Halloweenfest!

























Där har ni lite bilder från igår!

Picture perfect memories, scattered all around the floor

Godmorgon allihopa! Igår hade jag och Emelie en kanonkväll! Vi åt god mat såg på Idol. Jag måste bara säga SHIT Jay är så jävla bra!!! Det var roligt att höra honom sjunga en sådan typ av låt eftersom man bara hört han köra rock förut! Och det fixa han ju galant! Synd att Daniel åkte ut tycker jag själv hoppades jag på att Gier skulle åkt ut.

Efter idol drog vi på en film Love Happens hette den. Rikitgt bra som jag kan rekomendera för er som inte sett den. Nu har vi precis ätit frulle och Emlan ska till stan snart och jag ska åka och jobba en sväng. Sen taggar vi maskeradfest! Ska bli skitkul ikväll=D

Uppdaterar senare!

Kramar!

Här har ni en gammal bild på mig och Emelie!


Get up, and go out, me and all my friends

Märkte att låten inta funka=S Vet inte varför. Menmen sjukt bra låt iaf blir jätteglad när jag lyssnar på den! Nu ska jag snart ner till stan en sväng sen ska jag till Emelie! Idol ikväll med min bästa och fina vän<3 Ska bli kul=D Får se om jag uppdaterar lite senare beror på om Emelies internet funkar!

Hade kanon sålänge


I love this song


Nickelback- This afternoon

Nu blir det rosa bandet galan!

Tar helg!

Japp nu tar jag helg! Så himla skönt=D Har jobbat idag med, ska bli skönt att sova ut imorgon. Då har jag lite annat att styra med också. Måste åka in till stan för att handla på systemet till lördag, sen skulle jag behöva tvätta. Men får se lite. På kvällen ska jag till min fina Emelie, vi ska ha myskväll med Idol och bra filmer! Ska bli jättekul=D Sen på lördag blir det ju maskeradfest och jag är så taggad! Hoppas på en kanonbra kväll vilket jag tror det kommer att bli=D

Kom hem precis med bussen. Så nu har jag betalat räkningar inte kul men det måste ju göras. Har också mailat med Annelie som har Milo, hon skulle skicka lite mer bilder så det kommer säkert några här ikväll.

Messa lite med älsk nyss och vi bestämde att vi kör på thai mat ikväll=D MUMS

See you later


Emelie och jag för några helger sen!

For every dream you made come true


Min nya mössa jag köpte igår=D Mysig som tusan!

Idag har jag jobbat, sluta vid tre ungefär. Fick världens migrän när jag sluta så varje gång jag blinkade kändes det som om hela huvudet skulle explodera! Fy det var länge sen jag hade så ont! Så jag tog bussen hem tryckte i mig två pannodil och gick och la mig. Nu mår jag mkt bättre som tur är! Nu väntar jag på att älskling ska bli klar med maten! Ska bli gott!

På tal om annat så har jag och Emelie bokat in våran Stockholmsresa nu! Ska bli så himla kul! Vi åker den 26 november en fredag och kommer hem på söndag! Ska bli skönt att få komma iväg lite!

Naglarna







Så blev mina naglar denna gång! Jag trotsa hösten och gjorde dom lite somriga=D Nu måste jag hitta nån annanstans att gå till nästa gång, för madde ska vara mammaledig. Hoppas jag hittar nåt jag kan gå till under tiden hon är borta!

Have you ever wondered what marks our time here?

If one life can really make an impact on the world? Or if the choices we make matter? I believe they do. And I believe that one man can change many lives... for better or worse!




Jag och min fina systerson Liam<3

Nu är jag hemma igen! Ska snart göra mig iordning och gå ner till stan. Ska nämligen fixa naglarna klockan två, får se vad det blir den här gången=D Bilder kommer! Sen ska jag se om jag kan hitta nån duk till vårt bord här i vardagsrummet, vi har bara ett underlägg för tillfället och det ser inte sådär jättekul ut. Men får se lite! Nehe nu ska jag göra mig iordning!

Update

Nu är jag hemma i slaka och vi har precis ätit pizza! Det var inte helt fel. Nu sitter jag och siss och försöker hitta nån bra film till kvällen! Vi vill ju gärna se en skräckis=D Får se om vi hittar nån!

Har städat lägenheten idag, var skönt att äntligen få det gjort! Det behövdes kan jag lova. Så nu är det kliniskt rent. Vet att det har varit lite dåligt med bilder. Fick inga bra bilder från helgen men de kommer bli mkt bilder från den kommande helgen! Det kan jag lova!

Hoppas ni får en bra kväll!


Liam

Just gonna stand there And watch me burn

Hallå! Blev en skön kväll igår. Tog det bara lugnt och åt god mat med Älskling. Vi hade 1 år och 5 mån igår=) Så snart har vi varit tillsammans i 1 och ett halvt år och jag måste säga att jag är så lycklig. Älskar dig nåt fruktansvärt min fina man<3 haha

Nu står det städning på schemat sen drar jag hem till slaka för att ha lite sissnight=D Uppdaterar senare!




Lyckad kväll igår!

Hej! Det gick inget bra för mig igår när jag skulle uppdatera bloggen med telefonen. Så därför blev det ingen uppdatering! Hade iaf skitkul igår! Och idag har jag mått bra med så det blev en lyckad kväll=) Nu sitter jag och älskling och kollar på Gossip Girl. Skriver mer imorgon för nu är jag så trött så ja ska bara chilla och kolla på tv ikväll! Hoppas ni har haft en bra kväll!

Kramar

Hemkommen från stan

Kom precis hem från stan med Emelie! Vi har shoppat våra halloween outfits till nästa helg. Då ska vi på maskeradfest och det ska bli grymt kul! Jag älskar att klä ut mig, tycker det är kul när det händer nåt lite roligare än bara vanlig fest. Men ikväll blir det iaf utgång för mig och Emlan! Vi är taggade till tusen=D Nu ska vi fixa en bra skiva! Uppdaterar senare med kvällens outfit mm!

Kraam




Vad tror ni jag ska vara? ;)

Lights will guide you home

Jaha, väntar på att idol ska börja igen så man får se vem som åker. Tycker inte det var så roligt tema=/ Visst Beatles har ju sina gamla godingar men inte så många som jag tkr är bra. Men Jay tyckte jag var GRYM som vanligt! Minnah och Olle är ju med mina favoriter, dock så tyckte ja inte att Olle var så bra idag eller låten var kass rättare sagt för Olle är ju sjukt duktig. Vad tyckte ni? Vilka är era favoriter?

Kan tyvärr inte lägga in några bilder för jag glömde kameran hemma=S Men imorn blir det bättre! I promise!

Hoppas eran fredag har varit bra!

Kramar


Hemma i slaka

Nu är jag hemma i slaka med min fina familj! Så himla skönt med helg! Ikväll blir det att bänka sig framför idol med en kall och umgås med mamma och pappa. Ska bara ta det lugnt och tagga inför morgondagen=D Dagen har förövrigt varit bra! Jag var nyss uppe hos syrran och hälsa på Liam oh va stor han har blivit=D Har inte sett honom på två veckor, han växer så det knakar!

Nehe ni nu ska jag kolla klart på förkväll! Återkommer senare med lite bilder=)

Kramar

Just a small town girl, livin' in a lonely world

She took the midnight train goin' anywhere
Just a city boy, born and raised in south Detroit
He took the midnight train goin' anywhere

A singer in a smokey room

A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting, up and down the boulevard

Their shadows searching in the night
Streetlights people, living just to find emotion
Hiding, somewhere in the night



Sitter och tittar på grannfejden. Väntar på att Helenius hörna ska börja! Gud så skönt med fredag imorn! Och att man är ledig hela helgen är ju inte heller fel=D Ser fram emot helgen som tusan! Imorn efter jobbet åker jag hem till mamma och pappa och sover där. På lördag ska jag och Emelie ha en heldag, först blir det stan en sväng sen hem till henne och fixa lite. Och på kvällen blir det utgång! Ska bli så himla roligt! Nu ska jag gå och poppa mig lite popcorn! Hoppas eran dag har varit kanon! Vi hörs imorn=D

Kramar till er alla!

--

Kom precis hem från jobbet! Har varit en riktigt seg dag för mig! Allt gick så långsamt kändes det som och fötterna värker nåt fruktansvärt. Men nu sitter jag i vår underbara soffa under en utav våra jättegosiga filtar. Och ögonen börjar kännas väldigt tunga, så jag tror dom ska få vila en stund faktiskt=D Det ska bli sköönt!

Uppdaterar mer sen!

Hej sålänge!

Milo







Nu ska jag gå och lägga mig så man orkar upp och jobba imorn!

Godnatt!

Tips!


Goldwell radiant star
Ett spray som ger håret glans. När du har gjort klart frissen så sprayar du på det här och voila så har du ett glansigt fräscht hår!


Batiste dry shampoo
Ett torr shampoo som Emelie tipsade mig om. Kanonbra är det! Finns i många olika dofter, jag köpte kokos och den luktar riktigt gott!! Köpt från eleven.se

Och när natten blivit dag vill du älska då

Bjuder på den här underbart vackra låten=) Så fin är den


If you fall I will catch you I'll be waiting

Sorry för jag inte uppdaterade igår sen! Jag blev så jäkla trött så jag gick och la mig. Idag har det varit jobb, kom hem för en timme sen ungefär. Har suttit och ringt runt till olika hyresvärdar och kollat om det finns några lägenheter. Men det verkar som om det är rätt dåligt med det! Så himla kass är det! Men ska iaf kolla på en i T1 på torsdag förhoppningsvis om jag kan smita från jobbet en stund. Trodde inte ens vi skulle få komma och kolla på den först för jag hade inte riktigt den poängen man behövde men vips så fick jag ett erbjudande! Ska höra med Kerstin imorgon om jag kan gå ifrån tänkte jag.

Igentligen skulle jag behöva diska och ta tvätten som ligger här i soffan men jag orkar verkligen inte! Jag låter det ligga tills älsk kommer hem så får vi hjälpas åt det låter rättvist=D Nu ska jag läsa den senaste SOLO och bara ta det lugnt!

Kommer med lite tips på två hårprodukter jag gillar lite senare!


Införskaffat





Dom här fina kom jag hem med idag! Tycker dom är kanonsnygga! Från skopunkten är dom och kostade 399 kr!

Nu blir det tacos! Uppdaterar senare.

Kraam

And hey sweetie Well I need you here tonight

Sitter och lyssnar på musik, ska snart färga håret tänkte jag! Det är på tiden att säga farväl till utväxten=D haha! Så skönt det var att sova ut imorse, det behövde jag. Tänkte pallra mig ner till stan sen hoppas att Emelie hänger på! Måste köpa lite smågrejer. Min fondation tog slut igår så det måste jag handla. Inget vidare kul att lägga pengar på men men. Sen blir det att gå förbi och pussas med min snygga pojkvän;)

Nehe nu ska jag börja med håret! Uppdaterar senare!




Milo







Fick lite ny bilder på Milo=D 4 november får han sin sista vaccinspruta så efter de får vi hämta honom!

Wherever it may take me I know that life wont break me

Leediig imorn!!! Ohh så skönt!

Sitter i soffan och kollar på Top Model och dricker cola. Älskling ligger här bredvid och sover. trötter stackarn. Jaha idag har det varit jobb jobb jobb. Börja vid nio imorse och sluta vid tre, efter det var det bara att dra vidare till nästa jobb! Men nu är jag äntligen hemma! Jag har ätit, diskat så nu tänker jag bara sitta här och inte göra ett skit! Ska bli riktigt nice!

Trötter

Sorry!

Heej! Förlåt för dålig uppdatering idag! Har jobbat och direkt efter jobbet gick jag och Emelie hem hit! Vi har haft en jättemysig kväll med bra filmer, mycket prat och massa gott! Hon åkte precis nu! Vi såg på The last song och Frozen. Mycket bra filmer som jag starkt rekomenderar! Har haft en jätte bra kväll! Tack Emelie=D

Imorn är det jobb som gäller igen! Men på måndag är jag leedig! Så himla skönt det ska bli! Uppdaterar mer imorn.

Hoppas ni har en kanonkväll!


Gammal bild på mig och Emelie<3

Godnatt

Minnah!?

WTF! Så jävla kass 

I saw your face in a crowded place

Hallå allihopa! Nu har jag precis ätit. Har jobbat idag med, efter jobbet åkte jag och älsk och handla lite grejer till vår lilla Milo som våran kisse ska heta=D Vi har handlat en mysig säng, kattlåda och leksaker. Han kommer ju inte än men vi förbereder oss lite=P Prata precis med Annelie som har honom nu. Hon sa att kattungarna tagit sin första vaccinspruta igår och Milo hade inte sagt ett ljud! Längtar så mycket tills han kommer!

Vi åkte sen till Maxi och storhandla. Men nu sitter både jag och älsk i soffan och slappar! Det blir Idol ikväll för min del! Jobb hela helgen så det blir en lugn helg! Imorgon kommer min fina Emelie hit! Vi ska ha tjejkväll=D Ska bli jättekul! Ne nu ska jag hämta min vaniljcola som jag köpte idag! Fett gott haha!

Kraaam


I`m home

Nu är jag hemma efter en jobbdag och lägenhetskollande! Jobbet har gått kanon, skönt att komma igång igen faktiskt. Slutade runt halv 3 så då gick jag en sväng på stan. Hittade självklart ett par skor som jag verkligen vill ha! Men får se om jag tillåter mig köpa dom haha.

Vid 4 åkte jag och älsk till lägenheten vi skulle kolla på och det första vi gjorde när vi kom in var att glo på varann och himla med ögonen. Ne det var inget att ha! Riktigt sunkig var den. Så det blir inget, men vi har en till på gång i T1 som jag tkr verkar bra. Ingen direkt nackdel att Emelie bor i huset bredvid=D Så jag är rätt taggad på den faktiskt.

Nu sitter jag och kollar på Förkväll och bara tar det lugnt, så himla skönt! Det blir nog sängen tidigt ikväll! Hoppas eran dag har varit bra=)

KRAMAR

Sähär trött är jag just nu!

Mys med Älsk

Nu har jag och hjärtat precis ätit. Ikväll ska vi ha myskväll bara ligga och slappa och mysa framför tvn. Imorn är det jobb som gäller och när jag slutar ska jag och Älskling kolla på lägenhet, så blir lite sen uppdatering imorn! Hoppas ni får en bra onsdagkväll!

Kramar

Rastlös!

De bara kliar i kroppen nu! Fy jag har varit hemma för länge! Imorn är det jobb som gäller tack och lov. Har precis diskat ska ner och kolla om det finns nån tvättid med tänkte jag. Så kan jag boka en till imorn eller nåt.

Idag kommer Emelie en sväng! Ska blir jättekul! Känns som man inte setts på jättelänge fast det var förra veckan=D Ne nu ska ja ta en pannodil och sen vila för huvudvärken börjar smyga sig på!


And as the plane crashed down he thought 'Well isn't this nice...



Nu åkte syster yster precis! Vi har haft mys och kollat på film. Vi såg Mirrors 2 och Dark days. Nu tänkte jag se på Vampyrer suger, den verkar ju lite smårolig=D

Sov gott!

Kramar

Höstväder

Vilket höstväder det är idag med strålande sol men jättekallt! Prata nyss med mina fina Emelie som var påväg till jobbet, hon var lagom glad att det var så kallt=D Ska snart med ge mig ut i kylan! Måste ner till arbetsförmedlingen och lämna in ett papper sen går jag väl och strosar på stan en stund. Är så shoppingsugen just nu! Som vanligt när man inte har pengar!

Idag kommer hjärtat hem men han åker lika snabbt igen för han ska fixa med sin cross. Men han kommer ju hem senare=D Ikväll kommer siss! Ska bli jättekul att träffa henne. Vi ska käka Thai mat och ha en riktig myskväll, som vi brukar ha en gång i veckan.

Som ni ser har jag gjort om headern IGEN haha men jag blir aldrig nöjd! Får se hur länge den här stannar!

Förstår ni hur mycket jag längtar till den här filuren kommer till oss?


I came along I wrote a song for you


And all the things you do
And it was called "Yellow"

So then I took my turn

Oh what a thing to have done
And it was all "Yellow"

Your skin
Oh yeah, your skin and bones
Turn into something beautiful
And you know,
You know I love you so
You know I love you so



If it makes you happy

Hallå hallå! Dåligt uppdaterat idag sorry=( Vakna vid 11 och sen har jag styrt och ställt sen dess. Käka frulle sen satte jag igång och städa för några skulle komma och kolla på vår lägenhet. Jag och Stefan vill ju flytta så vi ska kolla på en lägenhet på torsdag, så vi hoppas på att det är nåt att ha. Vid 3 tiden kom Anna! Så hon åkte precis hem! Det blev mycket prat och god mat=)

Nu sitter jag och kikar på kattnamn, de är väl tusan att det ska vara så svårt att hitta ett bra namn. Men det är ju bara att kolla vidare!

Saknar min Älskling jätte mkt! Han är iväg på älgjakt och kommer inte hem förens imorn=( Han åkte igårkväll så två ensamma nätter blir det=( Men en är ju avklarad iaf!


Filmer!



Här kommer lite tips på Kärleksfilmer

The Proposal


Se TRAILER

The Bodyguard


Se TRAILER
Ett måste! Om man inte sett den!!!

The Notebook


Se TRAILER

A walk to remember


Se TRAILER

Där har ni 4 filmer jag gillar skarpt! Hoppas ni med gillar dom. Nu ska jag se en film eller om det blir Criminal Minds, får se lite!

KRAM

Look at the stars, Look how they shine for you

Hallå! Sorry för den dåliga uppdateringen idag. Har inte haft ork, de är ju lite bloggtorka nu när man är sjuk. Men känner mig lite bättre nu så jag hoppas det är påväg att försvinna. Har tänt massa ljus i lägenheten och har det jättemysigt. Tänkte sätta på en film snart får se vilken det blir!

Tänkte komma med tips på några bra kärleksfilmer imorn. Låter det bra? Tycker ni det är bra när jag lägger upp tips på filmer?

Ni får jättegärna kommentera och säga vad ni tycker! Tänkte också komma med lite nageltips när det gäller färger former och sånt jag tkr är snyggt. Kanske hjälper er som ska gå och göra naglarna men inte vet riktigt vad ni ska göra?

KRAMAR

I väntan på Idol

Väntar på att Idol ska börja! Åkte hem till mamma och pappa idag, det var skönt så man slapp tänka på mat och sånt när man mår som man gör. Så nu gosar jag med vovvarna och ser på postkodlotteriet. Tog mig ett varmt bad när jag kom hit, så himla skönt det var! Vill verkligen ha ett badkar. Stefan och jag spanar ju på lite nya lägenheter, vi är sugna på att flytta. Då ska vi iaf ta en lägenhet med badkar=D

På tal om idol så hoppas jag verkligen det går bra för Minnah och Olle som är mina favoriter just nu! Så jag håller tummarna!

Har ni några favvisar?


Take a breath and hold on tight, spin around one more time

Fy fan säger jag bara! Trodde jag var frisk igår och gick till jobbet men sen när jag kom hem så kände jag mig hängig som tusan, så jag la mig och sov en stund. Sen när jag vaknar mår jag ännu sämre så tar panodil och sen går och lägger mig, så vakna man inatt vid halv 5 och känner mig febrig och skit! Ohh så träligt det är!

Så nu sitter jag här hemma och glor och försöker bli frisk. Hoppas verkligen det inte blir långvarigt!

Pappa ringde precis, fråga om jag ville komma hem ikväll. Det lät ganska lockande eftersom älskling ska på firmafest ikväll så jag blir förmodligen själv om inte Emelie tittar förbi men känner mig ju inte sådär jätterolig att vara med. Men får se vad jag gör.

Kramar

Bilder syrran har tagit på alla våra hundar kommer här!


Nimbus


Selma


Nimbus igen


Selma


Molly


Selma


Allihopa


Sluggo vår nallebjörn<3

Fanns ingen bra på vår fjärde jack russel Sacke tyvärr=)

Kissen=)


Trött

Fy vad jag är trött! Kom hem från jobbet för en halvtimme sen kanske och känner att förkylningen har gjort sitt idag. Känner mig tung i huvudet och helt igentäppt i näsan. Ska ta och vila lite för huvudvärken börjar smyga sig på.

Ikväll ska jag försöka komma på namn åt våran lilla kisse<3 Har några men som jag kan tänka mig men vi får se=D Jag kommer också få mer bilder på våran sötnos ikväll så då lägger jag in ett gäng här så ni får se lite bättre.


Vi ska köpa katt!

Wiie! Idag tinga vi våran jättesöta kattunge som ärn en blandis mellan perser och skogskatt, vi får hem honom om 4 veckor! Så himla glad är jag! Så nu får jag och älsk en till liten familjemedlem=D Längtar som bara den! Har tyvärr ingen bra bild än men de kommer i veckan! Men ni får en liten bild!

KRAMAR



Han kallas blixten hos dom som har honom nu, men jag kommer döpa om honom till nåt eget!

Söt va? =D

Hemlis;)

Hej allihopa! Igår var jag som sagt hemma hos mamma och pappa. Mamma, siss och jag kolla på film framåt kvällskvisten den var inte så värst bra tyvärr, men trevligt att vara med mina nära och kära<3

Idag åkte jag hem runt halv 12 tiden. Fixa iordning mig sen åkte jag ner till stan för att träffa Emelie hon skulle vara hundvakt åt en kompis så jag höll henne sällskap. Men vid tre börja emlan jobba så då begav jag mig hemåt. Nu sitter jag här och väntar på att älsk ska sluta för då ska vi iväg och göra en sak hihi. Ni får reda på VAD vi har gjort senare ikväll=D Så glöm inte att kika in senare!

KRAMAR!



I had to find you, Tell you I need you




Åkte ner till stan en sväng för att komma ut från lägenheten en stund. Köpte en datorväska eftersom ja åker till mamma och pappa lite då och då och jag tar alltid med mig datorn när jag åker dit. Sen hitta jag ett par vantar, tyckte dom var riktigt tuffa eftersom det är öppet vid fingrarna=D Endast 79 kr på Åhlens. Min ljusrosa datorväska köpte jag på Expert. Ikväll ska jag hem till slaka, de ska bli skönt och träffa my family<3

Har en sak jag vill berätta, men kan inte säga nåt för det är inte helt spikat än. Men hoppas hoppas=D

Glass och Top Model



Äter daimglass och ser på Top Model. Känner mig lite bättre nu, har tagit panodil. Har inte gjort mkt idag sov en stund sen såg jag på en film.  The last song med Miley Cyrus, en väldigt bra film faktiskt. Blir nog en till film ikväll sen=) Hoppas ni mår bra!

Kramar

Sjuk

Hallå hallå! Sitter här och snorar och hostar och det är kass! Jag blir så himla ynklig när jag är sjuk, sitter bara och tkr synd om mig själv haha. Jag hoppas det blir bättre snart för det här är ju inget vidare.

På tal om annat så är det ju kanelbullens dag idag så jag ska fråga om älsk kan köpa med sig det hem efter jobbet=) Eftersom man faktiskt ska äta kanelbulle idag=D Får se vad man ska göra idag blir nån film, sova lite och försöka bli frisk. Skriver lite senare!

KRAMAR


Picture this











Lite bilder från gårdagen. Mår inget vidare idag, har halsont och känner mig hängig=( Så nu ska jag bara sitta framför tvn och inte göra nåt. De var kul igår i varje fall! Hoppas ni hade en bra lördag!


And I know I'll find deep inside me I can be the one

Nu har jag hunnit med att sova i en och en halv timme, handlat och solat. Skönt som tusan att sola! Det var så länge sen. Nu sitter jag och kollar på postkodmiljonären i väntan på att Idol ska börja. Har precis ätit kycklinggryta med ris det satt fint! Nu är det godis och dricka som gäller kanske till och med en öl? =)Får se lite. Ha en bra fredagkväll!

Kramar!


Helt slut!

Hej allihopa! Kom precis hem från jobbet och värker i mina fötter må ja säga. Det har gått bra ändå fick sluta vid 3 så det var skönt. Idag blir det inte mkt gjort. Kanske att man åker hem till slaka och sover där men det beror ju på om nån kan köra mig till jobbet imorgon. Annars blir det bara att va hemma och se på idol. Ajja jag får se vad som hittas på måste ju va i form imorn när vi ska ut så det låter bra att bara ta en slapparkväll=D Nu ska jag vila en stund ögonlocken väger fem kilo styck.

Kramar

RSS 2.0