ner till stan, jag och älsk ska åka och handla på Maxi så ja tänkte att ja kunde gå ner till hans jobb så kan vi åka direkt.

Idag har jag och älskling 16 månader tillsammans så grattis till oss=D Så ikväll blir det myskväll på hög nivå med god mat och massa mys. Helgen kommer bli lugn eftersom jag jobbar hela helgen. Så jag får se vad jag hittar på. Nehe nu ska jag gå och fixa mig sen kila till staden!

KRAM


The strands in your eyes that color them wonderful





Sitter och kollar på After Dark med babsan haha lite småroligt är det=D Ska kolla lite serier sen tänkte jag! Har varit en lugn dag, städa lite här när jag kom hem. Sen åkte jag och handla en sväng. Nehe nu blir det tvn! Hade kanon allihopa!

KRAMAR


Her beauty and the moonlight overthrew you

Hallå! Igår åkte jag hem till mamma och pappa. Vi såg på Idol, käka och hade det mysigt=) Det är så skönt att komma hem ibland. Jag försöker se till att jag åker hem en gång i veckan så man får en paus från lägenheten och får umgås med familjen. Jag är väldigt hemmakär så det är viktigt för mig att träffa min familj.

Idag blir det nog ganska lugnt. Stannar väl här ett tag sen åker jag hemmåt. Jag och Älsk funderar på att gå på bio imorn vi har 16 månader då. Men tyckte inte det fanns några bra filmer, kanske ska se Inception igen? Den är ju så jäkla bra! Stefan har ju inte sett den men men vi får väl se.

Slänger in en grym låt åt er!

Melanie Fiona- Monday Morning




Tips!



1. Redkens Rough paste. Ett jättebra vax som luktar riktigt gott! Perfekt för dig som vill ha lite volym, lägg i vaxet tuppera lite så voila! ;D

2. Goldwell Inner Effect. Ett kylbalsam man smörjer hårbotten med om den är irriterad tex kliar. Ja har haft kli i hårbotten från och till, har då använt den här och den har funkat kanonbra!

Är hemma hos mamma och pappa och ser på idol. Blir nog nån film ikväll med mami<3

CIAO

You and me and a bottle of wine







Några av våra tavlor! Dom två stora är köpta på Chili, riktigt snygga grejer har dom där! Dom två mindre köpte jag på en inredningsaffär vid ullared!

My darling baby this is a warning

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem med mc donalds;) Ska blir riktigt gott! Så himla glad jag är över min nya dator, jag bara går och ler åt den när jag ser den HAHA vilken dåre jag är=D

Är lite småsur på våran hyresvärd. Han har inte satt på värmen än och det är svinkallt här inne och inga element fungerar. Hösten är ju här liksom då är det ju kallt? Har ju slut på ljus med har ju haft ljus tända i hela lägenheten typ varje dag. Det funkar ju inte i längden om man säger så.

Nu kommer maten!

KRAMAR


Trött!

Hej! Nu kom ja precis hem från jobbet och jag är skittrött, så ja tänker vila en stund nu så uppdaterar jag senare!


I`m so happy!

Wiiiie! Så glad är jag nu! Jag har köpt en ny dator! Min underbar Älskling ställer upp o köper den så får jag betala in lite då och då när jag har råd! Rosa är den! Kanonfin=D Nu sitter vi och kollar på starsky and hutch eller va de heter haha och så inviger jag självklart min dator;) Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag iaf haft=D

Kraam




True blood



Det märks att hösten är här. Det är då jag kommer i en serie period. Bara serier som gäller! Har kollat klart på Criminal minds nu, säsong fyra har inte kommit ut än så jag får vänta lite. Nu ska jag se dom två sista avsnitten på True blood! Har ni sett serien? Den kan jag starkt rekomendera iaf;) Sov gott allihopa!

KRAM

Vote

Hallå alla glada! Idag var det sista dagen att rösta ja! Men här sitter jag i soffan... Och har inte några tankar på att flytta på mig och vad gör det mig till? Soffliggare va det ja. Jag vet att det är dåligt, man borde gå dit och rösta. Men jag har aldrig varit intresserad av det här, och jag har ingen aning om vad alla partier innebär och vad som är bäst för mig. Så jag struntar i det i år tyvärr.

Har haft en ganska skön helg måste jag säga, en lugnt helg kan behövas ibland. Idag ska jag och älskling käka thai mat ska bli fint! Sen blir det bara slappa framför tvn!

Later


Älskling och jag

Jag och älsk skulle lägga oss och vila förut. När jag nästan somnat så säger

Jag: Vet du, jag längtar till jul när vi kan klä granen i vår lägenhet.

Älsk: Mmm

Älsk: Vet du, jag längtar till älg jakten.

Haha asså va äre med hans jakt???

Vi sitter hemma i slaka och kollar på Här är ditt liv med mamma och pappa. Vi har ätit god mat Pepparstek med hasselbackpotatis! Gott som tusan. Hoppas ni har en bra lördag!

Kramar

I feel a bit old



Sitter och kollar på gamla bilder. Shit vad tiden går fort alltså! Usch det känns lite halvjobbigt=P Jag hade så roligt just den där tiden, det var en sån där period som man vet att man aldrig kommer uppleva igen. Men jag är glad att jag hade den, den kommer jag alltid komma ihåg.

Jaha igår som sagt hade vi myskväll vi såg på idol sen efter det kolla vi lite på Criminal Minds. Imorse åkte älsk iväg och åkte cross, jag stanna kvar i sängen och sov lite till. Nu är han hemma och nu ligger han och sover och jag sitter här:P

Ikväll åker vi hem till Mamma och pappa, vi ska käka lite god mat och umgås. De ska bli mys! Det blir en vit helg för mig, känns riktigt bra. Har inte haft nån sån på väldigt länge så det kan behövas.

Bye!

Baby I still need ya

Hallå! Sorry för den dåliga uppdateringen. Men för en gångs skull har jag haft fullt upp! I förmiddags var jag barnvakt åt Liam. Så jag kom inte hem förens halv 4 ungefär och då var det bara att ta fram dammsugaren och storstäda efter Selmas besök. Vår svarta matta i köket var numera vit. Passa på att skura golven med så nu är det kliniskt!

Ikväll blir det myskväll med hjärtat vi håller på med maten nu och har tänt massa ljus i hela lägenheten, jättemys<3 Idol ikväll blir det med sen får vi se om det blir någon film efter det. Hoppas ni får en kanon Fredag!

KRAMAR



Ni får ursäkta den dåliga kvaliten;)

Hemma i slaka

Sitter och kollar på film med siss och mamma! Vi ser på After life med Justin Long har inte sett så mkt men den verkar bra. Har varit skönt att komma hem hit, få träffa Liam igen gullungen! Här kommer lite bilder från idag.






Vill ha!



Sitter och kollar kläder på nätet! Och jag hittar massor, självklart nu när man inte har pengar! Men det brukar ju vara så! Skorna vill jag så gärna ha! Dom är så snygga, men får se vad den här lönen säger;)

Idag åker jag hem till slaka. Mamma kommer och hämtar mig runt 4 skulle jag tro. Ska bli nice att komma hem en sväng och träffa my familly<3 Återkommer senare med dagens bilder!

KRAM PÅ ER

I got two tickets and a dream

Sitter och kollar på IDOL och käkar godis=) Alltså jag vet inte vad man ska säga när det kommer in en som berättar hur han/hon har drömt om att bli artist och musiken betyder allt och så sätter dom igång och sjunger. Och det är så dåligt att man nästan byter kanal! Efter idol blir det criminal minds igen;)

Stefan är iväg och kör match så de e bara jag och Selma här. Ska snart ta en promenix med henne lite halvläskigt nu när det är så mörkt så de blir en kortis. Sorry för mina tråkiga inlägg men har haft lite bloggtorka idag eftersom jag inte varit på topp. Men det blir bättre imorn!

Selma just nu, busar med benet=D


I`m here are you?

Hallå! Idag är det ingen vidare bra dag. Har verkligen inte gjort NÅGOT idag. Har väl bara mig själv att skylla, men känner inte för att göra nåt heller. Men men alla har vi våra dåliga dagar, så är det ju. Ska iväg och handla lite snart tänkte handla nått gott till Selma och sen var det lite annat vi behövde.

Borde igentligen städa för det ser ut som ett bombnedslag här hemma men Selma är ju här och hon fäller så in i norden så det är bättre att städa när hon åkt hem. Hon stannar här ikväll med, sen åker vi hem till Slaka imorn! Ska bli skönt! Så syrran och jag ska väl ha filmkväll och snacka lite. Hon har ju inte flyt just nu, igår blev hon och Mats uppsagda från huset där sandra bott 6 år. Hyresvärdens dotter skulle tydligen flytta in där, så dom kom i princip in och sa att dom har tre månader på sig att flytta ut. Tycker det är riktigt dåligt när man har bott där så länge, då kan man förvarna lite innan!

Måste bara säga att jag älskar min fina familj ni är bäst<3


Selma är på besök



Sitter och myser med Selma och kollar på halv åtta hos mig. Blir att se Idol sen med. Ser att det är ett gäng som läser bloggen! Tycker det är jättekul! Ni får gärna kommentera lite om ni vill;) Kanske vet ni nåt ni tycker jag ska skriva om? Släng in lite tips vet ja!

KRAMAR

You say love is a temple, love a higher law

Godmorgon på er! Sitter och käkar frulle och väntar på att criminal minds ska ladda klart! Satt och kolla på det igår, vanligtvis brukar det inte vara följetånger men igår SJÄLVKLART! Sluta skitspännande och jag orka inte vara uppe tills det hade laddat hem. Så jag måste se det nu=P

Ska ner en sväng till stan sen, måste lämna in ett papper till arbetsförmedlingen. Slänger in en bild på dagens outfit senare sen! Fick höra att Gossip Girl säsong 4 har börjat nu med så det måste man ju se! Sluta ju kass i sista avsnittet på säsong 3! Tänker inte berätta va som hände ifall nån av er inte sett det men vill se det! Hörs sen!


Movies



Tänkte jag skulle föreslå lite filmer!

Amusement

En film för er som gillar skräckisar;)
Se Trailer

Wolf Creek

det här är också en skräckis men den är baserad på verkliga händelser.
Se trailer

Wedding date

Det här är en romantisk komedi, tröttnar aldrig på den!
Se trailer

Dragonfly

Det här är en riktigt bra film! En thriller med Kevin Costner den kan jag starkt rekomendera!
Se trailer

Smycken.










You are my best friend, and I love you.



Hej allihopa! Sitter och kollar ut genom fönstret på det tråkiga vädret. Har bara lust att sitta inne idag och se på film nedkrupen under en filt. Men tänkte jag skulle ringa mamma och fråga om hon och Sandra ska iväg och göra nåt idag för då hade jag kunnat hänga med så man får nåt gjort idag. Jag är så sugen på en vovve, funderar på att låna hem Selma så man mysa med henne.

Vaknade vis 10 idag men känner mig skittrött satt uppe till 4 eller nåt inatt kunde inte sova. Så jag satt och kollade på film och serier. Älskling jobbar över idag med så det är lite tråk hade velat ha hem min karl<3 Nehe ni ja ska plocka undan frukosten nu men jag återkommer lite senare!

Later

Truth is still absolute. Believe that.

Halloj! Igårkväll var riktigt lyckat! Hade en kanon kväll. Idag har man inte gjort mkt, bara tagit det lugnt. Jag och älsk åkte till Maxi och handla lite. Ikväll blir det slapparkväll kan jag lova. Danne, Anna och Kjella är här så vi ska käka pizza och se en film! The Grown ups ska vi se, hoppas på att den är bra!


Picture me

Här kommer bilder från gårdagen! Uppdaterar lite senare!



















En riktigt lyckad kväll igår måste jag säga! Skriver senare!

Update

Som sagt så blir det kräftskiva ikväll! Har varit iväg en sväng nu på dagen och kom hem precis. Ska börja göra mig iordning nu, återkommer med kvällens outfit sen! =D

Most of our life is a series of images

En fredag i slaka;)


Lilla Selma<3


Doobidoo


Sluggo


Pappa<3

Why do you put me on a pedestal

Sitter i soffan och kollar på tv. Väntar på att älsk ska komma hit han har jobbat över stackarn på en fredag. Har precis ätit, blev pommes och lövbiff=)

Som sagt så kom pappa och hämta mig förut så åkte vi till bolaget. Handla lite till imorgon för då ska nämligen jag och älskling på kräftskiva, ska bli himla kul! Får se om det blir nån utgång efter beror på hur vi tar oss in till stan och så. Ikväll blir det lugnt med idol och en film så man är laddad för imorn! Hoppas ni har en bra fredag!

KRAM


Strangers waiting, up and down the boulevard



Sov alldeles för länge idag! Vaknade 11.55! Så nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag diska och fixa lite. För idag ska jag hem till slaka så tänkte höra med pappa om han kan hämta upp mig efter han slutat jobbet. Så det är bäst att skynda på lite eftersom han slutar tidigt idag! Återkommer senare! Bjuder på en kanon bra låt sålänge Journey- Don`t stop believin`

Tips!



1. Jabu´she facial tonic. Ett jätte bra ansiktsvatten som jag använder morgon och kväll. Suverän att tvätta bort smink med och luktar jättegott.

2. Ett läppglans från make up store. Star lips marbella heter färgen. Den ger en genomskinligt rosa och en lite glittrig färg. Jätte bra för dom som har lite mindre läppar för läppglanset gör så dom ser lite större ut.

3. Maxfacktors False lash effect. Älskar borsten till den här mascaran, den är stor och delar på fransarna jättebra, inga klumpar blir det heller!


Nu är siss här, vi kollar på idol. Snart blir det film!

Somebody shake me Cause I, I must be sleeping



Nu är det städat i lägenheten och tvätten är snart klar! Skönt! Ikväll kommer siss vi ska ha filmkväll här hemma. Kul att hon kommer hit tycker jag=D Vi brukar för det mesta vara hos henne för det är smidigast så med Liam och eftersom jag kan sova hos mamma och pappa när jag är hos henne. Men ikväll kommer hon hit med lilla Liam istället! Blir en onyttig kväll men donken och godis;)

Hoppas ni har haft en bra dag hittils, det har jag iaf! Kommer med lite tips senare!

Sovrummet



Ska ner och kolla om det finns nån tvättid nu vid tolv, känner att de skulle behövas tvättas lite! Återkommer senare;)

Bye!

Wishing you'd come sweeping in the way you did before



Blev inget stan för min del, har inte känt mig så kry idag. Har mått illa och varit yr, ingen aning vart det kom ifrån har aldrig känt nåt liknande förut. Men nu mår jag bättre=) Så jag laga lite mat till älsk kom hem sen har vi bara slappat framför tvn. Imorn blir det nog tvättdag får se om det finns någon tid.

Senare på kvällen kommer siss på besök vi ska ha lite filmkväll! Ska bli himla mys! =D



Nelly.com

Titt vad som kom hem till mig idag!






Ingen rättvis bild på linnet men det är ett oversizelinne som e lite öppet i ryggen. Me like!

Cause baby, if heaven calls, I'm coming, too

Sitter och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen. Blir nog att åka ner en snabbis till stan idag med. Inget vidare väder idag hoppas det inte börjar regna! Uppdaterar senare!

The verve- The drugs don`t work

When you try your best but you don`t succeed



Har haft en mysig kväll, har kollat på halv åtta hos mig och idol. Vi satt och kolla lite på miss secret agent som går på femman men nu har älsk gått och lagt sig så tänkte dra på lite criminal minds!

Hörs imorn hörni! Sov gott!

Cause all of this time I've just been too blind to understand

Ska snart hoppa in i duschen och bege mig ner till stan och träffa Emelie. Hon skulle fixa naglarna vid 11 så vi sa att vi skulle luncha efter. Ska bli mys! Slänger in en bild på mina naglar som jag gjorde för ca två veckor sen! Bilder från dagen kommer senare!

Take care!


Wishful thinking

Sitter i soffan och lyssnar på musik. Har varit iväg och handlat till kvällen. Imorse träffa jag syrran och Liam! Jättekul att se dom igen, lilleman hade blivit ännu lite tjockare på semestern=D Men det gör ju inget han får ju inte bli mager=D

Runt 13 tiden körde mamma in mig till stan så hämta jag upp cykeln och cykla hem. Väl hemma så har jag städat och varit och handlat annars har ja inte gjort så mkt.

Ska bli skönt att ha kvällen för sig själv, blir att se på criminal minds ikväll med god mat och så blir det lite gurka och dipp;) Mums! Men jag vet ju att en dag räcker sen vill man bara ha sällskap, tur att älskling kommer hem imorn<3 Längtar som bara den. Bara för att man ser varandra varje dag annars känns det som en hel evighet när vi väl är ifrån varandra! Men de är bara att stå ut, jag tror det är viktigt att man har sin egen tid.

Här kommer pics på lägenheten








Hemma!

Nu är jag hemma i lägenheten igen! Ska iväg och handla lite nu, tänkte jag skulle laga nån god pastarätt ikväll när jag är själv och allt. Men får se vad det blir=D Uppdaterar ikväll så kommer det lite bilder på lägenheten och så;)

See you later!

Take a bow

Hallå! Nu är jag tillbaka efter ett bra långt uppehåll. Tyckte de vore kul att skriva nu när hösten är påväg. Mycket har hänt sen jag skrev här sist om man säger så! Jag har blivit sambo, bor med min fina Stefan som jag blev tillsammans med 09-05-24 och vi har bott ihop sen första maj i år så drygt 3 månader och jag måste säga att jag stormtrivs. Men Stefan är iväg på jobb så han kommer inte hem på tre dagar=( Så jag packa väskan och åkte till slaka, kände inte för att sitta själv ikväll. Men på tisdag kommer han hem igen!

Jag har också blivit moster. Min syster Sandra fick barn nu i maj, en underbar liten kille som heter Liam. Syrran, Liam och hennes sambo Mats har varit bortresta hela veckan och kommer hem ikväll. Dom har varit i Malta, Mats mamma och hennes Man har hus där så dom har bott hos dom.

Jaha som sagt jag är tillbaka och hoppas ni kikar in då och då!

Avslutar med lite bilder!


Liam


Hela familjen, Mats, Sandra och Liam


Sebbe tar studenten

RSS 2.0