Ge mig sommar!

Åh vilka vårkänslor jag har! När jag var ute och gick förut så luktade det grillat=D Då börjar verkligen vår och sommar komma. Sköönt!

Nu sitter jag och älsk och kollar på mästerkockarna sen blir det Efterlyst! Jobb imorgon med så det blir sängen tidigt. På fredag kanske jag ska till simhallen med siss och Liam om jag inte jobbar. Hoppas på att jag är ledig men vi får se!

Time to go=D

Kramar

Längtar till man kan ligga ute och glassa i bikini=D

Jag måste...

TVÄTTA! Gaah tvättkorgen är överfull men nu har jag så förbannat ont i huvudet så jag orkar inte! Och det gör inte saken bättre att jag hatar våran tvättstuga. Den är så jävla kass och jag avskyr att vara där nere. Där jag bodde förut hade dom en jättebra tvättstuga det var jätteskönt att vara där nere, kunde typ sätta mig och läsa under tiden maskinerna gick! Ne det blir nog inget idag så får väl ta det imorn.

Nu ska jag lägga mig och vila så skallebanket försvinner sen blir det träning och promenad=)

BB

Ja tro det eller ej men jag har fastnat i Big brother fällan. Mycket tack vare min man som sitter och ser på skiten! Usch jag tycker inte om programmet igentligen man bara ser ju på det för dom är så störda. Ja så det ska jag se nu.

Idag har vi betalat resan! Skönt att ha gjort det så nu är det bara att vänta. Jag har inte gjort så mycket idag. Fixat lite i lägenheten sen var vi och handla en sväng. Imorgon och på torsdag blir det jobb sen får vi se om jag ska jobba helgen med=)

Nu blir det tvn sen sängen=D

Kramar

old pic

Snart hem till brych!

Kom precis hem från slaka! Nu tänkte jag träna lite sen gå en promenad till brychan.

Igår blev det mys med köpemat,godis och film. Fy den här helgen alltså! Men nu är jag back on track. Träning och promenader! Me like=D

Nehe om man ska dra på ett kål då!

Liam ligger och sover hos Selma=D



Resa bokad till Side!

Idag boka Älskling och jag en Resa till Turkiet, Side. Så himla underbart att ha något att se fram emot! Vi åker den 23 Maj så det är inte så långt kvar=D Vi kommer bo på ett femstjärnigt hotell med all inclusive det kommer bli så nice!

Det här hotellet ska vi bo på=)


Jag vet att det har varit dåligt uppdaterat här på bloggen men har inte haft nån lust att skriva. Men det ska bli bättring med det=) Igår var jag iaf med My. Vi förfesta lite hemma hos mig sen drog vi till Harrys! Hade en jättebra kväll så himla skönt att prata av sig med min fina vän. Är så glad att du är hemma igen My<3

Ne nu ska jag se på film med mamma och siss!

Hoppas ni får en skön söndagkväll!

Jag och My igår!



Jag på Sliver


Nu blir det sängen

Emelie åkte hem för en stund sen. Vi har ätit god mat och kollat på Så ska det låta och Lets Dance. Idag har jag varit och klippt mig mitt långa hår fick stanna=) Klippte upp det lite mer bara och sen klippte snelugg. Blev riktigt nöjd=D Är så himla trött så nu tänkte jag gå och lägga mig.

Imorgon så ska jag träffa min fina My för lite party. Det ska bli jättakul! Det var så länge sen vi hittade på nåt. På dagen blir det lite jobb sen ska vi fira Stefans mamma som fyller idag=)

Ne nu blir det sängen!

Kramar


Mys torsdag

Ikväll blir det mys hela kvällen, själv dock=S Stefan ska iväg och träna. Men jag har laddat med film, morötter och dipp och cola=D

Igår var jag hemma i slaka! Mamma skulle på fest så jag skulle hjälpa henne med kvällsfodringen till hästarna. Så pappa och jag var själva, vi åkte och köpte mc donalds och såg på film!

Kom hem hit runt halv fyra idag då blev det träning. Sen kände jag verkligen att jag behövde gå en långpromis runt ån, kände verkligen inte för det men jag gick ändå! Så jag är riktigt stolt över mig själv=D Haha!

Imorn ska jag nog klippa mig men har inte riktigt bestämt vad jag vill göra men får se lite imorn=)

Svar till Kicki på inlägget New in:
Byxorna är köpta på BikBok för väldigt länge sen så dom finns inte längre! Men dom kanske har något liknande så det är bara att gå in och kolla där=)

Bjuder på en gammal bild! Bye


Godnatt!

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen jag är så himla trött! Har varit jobb idag och det blir det imorn med! Efter jobbet har jag tränat och gått långpromenad med älsk.

Nu har jag precis sett klart Sofias änglar det är så himla bra! Längtar redan till nästa avsnitt jag tycker det är så fint det dom gör.

Men nu blir det sängen!

Sleep tight


Honey is home!

Nu har jag och älskling ätit god middag och nu blir det bara mys framför tvn. Har saknat honom så mycket nu när han har varit borta i helgen!

Imorse var jag barnvakt åt Liam för Sandra och mamma skulle till ATG kliniken med Calle. Så vi kolla på Svanprinsessan och Spirit hästen från vildmarken haha undra vem som mest ville se på dom? Inte Liam iaf;) Sen körde mamma hem mig hit men hann inte mer än in så blev jag inringd av jobbet så jag fick hoppa in och jobba en sväng.

Nu väntar jag på att Top Model ska börja=D Final idag ju! Sen blire det nog nån film efter det!


Hemma i slaka

Nu sitter jag i soffan och kollar på Så ska det låta som pappa har spelat in=D Jag tycker det är så j..vla bra! haha!

Igår blev det en riktigt bra kväll! Jag hängde inte med ut men kvällen blev ändå lyckad. Jag vet inte vad det är men jag har verkligen tröttnat på krogen. Jag tycker inte det är värt pengarna och det är alltid samma sak. Så jag bestämde mig igår för att inte hänga med. Jag tror jag måste vara ifrån det ett tag för att få upp suget igen=) Men hade i vilket fall en jätte trevlig kväll med min Emelie och Joanna=D

Idag har jag inte gjort så mkt var och jobba en sväng förut annars har det varit lugnt. Ikväll blir det film mys här hemma. Får se om Älskling kommer hit och sover här med han har ju varit i Sälen hela helgen så vill pussas och kramas lite ju.

Här kommer lite bilder från igår!



Emelie bjöd på ett smile




Emelie och Joanna=D







Tack för en trevlig kväll tjejer =)

SKÅL!



Nu drar jag till Emelie! Ikväll slår vi klackarna i taket! Är sjukt taggad=D Ska bli kul att komma ut och dansa! Ha en bra Lördag det ska jag ha;)

Ehh?

Alltså igår var jag och köpte avfärgning och en ljusare brun färg till mitt hår. Jag vill ju bli ljusare till vår och sommar! Men Det gick åt helvete med allt haha! Avfärga håret igår vilket resultera i att jag fick gulorangefärg i hårbotten och mörk färg i längderna eftersom den färgen har suttit i längre än den i hårbotten. Men jag var ju medveten om att det skulle bli oranget så jag sket i det och tänkte att jag färgar ju över det imorn.

Så i morse hjälpte syrran mig att lägga i den andra färgen och färgen räcker inte till hela håret!!! Så nu när pappa körde hem mig fick jag springa in på Konsum med halvfärgat hår och köpa ännu en färg som jag nu har lagt i håret. Så nu hoppas jag banne mig det blir bra! Ska ju ut imorn så jag vill ju inte se ut som en kyckling helst=D

Sorry!

Jag vet att jag sa igår att jag skulle lägga upp bilder från simhallen! Men jag hann faktiskt inte=D Jag och älsk åkte och storhandla och sen åkte vi hem till slaka för att hämta ett matbord. Och när jag kom hem var det bara att packa in varorna sen åka in till stan för jag och Emelie skulle på bio.

Det var riktigt mys med bio igår det var så länge sen jag och Emelie gick och såg en film. Vi såg iaf Min låtsasfru. Jag tyckte den var riktigt bra! Helt klart sevärd.

Idag har jag jobbat och sen när jag kom hem blev det träning, långpromenad och sen sätta upp matbordet! Det blev riktigt bra med bordet! Känns helt annorlunda här inne nu=D Trivs genast mycket bättre.

Nu äter jag grönsaker och dipp! Väntar på att Efterlyst ska börja. Imorn blire jobb igen så det blir sängen tidigt=)

Här kommer bilderna från simhallen












New in

Dom här två bandeau bharna kom jag hem med igår! Köpte dom på Gina för 79 kr st. Älskar dom fina sommarfärgerna!

Kom precis hem från simhallen. Har varit där med siss och Liam! Bilder kommer senare idag.


Färdig jobbat för denna helg!

Idag blev det en tidig dag på jobbet vilket var väldigt skönt eftersom jag festa igår! Slutade redan klockan ett. Då tog jag en rask promenad hem. Nu har jag sovit ett tag det var välbehövligt=D

Igårkväll hade jag jätte roligt! Lina kom över hit och så kolla vi melodifestivalen och prata om allt och inget! Vid 22 ungefär åkte vi vidare på fest Stefan och gänget var där. Det blev en lång förfest så jag skippa att gå ut sen men kvällen var kanon och jag hade jättekul=D

Nu väntar jag på att Stefan ska komma hem så ska vi åka och köpa mat! Det ska bli fint!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Kramar

We all have our own life to pursue, our own kind of dream to be weaving. And we all have some power to make wishes come true, as long as we keep believing


Party!

Nu drar jag på fest! Hoppas ni får en bra Lördag!

Kramar!


Fira Brych!

Har precis tränat! Nu ska jag och älsk snart dra och fira brychan! Han fick ju inga paket när han fyllde utan vi firar honom idag istället.

Igår träffade jag My på dagen och sen åkte jag till Emelie på kvällen så hade vi filmkväll. Himla mys att träffa min bruds=D Idag har jag jobbat och det kommer jag göra hela helgen men har mycket roligt att se fram emot ändå så det är skönt. Nehe nu måste jag dra mig!

Byee
Brorsan i somras tror jag=D


För ovanlighetens skull....

Så är jag hemma i slaka med siss, mamma och pappa. Haha fy fan jag har nästan varit mer här än vad jag har varit hemma. Men jag tycker det är så skönt att komma hit och se på film och bara mysa. Älskling jobba ändå över idag så då är jag hellre här än sitter själv hemma.

Idag blev det träning och sen solning! Skönt som tusan var det. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Eller jo föresten jag följde med mamma ner till stallet och borsta lite på hästarna! Åh så mysigt det var att komma ner dit igen och gosa med dom=)

Sen tog jag mig ett varmt bad och nu sitter vi här i soffan och ska snart sätta på en movie. Vi har ett gäng att välja mellan så vi får se vad det blir för nån.

Old pic från i våras


Going the distance

Har precis kollat på Going the distance med Drew Barrymore och Justin Long. Den var riktigt bra tycker jag helt klart sevärd! Nu gick älsk och la sig men jag funderar på att sätta på en till film. Såg ju på Surfs up igår men såg inte klart hela skulle kanske se den nu=D Ajja får se lite!

Imorn ska jag äntligen träna och sen ska jag nog ner en sväng och sola också! Men sov gott allihopa!


Så skönt!

Känner mig mycket bättre idag! Har precis käkat frulle och det var riktigt gott! vakna lite väl sent idag=S Så himla skönt det känns att vara sig själv igen. Igår blev det myskväll med mami vi kollade på en film som hette The last three days och jag säger bara den måste ni se! En riktigt bra film!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska komma upp från stallet. Vore kul att göra nåt nu när man känner sig bättre men får väl se vad som kan hittas på.

Nu ska jag gå och släppa in sluggo som galer där ute! Skriver nog senare!

Bye


Jag säger som Theoden i sagan om ringen

My body is broken

Haha lite överdrivet kanske men fy fan vad ont i kroppen jag har! Mina revben känns som om dom ska gå sönder när som helst så fort jag skrattar eller ligger ner så gör det förbannat ont! Mår illa från och till men har inte spytt nåt mer som tur är. Tror bara att kroppen måste återhämta sig efter helgen och jag hoppas verkligen på att jag får tillbaka matlusten och mår bättre imorn.

Mamma kommer och hämtar mig efter hon har slutat jobba så ska jag sova hemma hos dom inatt. Skönt att komma hem till mamma och pappa när man är sjuk. Jag är 23 år men så fort jag blir såhär sjuk känner jag mig så ynklig och vill bara hem till mamma och pappa haha! Typiskt mig.

Har försökt städa lite här hemma iaf min sjukstuga i vardagsrummet så Älsk slipper komma hem till det efter jobbet. Nu ska jag gå och dricka avslagen cola mm så gott..... eller inte men det ska tydligen vara bra för magen har jag hört!

Slänger in en bild på mitt linne jag köpte förra veckan! Kommer bli så fint till sommaren när man är brun och fin=)


Magsjuka

Fy fan min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Igår på morgonen så kände jag att jag mådde illa men inte så farligt ändå så jag börja tagga till för kvällen brorsan fyllde ju 20 så skulle dit på fest. Men runt ett tiden började jag må illa igen och då var det värre så jag spydde. Men mådde bättre efter så jag la mig en stund och sov. När jag vakna kände jag mig helt okej så jag börja göra iordning mig.

Men efter ett tag kom illamåendet tillbaka och jag fick besöka toan igen men mådde bättre efter. Så envis som jag är åkte jag till brorsan men så fort jag kom dit var det bara att rusa till toan så jag fick ta taxi hem direkt. Väl hemma var det akut till toan och spydde i säkert en halvtimma!! Inte så trevligt jag vet. Hade också feber så jag bara satt där och skakade. Så har det hållt på hela natten och även idag. Men nu börjar jag äntligen känna mig bättre. Har fortfarande lite ont i magen och kan inte äta så mkt men änsålänge har jag fått behålla det lilla jag har fått i mig.

Nu ska jag lägga mig i soffan och se en film hoppas eran helg har varit bättre än min.


There's no place like home

Sitter hemma hos mamma och pappa! Vi har kollat på Lets dance och bara tagit det lugnt. Imorgon fyller min bror 20 år. Herregud vad fort tiden går! Åren bara springer iväg inte så värst kul kan man ju tycka=S

Men som sagt brorsan fyller imorn vilket innebär fest! Det ska bli jättakul=D Men brych och hans fruga är lite krassliga men dom får minsann krya på sig till imorgon för då kommer vi och då är det fest all night long haha=D Ne men hoppas dom känner sig bättre imorn. Det blir i vilket fall fest så får vi se vad dom känner för utgång sen men vi andra kan ju dra ut i vilket fall!

Hoppas ni har en fin fredag!

Kraam

Brych och jag<3

Easy come, easy go That's just how you live


Idag har jag jobbat! Slutade vid kvart över två så det var skönt. Sen åkte jag hemåt då kom My på besök. Så himla kul att träffa henne igen det var så länge sen! Vi pratade om allt mellan himmel och jord. My hjälpte mig att färga håret också! Så himla gött för det är så svårt att komma åt överallt när man gör det själv.

Nu sitter jag och älsk och kollar på Svensk Maffia, tänkte väl dra på en film efter det om jag orkar.

Imorgon ska jag, siss och Liam till simhallen igen det ska bli kul=D

Pack up your troubles in your old kit bag

Me and my hat;)

Sitter och kollar på Sveriges mästerkock eller rättare sagt Stefan gör och jag råkar bara sitta här=D Idag har jag tränat och gått två långpromenader! Så jag känner mig riktigt nöjd!

Förut blev det en sväng till stan, jag köpte hårfärg och så hitta jag ett jättefint linne också som fick komma med hem. Får se om man ska ha det till helgen. Brorsan fyller ju 20 år på lördag så då blir det nog utgång. Alltid kul att ha nåt nytt.

Imorgon vankas det jobb sen blir det förhoppningsviss att träffa My efter det.


Hemma

Halloj! Orka inte skriva igår kände jag. Åkte iaf hem till mamma och pappa i slaka. Det blev Sagan om ringen för mig och siss framåt kvällskvisten. Annars gjorde jag inte så mycket mer igår förutom träna och sola.

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma hos mamma och dom. Kom precis hem till stan. Nu väntar jag på att älsk ska sluta så ska vi åka och handla. Lär väl inte hända så mkt mer. Kanske vankas jobb imorgon dom skulle höra av sig men Torsdag blire iaf work=)

Nu ska jag fixa lite! Bye!

RSS 2.0