En veckas uppehåll...

Tillbaka efter en veckas uppehåll. Har inte haft nån lust att skriva här, har varit sjuk och känt mig allmänt nere. Men nu känns det bättre. Är inte riktigt frisk än dock, men hoppas att det försvinner snart! Har inte tränat på snart två veckor=( Usch! Men nu ska jag börja sätta igång lite försiktigt.

Nu sitter jag hemma i slaka och umgås med familjen, då jag har spenderat två dagar i NKPG med mysigt sällskap=). Men ikväll blir det att se senaste vampire diaries avsnittet med siss! Imorn funtar vi på Bio! Men får se vad vi känner för.

Byee

Lördag

Sorry för dålig uppis men har fått bloggtorka... Kommer igen om några dagar:)

Tog en snygg bild på millie här om dagen=p


Onsdag

Underbara vårväder! Synd att det blåser så mycket bara. Sitter hemma i lägenheten och ska snart tagga till för gymmet! Idag ska jag köra styrka, känner att motivationen är på topp just nu! Sköönt! Har varit i lite av en träningssvacka. Inte tyckt det varit lika kul att dra till gymmet som jag brukar, men så är det ju ibland. Bara hålla ut så vänder det tillslut=D Efter gymmet ska jag handla lite sen blir det en lugn kväll framför tvn. Här får ni lite fitspo;)










....

Ja vet! Lite dåligt med bloggandet nu! Men de kommer bli bättre! Idag har jag sån jävla migrän så det känns som huvudet ska sprängas.. Men ska käka lite nu och hoppas på att det går över! Kommer med ett roligare inlägg imorn!

En bild på mig och Liam i söndags!


Fitspo






Mobilblogg

Hade en riktigt bra dag igår, åkte in till stan vid 13 och träffa Anna. Riktigt trevligt blev det med mycket prat:) Efter det drog jag till gymmet och körde styrka. Sen hem och fixa sig för att sedan ta tåget till Norrköping.

Så nu sitter jag på fräcka fröken i Nkpg och har precis käkat lunch. Ikväll blir det att dra hem till slaka och käka gott och umgås med familjen<3

 


Sen update!

Sitter och lyssnar på musik och spelar beta med mamma. Bion igår var helt klart sevärd, den var lite mer som en dokumentär. Syrran och jag tyckte den var bra, men det är ingen film som passar alla.

Idag har jag varit hundvakt ute i slaka, varit ute i solen och bara tagit det lugnt. Imorgon ska jag träffa Anna runt 13 tiden sen blir det gymmet.

Men nu ska jag dra mig!

Bye


Bio ikväll

Ikväll blir det Bio med siss! Vi ska se Devil inside en skräckis som går på sf nu. Så vi får väl se om den är nåt att ha!


Fitspo






Måndag!

Hade en riktigt mysig kväll igår med siss och Liam. Åkte hem rätt skapligt idag, Liam kom in vid 08:00 och bara Otteee! (Moster) och jag öppnar ögonen och där står han några centimeter ifrån mitt huvud med världens leende haha=D Han tyckte minsann inte jag skulle sova längre. Så jag åkte hem och la mig och sov en stund istället haha=D

Sen drog jag ner till stan i det här UNDERBARA vädret! Det var 16 grader när jag gick hemifrån. Så jävla nice=D Vårkänslorna bara sprudlar! Väl inne i stan så sökte jag jobb sen drog jag till gymmet.

Nu har jag precis käkat och sitter och kollar på Adam Live. Blir inte så mycket mer gjort ikväll utan kommer bänka mig framför tvn och bara ta det lugnt=)

Mysunge<3



Söndagsmys hos siss!

Sitter hemma hos syrran nu och kollar på Bolt med Liam=D Har haft en riktigt bra helg måste jag säga! Men imorn är det måndag igen. Ny träningsvecka och mer jobbsökande!

Men ikväll blir det bara chill med serier eller film. Onyttigt ska det också bli med godis och cola;) Hoppas eran helg har varit super!

Byee

Old memories...


Friday

Håller på att städa och tvätta för fullt. Inte så kul på en fredag kanske men det måste ju göras=) Härligt med fredag iaf. Även om man inte jobbar så uppskattar man fredagarna. Och har en känsla av att det kommer bli en bra helg så det ser jag fram emot.

Känner mig dock jävligt bitter pga det här med jobb! Jag tycker jag gör allt jag kan när det gäller sökandet men ändå så går det så jävla segt!! Jag vill ha ett jobb NU. Fan vad trött jag blir! Ajja bara köra vidare nästa vecka. Ta en runda på stan och lämna ut cv:n.

Mello imorn då! Vilka/Vem hejar ni på? Jag håller på Loreen och Danny=D

Hoppas ni får en skön fredag!


Time for the gym!

Nu drar jag till gymmet! Styrka och kondition kör jag på idag!








Update!

Sorry för dålig uppdatering igår! Drog in till stan och träffa min fina vän Challe, så vi tog en lång fika sen drog vi en repa på stan. Senare drog jag till Fia och hängde där hela kvällen. Så igår var en riktigt bra dag!

Idag har det varit lugnt, skulle ge mig ut och springa förut men det var ju storm så det gick inte så bra... Men imorn är det gym som gäller så det blir nice! Senare åkte jag till Lambohov och hämta lilleman på dagis. Så nu sitter jag hos syrran, vi ska se lite film och chilla ikväll=)


FITSPO

Idag är det en sån där dag som känns skittung! Har inte lust att dra till gymmet idag! Men jag ska banne mig dit! Så jag drar nu!

Tagga!






Jävla internet!!!

Faaan vad segt mitt internet är just nu. Blir idiot!

Sitter hemma i lägenheten och funderar på om jag ska dra till gymmet eller inte. Haha beslutsångest=D Men det är ju söndag och vilodag igentligen;) Men får se vad jag bestämmer mig för.

Igår blev det en mysig kväll hemma med familjen. Vi kolla på mello, åt god mat och bara myste=) Idag har det vankats jobb sen blev det hem hit och fixa lite.

Kan inte sluta kolla på den här! Så jävla grymt!
Se här



Lördag!

Hade en riktigt bra kväll igår=) Blev chill med trevligt sällskap! Nu sitter jag hemma i slaka med siss och Liam, pappa står i köket och fixar käk. Så ikväll blir det lugnt, bara mys med familjen! Ska bli skönt! Vilket underbart väder det har varit=D Satt ute på altanen förut och njöt av solen, så jäkla härligt!

Nu blire tv!

Bye

Nu känns inte sommaren sååå långt ifrån=D (Bild från i somras)

Dagens!


Sähär har jag sett ut idag.

Satte mig på bussen vid 13 hugget och åkte in till pappas jobb. Vi skulle iväg och handla. Så vi gick runt och kika lite i tornby. Så köpte jag två ljusstakar ifrån smartahem, fick ju 300 kr i presentkort där av stångåstaden. Får se vart jag ska ha dom bara=D Sen blev det att handla lite käk med förstås.

Men nu är jag hemma och håller på och städar för fullt, börjar äntligen likna nåt! Vilodag från gymmet idag! Imorn kör vi på igen;) Ne nu ska jag fortsätta!

Hoppas ni får en fin fredag allihopa! =D

Så jävla trött!

Kom hem från gymmet för en timme sen ungefär. Gick riktigt bra, lär ha skapligt träningsvärk imorn det gillar vi!

Annars har jag varit hemma i slaka idag på dagen. Har fixat med mitt CV och lite annat. Satt också och kolla igenom massa bilder från när man var liten=D Sjukt kul! Kanske slänger in några här en dag! Men nu tänkte jag motivera er med lite fitspo;)






RSS 2.0