Inget internet!

Sorry för dålig uppdatering men internet har inte funkat! Men nu så! Helgen har varit kanon mer behöver jag inte säga haha ja vetifan vad som hände den här helgen alltså=S

Jaja nu sitter jag med mamma och pappa och ser på sommarkrysset. Ikväll blir det att se nån film med mamma sen sova. Är helt slut efter helgen. Får se om det blir måndagsklubben imorn, det lutar åt det=D Nu ska jag fixa lite! Hade fint!

Bye

...

Fy känner mig hängig, mår illa och har världens frossa=( Illamåendet kan ju bero på penicillinet och det hoppas jag att det gör. Vill bara att skiten ska fösvinna! Nu ska jag sätta på gossip Girl och krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. Det måste man ju få göra ibland... Hoppas eran dag har varit bättre en min.

Byee


Måndag!

Just hemkommen från en springtur=) Riktigt skönt. Ikväll blire chill ute i slaka med familjen! Helgen har varit kanon! Men har haft fullt upp så har inte hunnit skriva här. I lördags blev det iaf utgång och det blev en riktigt lyckad förfest med siss, emelie och mickis. Vi drog väl ut vid halv 11 satte oss på sliver och drack lite. Sen blev det dans=) Igår blev det bara att slappa hela dagen.

Har åkt på urinvägsinfektion också och det är ju sååå kul! Men har äntligen fått penicillin så nu hoppas jag att skiten ska gå över.









If I could just see you everything will be alright...

If I'd see you
the storminess will turn to light

<3

Torsdag

Idag har det varit jobb på schemat! Var ganska lugnt så det var skönt! Efter jobbet drog jag hem til Emelie en sväng. Blev inte kvar så länge för papi var tvungen att komma och hämta mig!

Har varit lite dålig på att uppdatera nu på sista tiden men ska försöka bättra mig;) Nu sitter jag och lyssnar på musik ska snart ta och springa på bandet! Vill inte ge mig ut för det ser ut som om det ska bli regn. Så jag håller mig inne!

Är så taggad för lördag! Då blir det utgång med mina fina damer=D Hoppas på att siss hänger med också! Vore kul=D Men blir hyffsat lugnt för mig eftersom jag jobbar på Söndag!

Ne dags att träna!

Ciaoo!


I turn the music up, I got my records on

I shut the world outside until the lights come on







Mys=)

Nu har jag dragit på mig onepiecen och tänker dra på lite serier! Det var skitkul att träffa Emelie igen<3 Gud vad jag saknat henne! Åkte hem runt 20 tiden=)

Har inte hänt allt för mkt idag men kan vara skönt det med. Imorn vankas det jobb! Så blir sängen tidigt. Eller jag kan ju iaf hoppas på det, jag vet hur det brukar bli när jag sätter på serier! haha

Take care!

Brusig bild! Sorry!

New in!







Köpte hem Klingans nya tidning med! Får se om det är nåt att ha!


Nu ska jag in till stan och träffa min fina Emelie! Wiiee va kul det ska bli! Har inte sett varann på två veckor=O Hade tänkt att springa idag för jag har struntat i det lördag söndag men det skiter jag i för nu ska jag till emlan! Får köra igång imorn!

Byee!

Utgång!

Hallå! Har precis fixat mig och ska snart in till stan på förfest. Shit jag känner mig så sliten från igår som också sluta med utgång=S Är verkligen inte van vid att festa två dagar i rad haha känner mig helt förstörd. Men det får vi hoppas går över sen=) Nehe nu ska jag fixa det sista!

Bye!


Uteservering och bio=)

Igår åkte jag och siss in till stan. Vi satte oss på storan och tog en öl i väntan på premiären av Harry Potter=D Jag tyckte den var skitbra! Blev ett bra avslut på hela serien. Efter bion gick vi till 55an och tog en öl till men sen kom brych och hämta upp oss så åkte vi hem.

Idag har det varit jobb, slutade redan vid halv två så det var skönt. Ikväll blir det bara lugnt, pappa firar in sin semester så det blir lite god mat och så! Imorn ska jag till frissan=D Ska bli nice! Sen får man väl se vad dagen bjuder på det är ju trots allt löning imorn så lite shopping kan det nog bli:P

På tal om annat så är min fina Emelie hemma nu! Så himla skönt att prata med henne! Men hon åkte till västervik imorse för att umgås med sin pappa hela helgen så vi får ses nästa vecka!

Nehe nu ska jag kila!






Grym kväll igår!

Hade riktigt kul igår! Förfesta hos en kompis till sebbe i stan. Sen runt 23 gick vi till måndagsklubben. Blev dans hela natten kan jag lova! Fötterna värkte som bara den men det är sånt man får ta=D

Idag har jag jobbat en stund sen åkte jag och hämta det sista i lägenheten... Så nu har jag och siss varit och handlat en fet godispåse och gurka och dipp! Blir att se några filmer och bara mysa=) Imorn är det jobb som gäller för min del=)

Bye!

Måndagsklubben

Ikväll blir det måndagsklubben. Ska snart åka in till stan och möta upp brych och hans polare. Kul att festa med brorsan det var så länge sen! Time to go! Ses i dimman!

Såhär ser jag ut ikväll=)

Söndag...

Äntligen är den här jobbhelgen över! Har haft ansvaret hela helgen för första gången. Det har gått bra tkr jag men det är rätt mkt att hålla reda på. Så jag är helt klart nöjd över helgen=) Men sköönt att vara ledig imorn!=D Hoppas verkligen på bra väder så ska jag ligga och sola och slappa hela dagen!

Har precis varit ute och sprungit en sväng. Gick skitbra idag blev typ inte trött, det kändes som om ja skulle orka hur länge som helst. Så det var nice. Nu blir det nog att sätta på en film och bara ta det lugnt! Hoppas eran helg har varit bra!

En bild från igår när jag kom hem från jobbet. Blev en bärs i solen=D Bilden bjuder jag på kan jag säga haha fin jag är som blundar=D

You make me smile







Min fina systerson Liam<3

Idag har det varit jobb på schemat. Gick rätt så bra men hade gärna varit hemma och solat. Är förhoppningsvis ledig på måndag så då hoppas jag värdret är bra=) Kom väl hem runt 16, då blev det att ligga lite i solen sen blev det en springtur. Nu sitter vi och kollar på Ladder 49 en mycket bra film enligt mig!

Hoppas ni får en bra lördagskväll=D Och ni som är ute, festa lite åt mig med;) Blir nog utgång nästa helg för mig! Löning på fredag=D

Bye

Thank god for...



Kass jävla dag har det varit! Känner mig depp och tom... Är inte ett dugg laddad för jobb imorn kan jag säga, vill bara vara hemma och umgås med min familj. Men det är bara bita ihop... Hoppas dagen går fort.

Vill prata med min Emelie=( Men hon är ju utomlands. Ska bli skönt när hon kommer hem.




Sometimes I wish I could turn back the time, erase and rewind

Igår blev det utgång för mig och siss! Trodde det skulle vara mer folk än vad det var så det var väl lite halvdött=/ Men det var kul att festa till det med siss=D Vi hade jättekul innan vi gick ut och det väger upp väldigt mkt. Väl inne i stan så gick vi till storan och senare platå. Drog hem runt ett nångång!

Idag blir det lugnt ska bara kolla på tv och chilla. Imorgon blir det jobb och även söndag så i helgen lär det inte hända mkt.

Lite pics=)











Onsdag...

Fy vilken dag det har varit idag! Kom inte från jobbet fören 16.20 och det är väldigt sent eftersom vi i vanliga fall brukar sluta 14.30. När jag väl kom hem så tog syrran och jag en powerwalk och snacka lite. Vi taggar för imorn för då är det party för oss=) Ska bli jättekul att komma ut och göra nåt med siss nu när hon har varit borta ett tag. Men innan det är det jobb som gäller hoppas på en tidigare dag imorgon.

Nu tänkte ja sätta på lite serier innan jag ska sova!

Partysugna=D



Let's go for a run



Nu ger ja mig ut och springer! Sen blir det väl att chilla framför tvn. Jobb imorn så det blir sängen tidigt, om jag nu kan somna eftersom jag sov på dagen en stund. Brukar vara lite svårt då=) Men då får det bli lite Vampire diaries så blir det nog bra;)

See ya!

Propped up by lies and promises

Saving my place as life forgets
Maybe its time I saw the world



Tonight, I leave my world behind

Hemkommen efter en löprunda. Känns så himla skönt att komma igång igen och att man faktiskt har kondis haha!

Har jobbat idag, slutade vid halv 3 eller nåt. Då gick jag och träffa Emelie och mickis. Dom åker till Rhodos på onsdag och åker till sthlm imorn så jag var tvungen att träffa min fina vän innan hon åkte. Två veckor utan min Emelie hur fan ska det gå? Får se till att hitta på massor så tiden går fort=)

Siss fick åka upp till sjukan med Liam förut. Vi misstänker att han har fått astma=( Stackarn... Hoppas dom kommer hem iaf.

Nu blire chill framför tvn, är sjukt sugen på Måndagsklubben! Men syrran och jag ska ut på torsdag så jag får hålla i pengarna;)

Emelie och jag för länge sen<3

Spontan utgång!

Igår vid 20 blev jag skitsugen på att gå ut, så jag ringde mickis och drog sen till henne för att festa. Det blev en helt okej kväll. Först gick vi till storan och drack lite, sen gick vi vidare till till harrys/sliver. Är ganska seg idag faktiskt... men man har ju bara sig själv att skylla.

Ikväll kommer siss hem! Det ska bli så skönt att träffa henne igen!!! Annars lär det inte hända så mycket mer idag utan kommer bara umgås med henne och titta på bilder från malta osv.

Igårkväll hemma hos Mickis


I thought I found the road to somewhere

Idag är det ingen bra dag=/ Eller den har varit bra men nu känns det kass. Känner mig helt tom... Det kommer och går det där. Hoppas på en bättre dag imorgon=)

Idag har jag iaf jobbat, slutade runt 15 så då gick jag till Annelie och köpte silver schampoo. Sen åkte jag hem. Blev lite solning när jag kom hem men sen gick jag och la mig, var så sjukt trött. Nu blir det väl att glo på tv... Jobb imorgon med, men är ledig på söndag och då kommer äntligen siss hem! Behöver henne nu känner jag.

Take care!

Siss och jag på midsommar<3

RSS 2.0