You're barely waking And I'm tangled up in you...

Idag är det 24 dagar kvar tills jag och älsk åker till Turkiet. Längtar som bara den=D Ska bli så skönt att komma iväg en sväng.

Igår hände det inte så värst mycket, låg och sola på dagen sen åkte jag och hjärtat till ikea för att handla lite nödvändigt. Idag får jag se vad som händer, blir nog att lägga sig i solen en stund sen ikväll blir det nog bara lugnt. Imorn är det ju valborg så då blir det att festa till det lite=D Hoppas ni ska hitta på nåt kul imorn och att vi har vädret på vår sida!

Have a nice day;)


Water for Elephants

Riktigt bra film igår måste jag säga! Den kan jag grymt rekomendera=D



Idag har jag siss och Liam varit på busfabriken. Blev bara en liten kortis men Liam fick leka av sig lite iaf. Sen åkte vi hem till mig en stund så packa jag ihop lite grejer sen bar det av till slaka.

Nu kom siss och jag precis hem från en powerwalk så nu blire chill i soffan och några bra filmer! Me like=D Nu ska jag gå och blanda lite dipp till våra grönsaker!

Hade fint!

Bio ikväll!

Ska snart bege mig på en powerwalk runt ån med siss och älsk. Idag har jag varit med Emelie tills hon börja jobba vid 16.00 vi sola och sen gick på stan en stund.

Ikväll blir det bio med Siss vi ska se Water for elephants tror den kan vara riktigt bra! Hoppas på det=D

Time to go! Byee

Outfit igår

I'm not one of those who can easily hide











Jag säger bara f.....n vilket underbart väder vi har! Det har hållt i sig i flera dagar nu! Vi hade 28 grader på altanen förut=O Och imorn ska det bli lika bra. Jag blir så himla glad=D Har varit här i slaka i flera dagar nu men det är guld värt när det är sånt här väder. Då vill man inte åka härifrån!

Älskling är här med nu han ska åka och jaga sen lite senare. Men han kommer hem hit sen och sover med mig så himla mys, vi har inte sovit ihop sen i torsdags nu. Det känns väldigt tomt men ikväll slipper man sova själv och istället ha sin älskling bredvid<3

Imorgon blir det att träffa Emelie! Äntligen=D nu har det gått för lång tid innan vi sågs så det ska bli kul. Bilderna ovan är från dom här underbara dagarna som jag har varit här.

Kramar

Glad påsk!

Hallå! Igår jobba jag och sen bar det av till vikingstad till Stefans föräldrar så hann inte blogga igår. Och ja! Det är klart man tar solen lite i första hand nu när det är så bra väder;)

Men som sagt var hos Stefans föräldrar igår. Vi grilla och hade det mysigt. Idag har jag inte alls gjort mkt mest legat och slappat på altanen här i slaka.

Ikväll ska jag och siss vara djurvakt här bara för mamma och pappa ska åka bort. Så vi ska ha lite chillkväll här hemma snacka skit och ta några cider i det här fina vädret. Det ska bli riktigt nice.

Älsk är iväg på elmia och kommer vara där hela kvällen. Bilnörd;) haha

Hoppas ni får en bra påsk!

Kramar

Gammal bild på mig och siss!


Bye, bye Hollywood Hills

I'm gonna
miss you wherever I go I'm gonna
come back to walk these streets again
Bye, bye Hollywood Hills forever .

Sorry för dålig uppdatering men kände mig inte så bra igår. Halsont och genomförlyld. Men mår mkt bättre idag.

Åkte hem till mamma och pappa ganska skapligt idag så har legat och glassat på altanen och sen blev det en powerwalk med syrran och Mats. Nu har vi precis käkat och sitter och kollar på herr och fru. Rätt kul faktiskt=D

Imorgon är det jobb som gäller sen blir det att åka hem till svärföräldrarna på kvällen. Nehe nu ska jag kila! Ha en kanonkväll!

Kramar

Siss och Liam


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter två dagar hos mamma och pappa. Har varit riktigt gött att vara där nu när vädret har varit kanon! Jag, älsk och Pierre var nyss uta på en promenad runt ån riktigt skönt. Nu blir det att kolla på tv och bara chilla. Börjar få ont i halsen=( Hoppas jag slipper bli sjuk men både syrran och Liam är sjuka så det skulle inte förvåna mig om jag med åker på det.

Om det är fint väder imorn blir det väl att ligga lite i solen och låta Millie få komma ut sen ska jag in till stan och träffa Emelie=D

Här kommer lite bilder från dagen!

Millie ute för första gången=D









Liam myser med Millie=D

SOL!

Vilket underbart väder vi har=D Åhh! har legat ute på altanen och solat i bikini! Så himla skönt=D Snart ska jag och syrran ut på en powerwalk här i slaka=D Skönt att komma ut och gå lite. Strunta ju faktiskt i min promenad igår.

Sen ikväll blir det nog en film med mamma och siss. Pappa jobbar över så de kanske blir att köpa mat också;) Får se lite! Ne nu ska jag fixa lite!

Bye!


Bildbomb från igår!

Hade skitkul igår! Fan vad lyckat det blev=D Här kommer lite bilder orkar inte skriva så mycket mer så jag låter bilderna tala för sig själva.

Kramar







Emelie sa LE och det gjorde jag=D








Fina Emelie=D


Jag och siss=D






Ikväll slår vi klackarna i taket!

Halloj! Håller på att göra mig iordning för kvällen! Och jag är så taggad! Det ska bli så himla kul att träffa Emelie och festa loss som vi brukar! Det var så länge sen. Har shoppat lite smått idag. Ni får se vad en annan gång för nu hinner jag inte! Men hoppas ni får en jättebra kväll=D

Ågatan here we come;)


Storhandlat

Igår åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet. Vi tog det bara lugnt och var barnvakt åt Liam så siss och hennes karl kunde får lite ensam tid.

Idag drog jag och syrran till simhallen. Hade tyvärr inte med mig kameran den här gången=/ Men nu har jag och älsk precis kommit hem från Maxi. Så skönt att ha kyl och frys full igen=D

Ikväll kommer Lina och Kjella förbi det blir dock lugnt för imorn vankas det jobb. Men imornkväll då är det på med partyhatten=D haha Emelies syster fyller år så det blir fest hemma hos henne sen utgång. Är riktigt taggad. Det var så länge sen jag var ute och dansa så det ska bli skitkul=D

Ha en jättebra fredagkväll!

Kramar



Lill Lördag=)

Innebär gurka,dipp och cola;) Sitter nu bänkad framför tvn väntar på att Sveriges mästerkock ska börja. Har precis duschat efter min powerwalk runt ån! Kul att jag har glömt hårborsten hemma i slaka så jag får försöka kamma igenom håret med en KAM! Mitt långa hår?! Ja det är inte lätt och ont gör det håröm som jag är.

Idag har det varit jobb för min del likaså imorn. Sen får vi se om man får jobba nåt mer i veckan.

Jag har fortfarande inte listat ut hur jag ska göra för att få upp filmen från busfabiken. Men ska se om siss kan visa mig=D Nehe nu börjar Sveriges mästerkock!

Ha en fin onsdag!


Busfabriken!

Idag var vi på busfabriken så här kommer lite bilder=D Har en film med men jag vet inte hur man lägger upp den. Ska se om jag kan fixa!










Dyker ner i bollhavet...




Matdags..






Underbart väder!

Hallå! Det blev visst en liten bloggpaus i helgen. Åkte till mamma och pappa i helgen med älskling. Vi gjorde vår premiärgrillning och det var underbart gott! Fläskfile och zatziki mums! Sen i söndags var det ju jobb sen åkte jag hem till slaka igen för att brych skulle med komma dit så då skulle vi vara allihop och kolla på film=D Himla mysigt<3

Sen idag då så har jag varit barnvakt och sen på eftermiddagen har jag bara legat och njutit i solen. Vilket underbart väder vi har haft idag. Fick lyckorus i hela kroppen när jag gick ut och satte mig i solstolen. Åh vad jag har saknat det här! Bara ligga och njuta av värmen och ljuset.

Nu har jag och älsk varit ute och gått långpromenad runt ån. Sen drog vi en sväng och handla men nu är vi bänkade framför tvn och det lär vi nog vara resten av kvällen. Imorgon ska jag till busfabriken med siss och Liam och jag lovar att det kommer bilder;)

Ha en bra kväll allihopa!

Bilder från slaka=)


Liam och selma tog en tupplur=D


Underbara väder<3


Siss och Liam i solen

Fredag!

Nu är det färdigjobbat för idag eller jag slutade vid halv 4 så det var en stund sen=D Ikväll blire det att dricka några cider och chilla så får vi se vad som händer. Är sugen på att göra nåt men vi får se;)

Snart ska vi beställa thai mat jag är fan vrålhungrig! Annars händer det inte så mycket. Hoppas ni får en toppenfredag!

Kramar

Midsommar 2009

Torsdagsmys!

Satte mig precis i soffan, har just dushat efter min powerwalk som gick sådär kan jag ju säga. Höll ju på att blåsa iväg när jag gick, vilken j...la storm det är! Hade det inte blåst så hade det varit riktigt skönt väder ju.

Jaha annars då, har jobbat idag! Slutade vid halv 4 så då fick jag skjuts av Malin hem. Bev att ta en powernap för jag hade så ont i huvudet. När jag vakna tog jag mig en promenad och gick och handla lite. Så nu tänker jag bara sitta här resten av kvällen och kolla på Greys anatomy avsnitt.

På tal om annat! När jag stod i duschen förut så hörde jag en dov duns eller va man ska kalla det. Så jag drar undan drapperiet och kollar ut. Jag ser att vattnet i toan skvalpar och sen ser jag att Millie sitter lite längre bort och slickar sig och hon är helt genomblöt. Så det var ju bara att konstatera hon har dykt i toan! Jag har aldrig glömt toan öppen förut! Så det måste varit bara för jag själv var därinne. För det kan faktiskt sluta illa när en kisse ramlar i toan=( Men som tur var hände det inget utan hon titta på mig och undra vafan jag glodde på haha=D Så nu är hon med nydushad!

Tme to go!


When nothing goes right... Go left

Halloj! Har precis käkat och nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig. Idag har jag haft mycket att göra för en gångs skull=D Imorse åkte jag till simhallen med syrran och Liam. När jag kom hem hoppa jag in i dushen och sen tog jag en powernap. När jag vakna var det bara att göra sig iordning för att dra ner till stan och träffa Emelie. Vi tog en lunch på donken vi tyckte det blev billigast så haha=D Emelie började jobba vid halv tre så då gick jag och strosa på stan tills jag skulle träffa challe kvart över tre.

Vi gick och tog en fika på Espresso house. Kul att träffa henne igen det var typ 5 månader sen eller nåt=S Det får absolut inte gå så lång tid till nästa gång vi ses! Sen vid fem drog jag mig hemåt. Så det har varit fullt upp=D Nu ska jag bara chilla framför tvn. Imorgon är det jobb som gäller.

Här får ni lite bilder på Millie det var så länge sen!










Hon har visst ett laser öga. Kankse är hon inte den man tror att hon är=O haha

I am looking, not losing what I found

No matter what you think I’ll always be around

Snart ska jag och älskling dra in till stan. Vi ska käka på Harrys och kolla hockeyn! Ska bli skönt att komma iväg och göra nåt. På dagen har jag fixat lite här hemma, kollat på film och gått en långis runt ån. Annars har det väl inte hänt så mycket mer.

Imorn blir det simhallen igen med siss och Liam ska bli kul=D Sen blir det jobb tors,fre,lör och sön. Skönt det så man får in lite cash! Måste ha lite till resan ju! Längtar som bara den! 48 dagar kvar tills vi åker=D

Nehe nu måste jag dra mig!

Ciao


Made of honor

Nu ska jag och älskling sätta på en film. Made of honor heter den. Jag har sett den men Stefan har inte sett den så han ville se den. Hoppas ni får en bra kväll=D

Jag säger bara...



Slappar måndag!



Ledig idag! Och jag sov till kvart i tolv! Inte OKEJ... Men skönt var det. Har varit iväg hos polisen och fixat pass. Efter det kom My och hämta upp mig så tog vi en promenix i vallaskogen med hennes vovvar.

Nu är jag hemma och funderar starkt på att sätta på en film och bara slappa resten av dagen. Vilket underbart väder det är då! Behövde ju inte blåsa så mkt men annars så=D

Nu ska jag ta fram kyckling till min egna thairätt jag ska fixa ikväll! Får se om det går att äta haha!

Kramar

Hemkommen

Efter tre dagar i slaka! Det har varit jättemysigt men nu är det skönt att vara hemma. Jag och älsk har precis varit och handlat på maxi och vi fick med oss en fet godispåse därifrån så ikväll blire att käka massa godis och se på film. Vi ska nog se Taken som går på tv idag har ni sett den? Den är sjukt bra man kan se den flera gånger utan att tröttna!

Sen är det lite andra grejer som har hänt. Känner mig ledsen när jag tänker på det men jag undrar varför det alltid ska vara så komplicerat? Varför kan det inte bara få flyta på som det alltid har gjort förut? Alla förändras vi med åren och saker och ting blir annorlunda. Men jag vet fortfarande vilka som betyder mest för mig och som jag aldrig vill förlora, men frågan är om man själv inte blir accepterad för den man har blivit eftersom man inte är som man var förr?


Liam i full fart=)

Du och Jag

Vad kan jag säga mer än att jag älskar dig?
Jag vill säga så mycket mer som beskriver vad jag känner för dig men jag finner inga ord. Du är det bästa som hänt mig och jag hoppas och tror att det föralltid kommer vara vi. Jag hoppas det är jag som står bredvid dig när det är dags... När du väljer personen som du vill dela ditt liv och åldras med. Jag vill föralltid vara med dig<3 Älskar dig min fina!







Fredag!

Sköönt med Fredag! Ikväll ska jag, Siss, Mats och älsk umgås hemma i slaka och dricka lite bärs=D Ska bli riktigt nice! Åkte hem hit igår efter jobbet så såg vi på film och lite. Imorse var vi i simhallen med Liam och han tyckte det var lika roligt som vanligt=D

Nu kom precis älskling hit så vi ska börja med maten!

Hoppas ni får en bra fredag!

Kramar

Bilder från simhallen!











RSS 2.0