Måndag 29 oktober

Har haft en superbra helg! I fredags gick jag syrran ut och vi hade riktigt kul. Sen i lördags åkte jag och hjärtat hem till slaka och spenderade kvällen där.
 
Idag har det varit ganska lugnt. Gav mig ut och sprang för första gången på flera månader och det kändes vill jag lova. Imorgon blir det nog gymmet. Min plånbok försvann i fredags så jag måste dit och hämta ut mitt nya kort.
 
Ikväll blir det serier, först Dexter sen Walking dead=D
 
Hoppas ni får en bra kväll!
 
En bild från i fredags=)
 
 

Fredag 26 oktober

Sitter och kollar på SATC, var sjukt läge sen jag kolla på serien har mest kollat på filmerna. Men nu kände jag att det var dags att dra igenom säsongerna igen=D
 
Igår hade jag en jättebra dag som börja med en fika med bästa Challe. Vi tog en fika på EH och sen blev det en runda på stan. Väl hemma igen börja jag göra om lite i lägenheten ville ha lite förändring kände jag och jag blev jättenöjd. Senare runt halv 8 kom min fina my hit. Vi drack lite vin och prata om allt mellan himmel och jord som alltid.
 
Ikväll kommer siss hit så ska vi festa till det och ge oss ut på stan. Vet inte hur länge sen det var sen jag var ute på krogen, så det ska bli kul=D
 
Nu ska jag fortsätta fixa i lägenheten!
 
Ha en underbar fredag allihopa=D

Fredag 19 oktober

Underbart med fredag! Ikväll blir det mys framför Xfactor med god mat <3 Igår var jag hos siss och hade myskväll, vi såg nån skräckis som inte alls var något att rekomendera. Men alltid lika roligt att hänga med min fina siss<3
 
Imorgon är det jobb på förmiddagen sen senare ska vi hem till slaka och umgås. Mår mycket bättre nu och hoppas jag kommer kunna sätta igång med träningen nästa vecka=D Kliar lite i kroppen nu känner jag=P

En bild från i onsdags när vi var påväg ut till mantorp för svampplockning=D

Söndag 14 oktober

Oj oj vad tiden rinner iväg. R och jag sitter i soffan och har lite myskväll. Vi håller på att kolla igenom alla twilight filmer. Men nu börjar ju solsidan och helenius hörna och det går ju inte missa. Är sjuk och dan, inte alls kul. Men känns som om jag är på bättringsvägen nu iaf. Riktigt skönt!
 
Lite höstbilder från veckan.

Tisdag 2 oktober

Hösten är verkligen här. Ganska mysigt ändå=) Jag är verkligen sämst på att blogga just nu haha. Men har inte så mycket att skriva om för tillfället. Igår var jag och Mr R ute och plocka svamp. Hitta väldigt mycket faktiskt, eller jag hitta väl inte så mycket men R gjorde det;) Jag är ju inte världens smidigaste på gå i skogen. Snubbla över minsta lilla pinne som stack upp ur marken. Men det är ganska rofyllt att gå i skogen faktiskt så det kommer nog bli fler gånger.
 
Vi var på bio i söndags och såg Looper. Helt klart sevärd men den var lite invecklad. Nu i höst är det så många filmer som kommer på bio som jag måste se! Gahh=D Längtar sjukt mycket till Breaking Dawn part 2 och The hobbit. Sen vill jag också se Taken 2, Skyfall och Paranormal acticity 4.
 
Nu ska jag ner till tvättstugan och hämta den sista tvätten sen senare blir det gymmet=D
 
Några av mina senaste sminkningar=)

RSS 2.0