För den här går ut till våra saknade vänner.

Vilken helg! I fredags blev det lugnt kolla på idol med mamma,pappa och siss! Sen kolla jag och syrran på senaste avsnittet av vampire diaries.

Igår var det partaj! Blev en grym kväll! Hade hur kul som helst=D Åkte till Fia vid 18 ungefär. Då fixa vi oss sen drog vi och köpte pizza. Efter det drog vi på förfest sen blev det Harrys! Sjukt mycket folk vi hade tur som kom in!

Ikväll blire chill imorgon vankas det jobb och träning! Nice=D

Take care



28 Oktober

Äntligen hemma efter en lååång dag! Så himla skönt! Sitter i soffan med onepeicen på=) Väntar på att Idol ska börja. Hoppas Andre mår bättre idag han är ju så bra tycker jag=D Snygg är han ju också;) haha!

Har shoppat lite idag får se om jag lägger upp nåt här imorn. Köpte en klänning på HM bl.a så den kommer nog upp här imorn eftersom ja ska ha på mig det imorgon. Då blir det utgång! Ska bli nice=D Ska till Fia och förfesta lite innan vi ska vidare på annan fest! Ska bli kul! Sen får vi se vart vi hamnar på ågatan. Jag hoppas ju på Harrys men man vet aldrig med Fia=D Så vi får se=)

Nehe nu ska jag se Idol!

Bye

26 Oktober

Sitter hemma i soffan och kollar på tv.. Liam skener omkring som en idiot. Jobbig är han haha! Ska nog gå upp och ta mig ett bad, fixa ansiktsmask och hårinpakning! Kan ju behövas ibland.

Igår var jag hos Emelie! Vi tog ett pass på WC sen drog vi hem och kolla på film och käka godis=D Åkte hem rätt skapligt idag. Känner mig lite halvdepp så ville bara komma hem kände jag. Säkert vädret som spökar.. Skrev också på kontrakt för lägenheten igår! Känns riktigt bra! =D

Imorgon vankas det jobb igen!

Här får ni två utav mina senaste outfits=)



Måndag...

Vakna för en stund sen. och har precis käkat frukost. Blev visst ingen lugn helg trots allt. I lördags när jag och siss satt och käka så bara, va fan vi går ut haha. Så vi börja fixa oss och tog en taxi vid nio in till Fia och föfesta sen drog vi till harrys! Blev en riktigt bra kväll och vi dansa typ hela kvällen=D Det var nog bra för min fina siss att komma ut lite, nu när hon inte mår så bra.

Sen igår blev det att hjälpa till här hemma, vi möbelera i vardagsrummet sen åkte pappa och köpte en 60 tums tv med 3D så nu är det lite biokänsla in the living room haha=D Gick också och kika på tv, vet inte vilken storlek jag vill ha. Lägenheten är ju inte så stor direkt så man kan ju inte ha för stor. Men tror det blir en 42 tum vit ledtv;)

Idag ska jag in och träna lite senare, ska bli riktigt nice nu när jag ätit och druckit massa onyttigt i helgen! Sen ikväll blir det bio med siss vi ska se Paranormal activity 3! Hoppas på att den är bra=D



Today's clothes



Igår var jag hos frissan, blev typ lika dant som jag hade, lite kortare;) Är jättenöjd! Nu är jag precis hemkommen från en heldag i tornby med mami och papi. Har kollat på lite grejer till lägenheten. Har iaf bestämt mig för en ny tv det ska jag ha! Sen har vi kikat på lite soffor och sånt=)

Ikväll blir det lugnt ta några glas vin här hemma kanske;) Får se vad man känner för. Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Bjuder på en outfit bild det var ju ett tag sen=)

Hemma!

Äntligen hemma efter jobb och träning! Sprang en MIL idag=D Fan jag är så jävla stolt över mig själv! Det ger lite när man sliter och inte ger upp=D Bra Sophie! haha

Tanken var att jag skulle på bio ikväll med siss men kände att jag tappa lusten när jag kom hem. Så nu blir det väl serier, kommer nog lägga mig tidigt är så sjukt trött! Nu har jag i varje fall helg! Skönt som tusan. Men tror inte det händer så mycket i helgen dock, lutar åt en vit helg=) Imorn ska jag till frissan kl 11.00 ska bli nice!

Nehe nu ska jag dra mig!

See ya=D

Tänkte klippa mig såhär! Hahaha men neeee=S


Wiiie=D

Jag fick lägenheten!!! Åh vad glad jag är! Nu är det bara spara undan pengar så man kan köpa lite nytt=D Så himla roligt. Sitter redan och kollar på grejer haha;)

Blev en vilodag från gymmet idag så efter jobbet gick jag och hämta Liam från dagis. Men när jag kommer till dagiset och ska gå in genom grinden så fatta jag inte hur haspen fungera. Sen tänkte jag aha man måste lyfta upp grinden så man skulle komma förbi med den där järngrejen. Så jag lyfte upp den men då släppte hela grinden HAHAHA så jag stod där med grinden i händerna och bara "oj" Då kommer en dagisfröken och ja ba grinden lossna! Hon börja skratta och hjälpte mig sätta tillbaka den. Sen så säger jag, jag ska hämta Liam. Hon bara jaha det är du som är Sandras syrra hahahahah stackars siss hon får ju skämmas över mig=D Haha.

Jaja nu ska jag kolla på true talent!



Kollat på lägenhet...

Har varit och kollat på lägenhet idag, den var jättemysig så den ska jag tacka ja på. Hoppas man är den med högst köpoäng bara!

Nu sitter jag vid tvn och bara tar det lugnt. Blev träning efter jobbet, har en känsla av att magmusklerna kommer göra ajaj imorn=S haha men det är ju bra=D

Ikväll blir det väl lite serietittande med syrran, as usual om man säger så=p Sitter och kollar på prince of persia med pappa för tillfället! Riktigt bra film! Ne nu ska ja kila!

Byee!


Update!

Sorry för dålig uppdatering men helgen har varit fullspäckad! I fredags blev det idol med kusinen och sen drog vi på American history X. Har ju sett den ett par gånger men den är grymt bra! Sen i lördags åkte jag in skapligt till stan och shoppa lite med Emelie inför kvällen. Senare sen blev det fest=D Hade en helt okej kväll men den kunde varit roligare. I söndags blev det jobb och sen lugnt resten av kvällen.

Idag har det vankats jobb och träning. Men nu är jag iaf hemma och ska snart käka. Sen blir det film ikväll=) Imorgon är det jobb igen! Men nu är det mat!

Take care!

En bild från i lördags!

I have 90 friends on Facebook

twelve are waiting but 90 friends

Haha alltså finns det nån bättre film än Due date? Det är verkligen min humor rakt igenom! Har nog sett den ca 20 gånger=D haha Den måste ses om ni inte sett den!

Jaha, har inte gjort så mycket idag förutom att kurera mig mot min förkylning. Mår mycket bättre idag! Skönt det så man slipper feber osv.

Imorgon är det fredag! Och det innebär idol, det blir att träffa Anton för idolkväll sen några filmer! Ska tvinga kussen att kolla på skräckis är grymt sugen på nån läskig! Får se om han vågar haha=D

Time to go;)


Due date=D

New in!







Här är lite av det nya jag köpt in under de senaste 2 veckorna. Har varit lite dålig på att lägga upp=)

Har varit hemma idag pga att min hals är kass och så är man genomförkyld. Men imorn blir det jobb igen! Har ingen feber så då får man stå ut!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad=)

Take care!

Påväg att bli sjuk?

Fy har halsont och frossa i hela kroppen=( Hoppas verkligen inte jag åker på nåt igen!

Idag har jag jobbat och tränat. Kom hem vid halv sex ungefär. Då blev det ett varmt bad och nu sitter jag i soffan och myser=) Blir inte mkt mer gjort idag, blir nog att lägga sig tidigt.

Hoppas eran dag har varit bra!


Söndag...

Igår hade jag myskväll med siss. Vi såg på sagan om ringen som jag skrev i tidigare inlägg. Men vi såg bara klart ettan och tvåan. Vi orka inte se trean så vi får ta den en annan dag!

Idag blir det bara lugnt förutom att jag ska iväg och jobba lite senare. Tanken är att jag ska till Emelie sen men ska ju jobba imorn och det är så jobbigt att sova borta då. Vill bara ha en lägenhet! Så man kan ses som vanligt folk och inte behöva sova över varenda gång! Men kanske åker ändå det var så himla länge sen vi hitta på nåt=(

Nehe nu ska jag ut med hundarna en sväng=)

Bye

Lord of the rings

Nu är jag slut som människa. Idag har det vankats jobb, slutade vid halv tre. Då drog jag till gymmet och körde löpning. Fy fan vad trött jag var efter! Sen tog jag bussen hem. Väl hemma så tog jag mig ett varmt bad sen gick jag och la mig en timme. Nu sitter jag i soffan och kollar på fotbollen och sverige gjorde precis självmål! Kass! =S Sen blir det att kolla på idol=)

Imorgon blir det mera jobb! Men efter det ska jag och syrran vara hemma själva här i slaka! Mamma och pappa ska till motala! Så vi ska se Sagan om ringen filmerna=D Finns det några bättre filmer? Asså dom är grymma! Syrran och jag tyckte det var ett bra tag sen vi såg dom så vi tar en Sagan om ringen kväll;)












There is a change

Halloj! Sitter här i soffan och kollar på True talent. Idag har det blivit en lugn dag, har städat lite men det är väl det ända. Tog en vilodag från träningen idag. Men imorn är det bara att köra på igen.

Skulle igentligen åkt till Emelie idag. Vi skulle haft lite filmkväll men jag fick hoppa in och jobba imorn så då var jag tvungen att ha med mig så mkt eftersom ja skulle sovit där. Så jag blev hemma istället=)

Imorgon är det ju som sagt jobb sen blir det idolkväll hos kuss! Ska bli trevlans=D

Hoppas ni haft en bra dag!

Bye;)



It`s gone

Jag åkte in till stan, gick till frissan..... Och kapa håret=D Och jag är grymt nöjd! Mitt hår behövde det verkligen efter allt styr med att bli blond. Det sliter ju som tusan!


4 oktober

Idag drog jag in till stan vid tvåtiden. Kika lite på träningskläder, tkr dock att det är så dåligt med sådana affärer här det är ju typ bara tre! Budo fitness, Stadium och intersport. Någon som vet nån mer bra sportaffär? Sen gick jag till gymmet. Efter det kom pappa och hämta mig, så nu är jag hemma. Snart ska jag och siss dra på bio IGEN hahaha. Har nog aldrig gått på bio såhär mycket! Men det är många filmer som vi vill se! =)

Bjuder på en bild från i lördags!

Jag och Malin



Måndag...

Har varit dåligt uppdaterat i helgen.. Har inte riktigt känt för det. Nu satte jag mig precis med siss och kollar på serier. Har shoppat, tränat och jobbat idag så har hunnit med en del! Skönt det=) Men dagen har ändå varit jobbig, känner mig depp som fan=( Hoppas på en bättre dag imorn... Nu ska jag fortsätta glo på tv=)

Bye

RSS 2.0