Träning!

Åt frukost för en stund sen, nu väntar ja på att mamma ska komma hem så hon kan köra in mig till stan. Ska träffa min fina Emelie en stund sen träna! Blev en riktigt myskväll igår fast jag gick och la mig rätt skapligt och kolla på film. When in rom hette den en romantisk komedi, den kan jag verkligen rekomendera! Tyckte den var riktigt bra=)

Idag blir det löpning och träna mage på gymmet! Igår var det rygg och armar=) Trivs skitbra på actic! Kan verkligen rekomendera det för er som funderar på att skaffa gymkort!

Nehe nu ska göra iordning mig!

Bye!



Torsdag

Idag har jag varit ledig! Tog bussen in till stan förut och träna! Gick finfint=) Sen blev det en sväng på stan innan pappa kom och hämta mig. Nu är siss här vi har precis kollat på idol. Kanske blir att sätta på nån film om vi hittar nån bra dvs.

Igår gjorde jag verkligen inget. Bara satt hemma och tog det lugnt så kände att jag inte hade så mycket att skriva. Imorn blir det träning sen på kvällen ska ja dra till kuss och kolla idol!

Nehe time to go;)

Bye

27 september...

Nu ligger jag i sängen med laptoppen på magen. Ska sätta på en film snart sen sova. Är sjukt trött. Var ju som sagt jobb idag, sluta runt 3 och då drog jag till gymmet. Märkte på vägen att mobilfan inte funka, trodde den pajjat men det var ju 3s nät som slutat funka. Så kunde inte få tag i pappa som skulle hämta mig efter träningen så det var bara att gå direkt till frimis efter ja tränat och ringa därifrån. Som tur var hade inte pappa hunnit åka hem=)

Imorn är jag ledig och det blir en vilodag från träningen med så ska bara ta det lugnt. Kanske träffa Challe på en fika, beror ju på om man kan ta sig in till stan på nåt sätt. Bussarna går ju inte super ofta här om man säger så. Vill bara hitta en lägenhet! Gahh blir galen! Att det ska vara så svårt!

Men men nu ska jag se film=)

Vill ha sommaren tillbaka=(

Ikano, träning och bio

Vakna skapligt i morse trots att jag var ledig! Gick upp vid halv 10=D Käka lite frukost sen drog jag siss och Liam till Ikano. Syrran köpte skor till Liam sen gick vi bara och kika lite på kläder. Blev även lunch där.

På vägen hem släppte syrran av mig i stan så drog jag till gymmet! Så kom pappa och hämta mig efter jag tränat. Nu har jag precis bokat biljetter till Crazy stupid love som jag och siss ska se ikväll! Ryan Gosling är ju med;) Han är ju så snygg! Så skitsamma om filmen är dålig haha ne då=D

Men nu måste jag kila!

Imorn vankas det jobb igen.


The year was 2007




Äntligen tar jag helg!

Äntligen är den här långa veckan över! Blev ännu en lång dag på jobbet idag med mycket och göra. När jag väl kom hem var det tänkt att jag skulle tagga för utgång. Men jag orka verkligen inte, det blev så sent och jag är helt slut i hela kroppen. Så det blev att åka till hemmakväll och köpa godis för en myskväll här hemma. Riktigt skönt faktiskt.

Har precis suttit och kollat på Rango med Liam men nu ska han sova gullungen<3 Snart blir det fångarna på fortet=) Hoppas ni får en bra lördagkväll!

Min lördagkväll;)

Fredag!

Ännu en jobbdag avklarad! Imorn är det sista sen är jag ledig!!! Åh så skönt det ska bli! Bara sova ut på söndag. Hoppas på att det blir en hyffsat tidig dag imorgon, det hade varit skönt.

Efter jobbet drog jag och invigde gymmet=D Gick riktigt bra! Tänkte köra imorn efter jobbet igen=) Får se vad man hinner, kanske blir utgång och då blir det kanske lite stessigt men får se lite. Nu är siss och Liam här igen så vi ska se idol med mami och papi, bara ha det mysigt=)

Hoppas ni får en bra fredagkväll!

Bye!

New in!




Ny ring jag köpte förra veckan!

Kom precis in från en pw. Det var riktigt kallt ute idag faktiskt=( Så imorn är tanken att jag ska köra på gymmet, men det beror helt på när jag slutar jobbet. Det verkar som att det kommer bli ännu en lång dag imorgon. Längtar till söndag då jag äntligen kan sova ut!

Nu ska jag bara ta det lugnt och slappa framför tvn sen blir det sängen så man orkar upp imorn!


Tired!

Ja det blev som jag trodde! Ännu längre dag på jobbet idag! Så sjukt mycket att göra! Har så ont i fötterna och i ryggen=(

Nu kom jag iaf nyss hem efter att ha sprungit. Så nu har jag bänkat mig framför tvn. Så himla skönt att äntligen sätta sig ner. Ikväll blir det mys med siss! Vi ska se lite vampire diaries och käka godis! Så himla skönt att hon är hemma=D

Hörs imorn;)

Byee

20 september

Fy f*n vilken dag det här har varit! Lång och sjukt seg. Har ont i ryggen som bara den=( Har väl jobbat fel men det blir så när det är stressigt som det har varit idag. Imorgon kommer nog vara likadan om inte värre. Fyy... Blev en vilodag från träningen idag kände att jag var så trött efter jobbet så jag orka verkligen inte.

Nu har jag iaf bestämt mig för vilket gym jag ska börja på och det blir Actic. Tror det kommer passa mig bra=) Så tänkte dra dit imorn efter jobbet och fixa kort. Sitter och kollar på träningskläder, vill ha så mycket men får ta en sak i taget! Blir nog ett par nya shorts först och främst!

På tal om annat så kommer siss hem inatt=D Wiiie hoppas verkligen hon kommer hit imorn så vi kan ha myskväll!

Vill ha!

19 september

Idag har det varit jobb! Sluta rätt skapligt så det blev en sväng på stan. Köpte tre nya nagelalck tyckte det var dax att köpa lite höstfärger;) Har köpt lite nytt som jag inte visat här i bloggen får ta och göra det i veckan.

Nu har jag precis sett klart Idol och ska snart sätta på ensam mamma söker:P haha vilken nörd jag är men det är lite småkul att titta på=)

Blev en löprunda förut sen när jag kom hem hade pappa fixat taco;) Riktigt gött!

Nu är det bara tagga för jobb imorn igen! Ska jobba ända fram till lördag=S Fan så seg jag kommer vara men det blir säkert en utgång på det iaf;)

Nu ska jag kila!

Take care


Lördag kväll

Igår blev det partaj! Hade riktgit kul! Men sen där framåt småtimmarna blev det lite väl mycket dricka för min del så att idag har man ju mått som man förtjäna. Ha precis käkat pizza och det satt inte helt fel vill jag lova!

Nu ska jag bara ta det lugnt. Se på idol sen lite vampire diaries. Jocke sa nyss att första avsnittet på säsong 3 har kommit ut=D Så underbart haha, har väntat ett tag på det nu!

Lite bilder från kvällen!










16 september

Shit vad trött jag är, blev en riktigt lång och seg dag på jobbet idag. Kändes som om man aldrig skulle komma hem. Men när jag väl sluta så drog jag till systemet sen kom mami och hämta mig så åkte vi hem, Sen har jag bara slappat, tog en vilodag från träningen idag.

Nu sitter jag och kollar på My best friends girl som går på 4an. Har sett den förr men den är rätt bra=) Börjar sakna siss och Liam nu! Men bara bita ihop, på tisdag kommer dom hem igen=D

Hoppas ni har en fin fredag!

Bye


<3

Träning!

Har precis varit ute och sprungit. Gick riktigt bra! Fan vad bra man mår efteråt, har världens energi! Jag är så glad att jag har tagit tag i träningen. Sitter och kollar hur jag såg ut förut och ser väldigt mkt skillnad. Det gör mig glad=) Jag mår 100 gånger bättre nu än vad jag gjorde förut när jag inte rörde så mkt på mig. Nu springer jag eller powerwalkar nästan varje dag, har en vilodag kan bli två vissa veckor. Det känns fint=D

Annars har jag jobbat idag. Slutade vid 3 ungefär, skulle träffat Emelie idag igentligen men hon har blivit lite sjuker så jag våga inte riskera att bli sjuk igen. Måste verkligen jobba nu! Men bättre hon får krya på sig till helgen. På lördag blir det nämligen partaj! Ska bli skoj=D Imorn hoppas jag på bio men får se lite!

Time to go;)

Ska snart köpa gymkort men vet inte var.  Är lite inne på det nya gymmet Frisk eller actic men jag vet inte!

Någon som kan rekomendera nåt bra gym?

Bye


14 September

Idag har det varit jobb på schemat. Ska jobba imorn och på fredag med sen är man ledig i helgen så det är skönt! Men sen nästa vecka blir det att jobba sex dagar i rad, jag kommer vara helt slut. Men det är ju pengar=)

Har precis satt mig i soffan och kollar lite på bonde söker fru med pappa. Är så sjukt trött, trots att jag tog en powernap förut. Så ska sätta på lite vampire diaries och bara ta det lugnt. Blir nog sängen tidigt=)

Hoppas eran dag varit bra=D

Bye

13 september

Alltså va fan är det här! Paviljongens tak är typ bortblåst krukor blåser omkull och studsmattan är på god väg att fara åt he..vete haha. Här ute på vischan är det minsann storm. Prata med Emelie förut och hon sa med att det var en rejäl storm men att husen runtomkring i stan skyddar lite. Här ute ligger ju vårt hus jätte öppet, ingen skog eller nåt som skyddar så det knakar rätt bra här.

Kom på att jag inte nämde något om filmen igår som vi såg på bio i söndags! Både syrran och jag tyckte den var riktigt bra, men mycket berodde på att det var 3D. Om det inte varit det hade vi nog inte tyckt den var lika bra. Men helt klart värd att se på bio=)

Idag åker Sandra, Mats och Liam till Malta och kommer vara borta en vecka. Det kommer kännas rätt segt=/ Men så skönt för dom att komma bort från det här skitvädret! Hade gjort rätt mkt för en sista minuten nu... Men men det får vänta. Sitter faktiskt och kollar på lite olika spahotell, Emelie och jag har ju pratat om att åka iväg på spa weekend och jag börjar känna att det är dags snart, skulle behöva komma bort ett tag.

Köpte den nya Style by igår, tycker klingan lyckats göra en riktigt bra tidning med mycket inspo=)


MILLIE





Sitter och kollar på bilder när Millie var liten åh så söt hon var! Vill att hon ska bli så liten igen haha. Ne men hon är så fin och söt nu med, men det är ju nåt speciellt när dom är så små=D Nu ligger hon här bredvid mig i sängen och sussar hon har gömt ansiktet under sin stora svans=) Mys tjej<3

Nu blir det en pw för min del. Får se om ja uppdaterar nåt mer senare!

Take care!

Bye

Söndag 11 september

Halloj! Har varit dålig på att uppdatera i helgen! Men den har iaf varit bra! I fredags kom Emelie hit så kolla vi på idol och bara tog det lugnt. Riktigt nice! Sen igår blev det lite shopping på dagen sen party på kvällen. En riktigt lyckad kväll blev det men idag mår man ju som man förtjänar.

Ikväll blir det bio med siss! Ska bli himla mys=D Vi ska se Final destination 5 vi har ju sett alla dom andra filmerna så då måste man ju se den här med. Hoppas ni får en fin söndag!


MEMORIES


Har suttit och kollat igenom massor gamla bilder. Så många minnen man får upp, det är helt sjukt! Tiden springer iväg känns det som... Roligt har man ju haft iaf=)

Sick and tired

Jaha klockan 4 inatt vakna jag av att jag var helt genomsvett hade frossa och världens huvudvärk! Gick upp och tog febern som visa 38,7. Fy fan så trött jag blir! Så det var ju bara att ringa och sjukanmäla sig imorse... Har inte gjort mer än att sovit kollat på film och sovit idag. Känner mig lite bättre nu när jag tagit panodil. Pappa kom iaf hem med godis och dricka till mig, så snäll han är min fina pappa<3

Nu ska jag sätta på lite Vampire Diaries och bädda ner mig i sängen.


Tisdag 6 september

Fy fan jag blir galen! Nu håller jag på att bli sjuk, halsont och huvudvärk. Nu när jobbet äntligen sätter igång! Jag har fan inte råd att vara sjuk! Det är bara att gå imorgon och se hur länge man pallar. Skit är vad det är!

Idag åkte iaf jag, Sandra och Liam till simhallen så jag tänkte bjuda på lite bilder=)
















5 september

Idag har det varit fullt upp på jobbet. Fy fan vilken lång dag det blev, var väl hemma runt halv 6 eller nåt! Så nu är jag riktigt seg. Siss har kommit hit med Liam så det blir tv/film hela kvällen. Vi har precis varit och köpt en fet godispåse på hemmakväll;) Riktigt mysigt väder för en filmkväll med så det ska bli nice!

Imorn ska jag, siss och Liam åka till simhallen. Det ska bli kul och se hur Liam tycker det är nu när han blivit lite större=D Han kommer väl skena runt överallt! Ska försöka få lite bilder med!

Hoppas eran dag har varit super! Nu ska jag bänka mig framför tvn och vänta in idol;)


Black leather boots Spit-shined so bright

They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight



Urbanears cerise









Nya lurar=)

1 September

Just hemkommen från worket! Tog faktiskt bussen hem haha! Guldstjärna till mig;) Jobbet har iaf gått fint, sluta rätt skapligt även fast jag hade mkt att göra. Ikväll ska jag hem till Fia och dricka lite öl sen in mot stan så får vi se lite vad som händer. Ska bli kul att träffa henne igen det var sjukt länge sen!

Men innan måste jag ta en powernap och förhoppningsvis hinna med en pw=D

Byee


RSS 2.0