Sjuk...

Åhh trodde jag skulle klara mig från att bli sjuk=( I helgen åkte både pappa och Liam på feber. Jag kände mig lite halvdålig men ingen feber. Men idag kom febern och jag känner mig helt ynklig haha. Syrran var här på förmiddagen och umgicks lite med mig och Silent det var roligt. Nu när man inte kan gå ut och umgås med folk.
 
Och ingen träning blir det nu heller när man är sjuk! Gahh blir så trött... Nu ska jag sätta på The Hobbit, skära upp lite päron och melon och mysa ner mig med Silent i soffan.
 
Hoppas ni mår bättre än jag och att ni har haft en fin dag=)
 
Bjuder på lite sommarbilder!

Välkommen hem Nostetoppens Silent

Igår kom den här lilla sötisen äntligen hem till mig<3
 

Hemma i slaka..

 Nu satte jag mig precis i soffan, har varit nere och kvällsfodrat hästarna. Fy fan va kallt det var ute. USCHH ge mig sol och värme. Tänker på sommar varje dag haha, mår verkligen dåligt av det här vädret. Vill inte sätta en fot utanför dörren.
 
Igår var jag och siss på bio, vi såg motorsågsmassakern. Den var väl ingen höjdare direkt. Så den får rätt dåligt betyg av oss skräckfilmsfantaster. Innan bion var vi och käka på Steves, vi hade tänkt att käka thaimat men det blev inte så för vi palla inte gå bort till Ming Palace för det var så kallt haha.
 
Nu blir det att kolla tv med papi resten av kvällen=)
 
Hitta denna bild på mammas USB
 
Åh ge mig!!
 

 

Onsdag

Tjoho! Igår åkte jag hem till siss för att ha lite syskonkväll. Brych och Siri kom förbi så käka vi lite mat och bara pratade. Det var jättekul att träffa brorsan, vi ses ju inte så ofta nu för tiden. Dom drog hem runt 22, då kolla jag siss på skräckis sen gick vi och la oss. Mitt i natten kommer Liam och ska sova hos oss. Men då är det inte så lätt att sova med tanke på att han rullar runt som en dåre. Man vaknar av att man får en fot i huvudet eller att han slår till en med handen eller dunkar skallen i min skalle haha. Så jag sov inte alls bra inatt. Plus att jag hör hur han börjar prata bakom mig, så jag vänder mig om och där sitter han skräddare och blundar och har varldens diskussion. Haha ja som sagt har inte sovit mycket inatt.
 
Ikväll ska syrran och jag ut och käka sen gå på bio, ska bli riktigt mysigt=D Tanken var att vi skulle gjort det förra veckan men siss blev sjuk så vi fick ställa in. Vi ska se motorsågsmassakern eller Die hard, vi får se vilken vi känner för.
 
 

Nails

Sorry för att jag inte la upp bilder igår! Men dom kommer nu=)
 
Mina nya,
 
Syrrans,

Söndag

Min helg har varit toppen. En riktigt skön och lugn helg. I fredags kom Anna hit så hade vi filmkväll och käka tacos. Mycket prat och skratt blev det. Igår åkte jag till syrran så hade vi myskväll med godis, chips och hela köret;) Fixade hennes naglar också. Vi satt uppe till två och bara glodde på serier haha. Började se på Beauty and the Beast, riktigt bra serie faktiskt!
 
Idag blev det jobb på förmiddagen sen hem. Nu blev jag klar med mina naglar som jag gjort om IGEN. Nu får det vara nog för mina naglar blir så förstörda när jag gör om så ofta haha. Så nu ska jag hålla mig ett tag. Bilder får ni imorgon.
 
Nu ska jag kolla på OTH och bara ta det lugnt.
 
Hoppas eran helg har varit bra.
 
 

Fredags fitspo



Onsdag

Här kommer lite bilder från dagen. Efter jobbet åkte jag ner till stan för att träffa min fina Challe.Vi gick och kika lite på stan och prata om allt mellan himmel och jord som vanligt. Efter det blev det ett riktigt bra pass på gymmet! Skönt=D Nu ska jag bara sitta här i soffan och ta det lugnt!
 
Hoppas ni haft en fin dag=)
 
Dagens


Nytränad!

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Blev en timme där sen hem och göra lite övningar som jag börjat med nyligen. Så får se om det kommer ge nåt. Förra veckan var det ingen ordning med träningen så nu är det dags att skärpa till sig igen!
 
Har ju varit hemma i slaka över helgen, kom hem igår. Har passat hästarna och det när mamma varit borta i Norge. Rätt skönt att vara hemma igen, blir ju så trött på allt oväsen där hemma;) haha
 
Nu började jag precis jobba, jobbar till 21 ikväll.
 
Fixade mina naglar igår igen, såhär blev resultatet=)
 
 

Outfits of summer 2012


Torsdag

Jobb jobb jobb... Idag kommer jag jobba sammanlagt 11 timmar. Börjar jobba vid 21 igen, jobbar till 02. Men cash is king!
 
Är nu hemma i slaka och ska gå ner till stallet om ett tag. Tänkte borsta lite på Amourex<3 Var länge sen jag var nere hos hästarna nu. Men känner verkligen att detta väder förstör allt. Har ingen lust att gå ut överhuvudtaget! Just nu känns det tungt vill bara ha hit vår och sommar. Bara att bita ihop några månader till...
 

Onsdag

Idag har jag varit skapligt trött. Fick hoppa in och ta nattpasset igår till 02 sen började jag jobba 08 imorse och slutade vid 13. Då blev det sängen kan jag lova. Har haft en sjukt jobbig migrän idag som verkligen inte släpper! Fy alltså=(
 
Bion och det blev inställt för siss har åkt på feber=( Så det blir nästa vecka. Blev hemma träning idag, gud så otaggad man blir på att dra till gymmet när vädret är såhär! Ge hit vår och sommar!
 
Imorgon ska jag hem till slaka och vara där till söndag, mamma åker till norge imorn så jag ska ta hand om hästarna.
 
 

Tisdag

Hemkommen från slaka för ett tag sen. Farmor och farfar fira mig idag. Fick ett stativ till nya kameran av brorsan och siri också=D Riktigt nice!
 
Fick pengar av farmor och farfar så imorgon ska jag och siss ta en bio och gå ut och käka innan. Vi behöver unna oss det tycker jag. Speciellt min fina siss som inte mår så bra=( Vi ska se motorsågs massakern, så får vi se om den är läskig.
 
Nu jobb till 02, hoppas ni haft en bra dag!

Nails

Såhär ser mina naglar ut. Har haft dom i en vecka nu och dom håller utmärkt. Men tyvärr tröttnar jag och vill göra om haha=D Så ska göra det nu tänkte jag. Här kommer iaf mina naglar och sen lite lösnaglar jag övat på:)
 

Tjugofem år

Oj dagarna har visst bara gått och inget har blivit skrivet här. Träning har det ju blivit som vanligt. I fredags blev jag firad av min familj<3 Fick en ny kamera som jag längtat efter! Så nu kommer det bli mycket bilder här=D
 
Lördagen blev det utgång för att fira in min 25års dag efter 12 slaget. Hade en riktigt bra kväll men usch jag är så less på att gå ut, trots att jag inte varit ute på flera månader så känner jag att det inte är nåt för mig längre. Så nu blir det alkohol fritt ett tag framöver. Det förstör ju så mycket med min träning så det är inte värt det.
 
Lite bilder från i lördags=)

RSS 2.0