Hemma i slaka

Nu sitter jag hemma i slaka! har haft en riktigt bra dag! Vid 12 hugget kom My hem till mig så snacka vi om allt mellan himmel och jord. Var så kul att träffa henne igen! Det var ett tag sen sist.

Sen när My begav sig hemåt så bytte jag om och tog en löprunda runt ån i det här underbara vädret! Vill inte springa inne på gymmet när det är så här fint väder! Väl hemma igen så kom pappa och brychan och hämta mig så åkte vi hem hit.

Så ikväll blir det mys med familjen. jag och siss lär väl se nån film, hon hade tydligen hittat nån rysare som verka bra så får väl se om vi ser den=D

Gammal bild på mig och My, en underbar sommar hade vi=D Kan man vara gladare? Sen är det ju en fördel om man får med hela ansikten haha men den bjuder vi på;)

A drop in the ocean, A change in the weather


Dagens=)

Har varit en riktig chilldag idag. Drog en repa på stan förut i det underbara vädret, sen har jag inte gjort så mycket mer. Sökt jobb osv as usual=) Vilodag från gymmet idag, imorn är det löpning som gäller hoppas på att klara milen igen som jag klarat nu två veckor i rad! Det är nice!

Hoppas ni får en fin kväll=D

Back on track

Nu ska jag bege mig till gymmet! Äntligen=D

Lite fitspo;)





Frisk

Nu är jag på benen igen! Sköönt som tusan! Så imorn blir det äntligen träning igen! Ska bli riktigt nice! Blev utgång igår med syster yster, jag var typ nykter men hade riktigt kul ändå!

Nu sitter jag i soffan och chillar. Väntar på att reprisen på Top Model ska börja. Sen blir det väl lite serier skulle jag tro=)

Hoppas ni haft en fin helg!

Sitter och myser i min onepiece (dock en gammal bild) Om man ändå var sådär solbränd=S

Sommar kom hit!


Sjuuk!

Sorry för dålig uppis men jag mår skit. Har varit uppe hela natten och spytt, haha känsliga läsare varnas! Haft feber och shit också... Känner mig ganska hyffsad nu så jag hoppas det är påväg att försvinna! Palla att vara sjuk! Vill ju iväg och träna! Sen hade man ju lite planer för helgen men det lär ju inte bli nåt nu när man mår såhär. Så det blir en helg hemma helt enkelt. Kass!

Bjuder på en bild från förra helgen, träffa min barndomskompis Danne=)


Fy fan

Mår kass! Mår illa som fan! Hoppas jag inte åker på magsjuka!! Hela familjen har ju varit sjuk men jag trodde jag skulle slippa! Hoppas det går över=( Uppdaterar senare om jag orkar!

Bye

Nu gymmet!

Nu kör vi! Blir löpning för min del! Tagga!

Lite motivation!









Tvättdag

Håller på att tvätta för fullt! Har fått ställa in tvättiden 3 gånger, så nu fanns det tvätt vill jag lova! Skönt när allt är borta sen. Nu sitter jag och söker jobb. Vill ju verkligen jobba i butik! Fan att det ska vara så svårt att få dom jobben! Söker ju självklart annat med men det är kläder och butik som jag strävar efter. Håller tummarna på att man har lite tur snart.

Jaha efter jag har tvättat så blir det gymmet. Löpning står det på schemat idag så det taggar vi för;) Sen måste jag hem till mamma och pappa och vara hundvakt förmodligen...

Har lite ångest känner jag, för jag lämnar Millie alldeles för mycket själv=/ Börjar undra om jag verkligen kan ha kvar henne=( Kan ju inte ta med henne hem till mamma och dom heller eftersom våra cphundar jagar henne. Sjukt trött på dessa jävla hundar.... Men man måste ju ställa upp, mina föräldrar är dom bästa! Ställer alltid upp till 100 procent! Och det vill man ge tillbaka=)


Workout

Tänkte berätta lite om hur jag börja med min träning och hur jag tränar nu=) För nåt år sen hade jag verkligen ingen motivation till att träna. Men sen kände jag att jag måste göra nåt så jag börja med att köra powerwalk minst 3 gånger i veckan, sen öka jag på det ytterliggare.

Sen kom motivationen mer och mer och jag började springa istället för att gå. Sen mot slutet innan jag börja gymma så sprang jag ca 4 gånger i veckan i ca 35 min per gång.

Jag gick ner mycket i vikt och just då var det det jag var ute efter. Men sen kom hösten och jag bestämde mig för att skaffa gymkort på Actic(som jag verkligen är supernöjd med). Fortsatte även där med springandet men kände vart efter att jag ville få en mer trimmad kropp och bygga mer muskler. Men inte så lätt när man går där på gymmet bland alla maskiner och inte vet hur alla funkar, så efter lite tjat från en av instruktörerna så bestämde jag mig för att träffa en instruktör och göra ett personligt program. Så nu ser min träning ungefär ut såhär:

Måndag- Styrka 1 timme+20-30 min kondition

Tisdag- vila

Onsdag- Kondition 1 timme

Torsdag- Styrka 1 timme+20-30 min kondition

Sen kondition Fredag eller Lördag, brukar variera lite beroende på vad man ska göra dom dagarna.

Jag mår så sjukt mycket bättre som människa och just nu är min motivation på topp! När jag började träna så vägde jag 57 och nu väger jag 49, och då ändra jag alltså inga matvanor eller nånting utan det var bara träning som gjorde att jag blev av med dom kilona men det tog ju ganska lång tid också. Om man ändrar sina matvanor och äter mer nyttigt så går det ju garanterat fortare. Jag är inte den som äter världens bästa mat. Men nu är jag motiverad till att börja med det för jag vill att min kropp ska må bra och att träningen ska ge resultat. Sen ska man inte fokusera på på vikten igentligen utan att mäta är bättre, vågen kan ofta vara missvisande och man tar det på fel sätt eftersom muskler väger mer än fett.

Jag kan lova er att dom där dagarna kommer när man verkligen spyr på det och inte orkar gå till gymmet! Men ge er fan på det och gå ändå! Det är det som räknas, att tvinga sig dit iaf och man mår så bra efteråt! Och det är en sådan underbar känsla när man märker att träningen gett resultat! Som när jag klara att springa 1 mil första gången asså jag var så jävla glad och stolt över mig själv! Så sträva efter den känslan! Det är verkligen värt allt slit!

Så det jag vill säga är att kan jag så kan NI=D




Möte

Kom hem från en powerwalk för en stund sen. Har varit iväg på möte nu på morgonen. Så nu käka jag precis frulle! Hade besöksrekord här igår! Jättekul att det är så många som läser bloggen!=D Ni får jättegärna tipsa om det är nåt speciellt ni vill jag ska skriva om! Annars kör jag på som vanligt;) Uppdaterar lite senare. Träningsinlägg tänkte jag köra på!

See you later!

Måndag 20 februari

Blev visst en paus över helgen! Men har verkligen inte orkat. Är sjukt irriterad på min dator, det är nåt som har hänt så jag kan inte komma in på facebook. Det sluta funka i lördas! Så jävla trött blir jag, är ju inte direkt ett datasnille så har ju ingen aning vad man ska göra!

Såhär ser det ut när jag går in på FB nån som vet vad man ska göra?



Nu måste jag städa, ser förjävligt ut här hemma...

Bye

The apartment part II












Torsdag

Idag var jag och hämta ut min nya Iphone! Blev en vit 4s=D Så jävla nice att ha iphone igen!! Fick ju damp på den tillfälliga! Men nu så, nu är allt som det ska=D Kom hem från gymmet för ca en timme sen. Gick riktigt bra! Körde styrka idag+ lite löpning.

Nu är jag helt slut, sitter och kollar på Walk the Line på 7an. Grym film! Imorgon har jag tvätt tid mellan 12-15 sen åker jag nog hem till slaka och umgås med the family=)

Fitspo







Nu ska jag ta mig ett vil, sen ska jag dra till gymmet och köra gärnet;)

Trött!

Sitter i soffan i min underbara onepeice och har precis ätit. Gick grymt bra på gymmet idag! Sprang 1 mil, har gjort det en gång innan men sen tog det ett tag innan jag klara det igen. Men är riktigt nöjd över mig själv=D

Så nu tänker jag inte göra ett dugg. Ska bara sitta här i soffan och ta det lugnt! Se lite serier men först måste jag se klart Sveriges mästerkock;) Blev ingen bio eller busfabrik idag men imorn ska jag och siss ta med Liam till busfabriken! Ska bli kul!

Här får ni en före och efter bild. Nästa steg ja ska göra nu är att förbättra kosten, vilket jag har dragit på som tusan. Är ju en sucker för godis och köpemat har ätit sånt alldeles för ofta. Men nu ska det bli ändring!




Äntligen!

Äntligen har min skadeanmälan gått igenom så jag får hämta ut en ny Iphone! Det känns helt underbart haha! Jag har verkligen lidit dom här veckorna när jag fått ha en annan mobil som dessutom suger och är trasig!

Men vet inte om jag kan hämta ut den idag tyvärr för jag måste ju skriva ut ett jävla papper men jag har ju ingen skrivare, men får se om jag tar en sväng till fakab och skriver ut det och sen drar till Ikano. Självklart så tar dom butiken i Ikano när jag önskade på skadeanmälan att få hämta ut den i city. Menmen inget ska ju vara smidigt.

Verkar som om det inte blir ngn bio idag för det körde ihop sig lite. Så det blir att dra till gymmet och sen hem igen!


Hemma i slaka

Kom hem till slaka för en stund sen. Syrran kom och hämta mig efter jobbet. Så nu ska vi dra på nån film och bara chilla.

Imorgon ska vi kanske till busfabriken och sen bio på kvällen. Ska bli mys=) Kommer självklart ta en sväng till gymmet också;) Tog min vilodag idag, har haft sån fruktansvärd huvudvärk så jag palla verkligen inte. Så idag har jag inte gjort så mycket förutom vilat och försökt bli av med huvudvärken. Ne nu blir det film!

Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag! Hörs imorn=)


Shoe love






Hemkommen från träning



Fixa en kycklingsallad när jag kom hem! Sjukt gott=D Har ju inte allt för mycket i men det är så jag gillart! Gick riktigt bra på gymmet! Sjukt taggad för ny träningsvecka. Igår blev det filmkväll med siss, var hur mysigt som helst.

Idag har vi varit och handlat på Maxi sen skjutsa siss hem mig. Så satt jag och sökte jobb innan jag drog till gymmet. Så nu blir det lugnt, dra på en film eller nåt=)

Pulka åkning










Söndags fitspo







Nu ska jag hem till slaka! Farmor och farfar kommer för att fira mig i efterskott=) Sen ska jag till syrran så ska vi ha lite sissnight!


2012-02-11

Dålig uppdatering igår! Tog det bara lugnt på förmiddagen sen drog jag till gymmet och körde löpning! Sen hem och duscha och fixa sig för kvällen. Så kom Fia hit runt halv åtta så käka vi lite och så. Vid halv 10 drog vi på förfest sen vidare till platens. Hade riktigt kul igår så det var nice!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fest kanske hemmakväll. Får se lite vad som händer. Men nu ska jag iaf åka hem till slaka en sväng=)

Bye

2012-02-11

Dålig uppdatering igår! Tog det bara lugnt på förmiddagen sen drog jag till gymmet och körde löpning! Sen hem och duscha och fixa sig för kvällen. Så kom Fia hit runt halv åtta så käka vi lite och så. Vid halv 10 drog vi på förfest sen vidare till platens. Hade riktigt kul igår så det var nice!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske fest kanske hemmakväll. Får se lite vad som händer. Men nu ska jag iaf åka hem till slaka en sväng=)

Bye

Jeans

Dagens




Nu blir det stan och göra lite ärenden sen gymmet!

Good day

Efter regn kommer solsken eller vad säger man? Idag är det en bättre dag! Är det något man har lärt sig under åren är det att inte sitta och gräva ner sig och tycka synd om sig själv. Utan när jag får sådana här dagar när allt bara känns kass så behöver jag få ut det på nåt sätt. Men när jag väl har fått ur mig det så tillåter jag mig inte sitta och bara tänka negativt. Det var något jag jag gjorde när jag var yngre men tro mig det blir bara värre. Utan nu tänker jag istället att jag har en sån sjukt fin familj som jag ska skatta mig lycklig att ha och underbara vänner! Så inte ska jag sitta här och deppa=D

Har sjukt mycket energi idag så nu blir det storstädning sen ska jag träna!

Hörs senare=D

Bild från i somras när jag och Challe skulle ut och partaja;)

...

Har suttit och sökt jobb hela förmiddagen. Har också missuppfattat datumet för ett möte jag var helt säker på att ja skulle till imorn men det visa sig att det var idag! Blir så jävla trött! Idag är det ingen bra dag känns som allt bara går åt helvete.

Men imorn är det en ny dag, hoppas på att den är bättre.

Hemma i slaka...

Sitter hemma i slaka och kollar på tv. Ikväll blir det myskväll med siss, blir att se nån film och bara ta det lugnt=) Nån som har ngt filmförslag? Är sugen på att se Captain America den verkar bra! Men får se lite vad syrran känner för.

Det blev som sagt löpning förut! Det var lite för kallt tyckte jag, så får nog ta löpningen på gymmet ett tag till! Vill bara få tillbaka min iphone så jag kan lyssna på musik igen! Blir ju inte sådär super taggad utan musik=/ Men det ska väl inte ta allt för lång tid innan jag får en ny.

Slänger in en bild på lilleman som jag har suttit och sett mästerkatten i stövlar med säkert 5 gånger idag!




Fitspo





Taggar för löpning ute idag! Ska bli nice=D

Time for the gym



Nu drar jag till gymmet! taggad för ny träningsvecka! Hoppas bara min förkylning ger med sig snart, har inte riktigt samma ork. Men idag är det styrka som gäller så det blir lugnt med springandet! Blir en PW tillbaka från gymmet sen tänkte jag!

See you later!

Gårdagen

Igår blev det att städa och fixa i lägenheten tills mina brudar skulle komma hit. Anna panna kom runt 16 hugget så då börja vi fixa iordning oss för kvällen. Senare kom också Challe, Fia och Yasmin. Jag, Anna och Challe drog ut på harrys sen och hade sjukt kul så det blev en riktigt lyckad kväll! =D Vi tog ju lite bilder men idioter som vi är så hade vi glömt sätta på blixten så bilderna blev ju inte sådär jättebra! Men några ska ni få=)

Ikväll ska jag bara chilla! Ska se Breaking dawn ikväll tänkte jag och ha lite myskväll. Ska bli nice! Men nu blir det ett bad! Hoppas eran helg har varit lika bra som min=D










3 Februari 2012

Idag fyller jag 24 år. Känns helt sjukt, bara 1 år kvar till 25. Vart fan tog tiden vägen? =p Ikväll blir det i varje fall lugnt. Ska hem till Slaka och umgås med min fina familj, äta och dricka gott. Imorgon däremot blir det fest! Ska bli riktigt trevligt!

På tal om annat så fick jag hem min polisanmälan idag! Det har jag inte sagt men min telefon och plånbok har blivit stulet! Så nu äre bara skicka in skiten till 3 så jag kan få tillbaka en Iphone! Känner mig helt handikappad utan!


The apartment









Bio

Just hemkommen från gymmet! Blev att köra lite lugnt idag pga att jag är lite krasslig. Men hoppas på att bli frisk snart så det går att köra ordentligt igen=D

Nu har jag precis bytt om och ska iväg på bio med siss! Det blir Mission inpossible, så hoppas på att den är bra!

Fitspo





Idag står det kondition på schemat, men får se lite hur det blir med det eftersom jag är genomförkyld och känner mig hängig. Men ska vila en stund så får jag se hur jag känner mig sen.

Challe har varit här en stund nu på förmiddagen! Underbart att träffa henne igen! Det var ett tag sen sist! Blev mycket prat och skratt=D En snubbe har varit här och fixat mina kanaler nu med! ÄNTLIGEN! Så tummen upp för det!

Ne nu blir det bad!

RSS 2.0